Érdekes cikk: http://www.ctd.hu/szenzacio-apple-pay-magyarorszagon/
óóó értem ez a topik 826 nappal ezelőtti :)) Miért csak a az van kiírva hogy Jun 16, az év miért nincs?
Témában érdekelne egy két-dolog, mikor lesz a közeljövőben itthon Magyarországon elérhető az Apple Pay? Hallottatok már valamit, használ valaki Revolutot?
A kérdésben már benne is van a válaszod?
Amúgy a véleményem erről: előbb-utóbb De ahogy mennek errefelé a dolgok inkább az utóbb lesz sajnos.
Jajjj jajjj :)) olyan megoldásokat találtam agyam eldobtam, min 2 helyre regisztrálj, virtuális bank, és úgy egyikről a másikra utalj, majd AP-jel fizess! :)) Miért van ez ennyire elhanyagolva?
Az év van kiírva, 2016 júniusa. :) Ne kérdezd meg, miért :D
Nem lehet időformátumot állítani?
hopp, tényleg, nem kérdem miért…:D
Ha jól látom, akkor csak 29 országban támogatott az Apple Pay a világon. Valószínűleg nem nálunk törik magukat ezerrel, hogy működjön.
Annyira nem kéne törniük magukat… szerintem!
En hasznalok Revolut-ot, de sajnos ok is csak igergetik az apple pay-t. Amugy fasza kis szolgaltatas :)
En angol folyoszamlarol hasznalok Apple Pay-t, de valszeg a brexittel ez a lehetosegem megszunik.
Igen láttam, olvastam róla, és nekem is megfelelne. iTunes ban tudod használni?
Állítólag év végére lesz forint is rajta.
Jelenleg Payoneert használok, de ez csak egy Pre-paid domborkártya, majdnem bárhol használhatom, kivéve a keresetteket, mint iTunes, Apple-pay. Magyar bankszámlám meg nincs, iTunes-hoz meg az kellene, vagy Telenor, de Vodás vagyok, PayPal sincs itthon. Apple-nek nagyon Balkán ez a Mo.
Miért szűnne meg, hogyan hat rá? Bocs a hülyét kérdezek. :)
Nem lesz ennyire konnyu ottani lakcimet szerezni.
és ha van akkor, könnyű nyitni egy ottani számlát, vagy kell az ottan jelenlét? ismerősöm van ott.
Itunes-ban még nem fizettem vele, de külföldön már többször vettem fel pénzt, vagy fizettem. Forint számla már lehet benne, csak top-up olni nem lehet forintban (feltölteni rá, bár ezt is ígérgetik).
Bankja válogatja. Volt olyan, hogy ismerősöm Londonban nem tudott bankszámlát nyitni, de egy kisvárosban ugyanannál a banknál meg sikerült. Valahol kérnek lakcímet, valahol elég az angol jogsi, NI number. Sokszor ügyintéző válogatja. Bár állítólag ez a cég add számlaszámot a bankkártyához: TransferWise.
A TransferWise kartya nem Apple Pay kompatibilis.
Szia, szerintem jót írtam, mert Narayan ezt kérdezte:
“és ha van akkor, könnyű nyitni egy ottani számlát, vagy kell az ottan jelenlét? ismerősöm van ott.” És én erre válaszoltam, ha jól értem, akkor az angol bankszámlanyitast kérdezte. Abban viszont igazad van, hogy a TransferWise nem ApplePay képes.
Közben elérhető lett (OTP után) Gránit és Erste bankoknál.
Nekem Ersténél van a számlám, tegnap amint lehetett be is regisztráltam és működik is.
Két idegesítő dolog van:
- két kártyám közül az egyiket simán hozzáadta telefonhoz és az órához is, másik kártyával viszont az ügyfélszolgálatot kellett hívni. És miután sikeresen megcsináltuk a telefonos regisztrációt és letettem a telefont, kiderült, hogy az órára is külön meg kell csinálni a regisztrációt. Nem hívtam már vissza őket…
- Úgy vettem észre, hogy amit az órával vásárolok, azt a Watch alkalmazás alatt tudom megnézni, amit a telefonnal vásárolok, azt a telefon Wallet alkalmazásában (legalábbis gondolom, mert telefonnal még nem fizettem). Szóval valószínűleg nem egy helyen tárolja a vásárlásokat összeszinkronizálva (hogy mondjuk meg tudjam nézni iPaden is), hanem eszközönként külön. Aztán meg lehet csak én bénázok valamit.