Almamag Forum Update

Sziasztok fórumlakók!

Egy ideje már megfogalmazódott bennem a kérdés, hogy hogyan tovább a fórummal. A felhalmozódott tudást, kérdéseket és kapcsolatokat semmiképpen nem szeretném elveszíteni, viszont sajnos a Patreon nem fedezi a költségeket. Már tavaly év végén beszélgettünk erről személyesen solareclipse-el es akkor arra jutottunk, hogy meg kene növelni a Patreon támogatási szinteket, hogy a befizetett összeg fedezze a költségeket. Sajnos aztán megint nagyon kevés időm lett, ami szerencsére lehetőséget adott arra, hogy gondolkozzak, hogyan tovább. Szerencsére azt hiszem sikerült egy jó megoldást találni. :slight_smile:

Ahelyett, hogy a Patreon támogatások megnövelésére kérlek titeket egy olyan időben, amikor mindenkinek folyamatosan növekednek a kiadásai, inkább a másik oldalról közelítem meg a kérdést és a kiadásokat fogom csökkenteni.

A következő hónapokban át fogom költöztetni a fórumot egy másik, kevesebbe kerülő szerverre, ami ARM alapon fut. A MacBookon kívül sok tapasztalatom még nincs a platformmal a teljesítmény szempontjából, de szerencsére a fórum is viszonylag kis forgalmú és ezért kevés erőforrást igényel.

Ennek következménye lehet, hogy a következő hónapokban kisebb kiesések lehetnek, amíg kísérletezek es átmozgatok mindent, ezekért előre is elnézéseteket kérem. Minden változás előtt fogok jelezni időben, hogy ne legyen meglepetés.

Továbbra is nagyon hálás vagyok mindannyiatok jelenlétéért es támogatásáért!

További kellemes fórumozást kívánok nektek! :slight_smile:

8 Likes

1 posts were merged into an existing topic: Fórum kérések, ötletek, észrevételek