Apple TV Plex, Infuse

Beledobom/megnyitom nem történik semmi. Youtubrol leszedett koncert.

Hmmm, ez fura. Random próbáltam 5 mp4 fájlal a letöltési mappámból és valószínűleg youtube videó is volt köztük. Ha lesz egy kis időm utána nézek mi lehet a gond.

Annyiban tévedtem, hogy nem is youtuberol van hanem az ARTE csatornáról.

Ez engem is érdekelne ugyanis most készülök venni. Annyira most, hogy lehet holnap :smiley:

Nem is tudtam, hogy az LG ujrakezdte a webOS szamozasat.

Ez igaz viccből írtad?

3.0.5-nel tartott, amikor az LG atvette.

Mar ragoogleztam, elorol kezdte a szamozast. Erdekes.

Na, ez engem nem érint, hiszen nincs 4K képes TV-m, sem monitorom :smiley:

Én amúgy sem vagyok oda a számháborúért. Szóval egyhamar nem fogom ezeket megnézni :)

Erre gondoltam az valami nagyon speciális esett lehet ha ettől valaki rosszul van. Ez teljesen hülyeség.

full hd tv-n is néztünk SD adást, a legtöbb ember amúgy is olyan távolságból nézi a tv-t, hogy meg se tudja különböztetni hogy 720p vagy 4K az film. De! Még az életben nem hallottam olyanról aki a 4K-stv nézett egy SD adást és megfájdult a feje, nem kell ezt a témát túltolni pls.

Megéri a 32Giga helyett a 64giga?

Szerintem nem. Ha csak mint fejleszto nem pakolsz ra sok appot. Itunesban gondolom nem vasarolsz filmet :)

Találtam Redditen szavazást, ahol kb 200 ember 70%-a a 32-esre szavazott.

Nekem is 32-esvan szerintem van rajta 20GB hely. Tényleg csak akkor van értelme a 64esnek ha valaki iTunesban vásáról filmet.

még akkor sincs értelme, ott figyel a felhőben a film

Ha mondjuk a gyerek sokszor nezi ugyan azt a meset vagy ilyesmi akkor lehet ertelme. Vagy ha mondjuk elviszed munkanal nyaralaskor a szalodai szobadba.

Na, most volt egy kis időm erre a dologra. Tehát, a MetaZ-be belehúzod vagy megnyitod az mp4 fájlt, ahogy tetszik. Ha a fájlnév úgy van megadva ami az adott film, sorozat stb. netes adatbázisban is fellelhető neve akkor a jobb oldali Search panelen a program kilistázza a találatokat, amelyekre kattintva ellenőrizheted, hogy a metaadatok megfelelnek-e a fájlodnak. Ha igen, a jobb oldali Search panelen, a kiválasztott találaton kattints duplán az adatok hozzáadáshoz. Természetesen ezután még bármelyik metaadat mezőt tetszőlegesen szerkesztheted. A program csak azoknak a mezőknek a tartalmát fogja beleírni az mp4 kimeneti fájlba amelyek mögött ott a pipa. Amennyiben nincs az online adatbázisban megfelelő találat a videódhoz te is kitöltheted a megfelelő metaadat mezőket tetszőleges adatokkal csak ne felejtsd el, hogy mint ahogy az előbb is írtam, csak azon mezők tartalma kerül a végleges fájba ami mögé odabiggyeszted a pipát. Ha minden adattal elégedett vagy a File/Write (vagy több megnyitott fájl esetén a Write All) menüpontra kattintva a program egy új fájlt készít a beágyazott metaadatokkal. A folyamat attól függően, hogy mekkora méretű fájlal dolgozol némi időt vesz igénybe de átkódolás nem történik viszont egy új fájl készül, és ha a MetaZ beállításaiban nem változtatod meg akkor a régi fájlt a program a kukába dobja. Az alábbi példa videóban látható 20 GB-os Blu-Ray rip nagyjából 40-50 másodperc alatt elkészült de a videóban természetesen egy kissé felgyorsítottam ezt a részt.

még nem sikerűlt olyan unalmas nyaralást összehozni, hogy hiányzott volna egy appltv, vagy bármilyen hasonló medialejátszó.
ha meg soxor nézi ugyanazt, arra ott a médiatár.

a mi appletv-nk 32-es. tele van játékokkal, es még sosem sírt, hogy elfogyott az agya