Zene telefonra

Hello,

Vettem nemrég pár albumot az iTunes boltban a gépen. Szépen, ahogy kell, iTunesban rádobtam az albumokat a telefonra, megvártam, amíg közli, hogy kész, és örültem.
Aztán megpróbáltam lejátszani, és azt láttam, hogy a Music app szerint nincs a telón a cucc. Gondoltam semmi gond, leszedem megint. Bementem az iTunes boltba a telón, megkeresem az albumot, írja, hogy “purchased”, de a letöltés szürke, mert szerinte már ott van. De hol?
Itunes a gépről ugyanez. Illetve ha újra rádobom, akkor néha megjelenik szürkén, előtte egy kis szaggatott körrel, és se jobbra, se balra. Mondjuk letörölni le tudom, de az se visz előre.
Valakinek valami tippje? (iPhone SE, 10.1.1)
Köszi.

Jól értem hogy gépen se tudod lejátszani? az itunes könyvtáréban kell lenni minden médiának.

Ha kiszeded a pipát hogy szedje le a telorol utána eltünnik onnan?

de, a gépen minden rendben, csak a telón nincs ott.
Ha nyomok az itunesben a teló panelen egy jobb gomb - delete dolgot, akkor letörli a listából, és nem látszik, de akkor is azt hiszi, hogy már le van töltve, úgyhogy nem tudom rátenni sehogy.

de nem nyom deletet, szinkronnál szed kia pipát és nyomj a szinkronizálásra.

Manually manage musicon van, ugyhogy a pipak nem csinalnak semmit.

Ne legyen manualon, probáld ki.

kiprobalom, de ez fajdalmas lesz. Eleg hosszan valogattam ossze, ami rajta van… De nezzuk a jo oldalat, kicsit legalabb frissul a dolog :)

Ez sem nyert. felmasolt 1165 szamot elvileg, de annak a ket albumnak nyoma sincs.

Igaz nekem meg ios9 van az SE-n, de nekem a Zene app-nal a Sajat zenek fulet nezve van egy “Osszes zene megtekintese” szoveg a lista felett. Nekem azt bekapcsolva jelent meg a megvasarolt muzsika.
De ezen kivul mintha meg lett volna valahol erre valo utalas is…

10-esen nem remlik ilyen opcio. Raadasul 3 albumot vettem egyszerre, amibol 1 latszik gond nelkul. A masik ketto kerult viharba…

Raadasul kulon moka, hogy az a ket album nem latszik home sharing alatt sem… Ugyhogy egyre kevesbe ertem…

Na, meglett. Rogton ket dolog is volt.

  1. az iTunes azt hitte, hogy nincs letoltve, pedig le volt. Ez onnan latszott, hogy hogy se azok a cuccok, amik az iTunes libraryt hasznaljak nem lattak az albumokat, az iTunes viszont igen. Ugyhogy nyomni kellett egy jobb gomb -> Downloadot, mire megint letoltotte, es most mar latja minden.
  2. A telon a restriction rovatban nem volt engedelyezve az “Explicit content”. Na ez total WTF, mert innentol nem mondott hibauzenetet, meg fel is masolta, csak nem latszott. Onnan jottem ra, hogy a telon bementem az iTunes store-ba, es mondtam egy “Add to library”-t, mire kozolte, hogy a restrictionok miatt nem megy. Engedelyeztem az explicit contentet, es lass csodat, minden megjelent.

Az miert van (gondolom csak nalam, mert hulye vagyok), hogy wifin syncelnem a telora a zenet, de nem a sajat itunes konyvtarambol, hanem csak radobom finderbol, az itunes meg kozben joparszor "dobja’ teloval a kapcsolatot. Jo esetben mondjuk csak trackenkent (ertsd egy kb 1-2 oras mixfile). Aztan keresi a telot. Aztan random idokozonkent megtalalja, majd random file mennyiseg utan ismet dobja.
Jo tudom mar joideje “atomstabilf.asza” az itunes app, de ez mar a vicc kategoria. Zsinornelkuli toltes is ilyen magabiztos?

a wifis itunes ‘szinket’ 5-6 éve próbálgattam. azóta inkább nem erőltettem :D dugd rá a kábelt, tisztább szárazabb érzés :)

1 Like