Apple Pay

Érdekes cikk: http://www.ctd.hu/szenzacio-apple-pay-magyarorszagon/

óóó értem ez a topik 826 nappal ezelőtti :)) Miért csak a az van kiírva hogy Jun 16, az év miért nincs?

Témában érdekelne egy két-dolog, mikor lesz a közeljövőben itthon Magyarországon elérhető az Apple Pay? Hallottatok már valamit, használ valaki Revolutot?

A kérdésben már benne is van a válaszod? :D

Amúgy a véleményem erről: előbb-utóbb :D De ahogy mennek errefelé a dolgok inkább az utóbb lesz sajnos.

Jajjj jajjj :)) olyan megoldásokat találtam agyam eldobtam, min 2 helyre regisztrálj, virtuális bank, és úgy egyikről a másikra utalj, majd AP-jel fizess! :)) Miért van ez ennyire elhanyagolva?

Az év van kiírva, 2016 júniusa. :) Ne kérdezd meg, miért :D

Nem lehet időformátumot állítani?

hopp, tényleg, nem kérdem miért…:D

1 Like

Ha jól látom, akkor csak 29 országban támogatott az Apple Pay a világon. Valószínűleg nem nálunk törik magukat ezerrel, hogy működjön.

Annyira nem kéne törniük magukat… szerintem!

En hasznalok Revolut-ot, de sajnos ok is csak igergetik az apple pay-t. Amugy fasza kis szolgaltatas :)

En angol folyoszamlarol hasznalok Apple Pay-t, de valszeg a brexittel ez a lehetosegem megszunik.

Igen láttam, olvastam róla, és nekem is megfelelne. iTunes ban tudod használni?
Állítólag év végére lesz forint is rajta.

Jelenleg Payoneert használok, de ez csak egy Pre-paid domborkártya, majdnem bárhol használhatom, kivéve a keresetteket, mint iTunes, Apple-pay. Magyar bankszámlám meg nincs, iTunes-hoz meg az kellene, vagy Telenor, de Vodás vagyok, PayPal sincs itthon. Apple-nek nagyon Balkán ez a Mo.

Miért szűnne meg, hogyan hat rá? Bocs a hülyét kérdezek. :)

Nem lesz ennyire konnyu ottani lakcimet szerezni.

és ha van akkor, könnyű nyitni egy ottani számlát, vagy kell az ottan jelenlét? ismerősöm van ott.

Itunes-ban még nem fizettem vele, de külföldön már többször vettem fel pénzt, vagy fizettem. Forint számla már lehet benne, csak top-up olni nem lehet forintban (feltölteni rá, bár ezt is ígérgetik).

Bankja válogatja. Volt olyan, hogy ismerősöm Londonban nem tudott bankszámlát nyitni, de egy kisvárosban ugyanannál a banknál meg sikerült. Valahol kérnek lakcímet, valahol elég az angol jogsi, NI number. Sokszor ügyintéző válogatja. Bár állítólag ez a cég add számlaszámot a bankkártyához: TransferWise.

A TransferWise kartya nem Apple Pay kompatibilis.

Szia, szerintem jót írtam, mert Narayan ezt kérdezte:
“és ha van akkor, könnyű nyitni egy ottani számlát, vagy kell az ottan jelenlét? ismerősöm van ott.” És én erre válaszoltam, ha jól értem, akkor az angol bankszámlanyitast kérdezte. ☺️ Abban viszont igazad van, hogy a TransferWise nem ApplePay képes.

Közben elérhető lett (OTP után) Gránit és Erste bankoknál.
Nekem Ersténél van a számlám, tegnap amint lehetett be is regisztráltam és működik is.
Két idegesítő dolog van:

  1. két kártyám közül az egyiket simán hozzáadta telefonhoz és az órához is, másik kártyával viszont az ügyfélszolgálatot kellett hívni. És miután sikeresen megcsináltuk a telefonos regisztrációt és letettem a telefont, kiderült, hogy az órára is külön meg kell csinálni a regisztrációt. Nem hívtam már vissza őket…
  2. Úgy vettem észre, hogy amit az órával vásárolok, azt a Watch alkalmazás alatt tudom megnézni, amit a telefonnal vásárolok, azt a telefon Wallet alkalmazásában (legalábbis gondolom, mert telefonnal még nem fizettem). Szóval valószínűleg nem egy helyen tárolja a vásárlásokat összeszinkronizálva (hogy mondjuk meg tudjam nézni iPaden is), hanem eszközönként külön. Aztán meg lehet csak én bénázok valamit.