1 hónapig lesz “izgalmas”
Utána pedig megszokott és élhető. ![]()
Hát akkor hajrá.
Sajnálom. Persze nem lehet tudni mi lesz az alkalmazásokkal. Bár az is igaz, hogy az első verzió megjelenésekor az Affinity ígérte, hogy nem kell majd újabb verziókért fizetni, majd meglépte a 2.0-s frissítést, és megvásárolhattuk újra a szoftvert… Mindenesetre pár évente belefér ez a díj még nekem is, aki egyáltalán nem foglalkozik grafikával, hanem az esetleges ritka grafikai feladataimat meg tudom oldani egy fantasztikus eszközzel.
Amitől nagyon tartok az a két cég szoftverének kódszintű összeolvadása lesz. Nem ismerem a Canva szoftvereit, de úgy látom, hogy az Affinity programok jól át vannak gondolva. De nyilván ez utóbbit áldozzák majd fel, hogy egységes kódbázis legyen. Szóval szerintem rosszabbul fogunk járni, de ne legyen igazam.
Most olvastam, hogy 50%-os kedvezmény van mindenre az Affinity-nél, de már csak ma:
Wow, koszi! Az iPadra valo Photost be is zsakoltam. 50%-t boven meger.
Ebből mi lesz… (remélhetőleg nem egy újabb AI hulladék…)
Mióta felvásárolták, azóta nem tudom milyen irányokat vehetnek fel, de remelem megmarad az eredeti hozzáállás és minőség.
Éééés megjött az ingyenes.
Azért ez gyanús…
Letöltöttem, működik. Pay-to-have-advanced-features az értékesítési modell. Akinek kell az AI funkció, havidíjért elérheti, egyébként az inboxodba (mert emailes regisztrációhoz kötik) jön a marketing bullshit.