Beledobom/megnyitom nem történik semmi. Youtubrol leszedett koncert.
Hmmm, ez fura. Random próbáltam 5 mp4 fájlal a letöltési mappámból és valószínűleg youtube videó is volt köztük. Ha lesz egy kis időm utána nézek mi lehet a gond.
Annyiban tévedtem, hogy nem is youtuberol van hanem az ARTE csatornáról.
Ez engem is érdekelne ugyanis most készülök venni. Annyira most, hogy lehet holnap
Nem is tudtam, hogy az LG ujrakezdte a webOS szamozasat.
Ez igaz viccből írtad?
3.0.5-nel tartott, amikor az LG atvette.
Mar ragoogleztam, elorol kezdte a szamozast. Erdekes.
Na, ez engem nem érint, hiszen nincs 4K képes TV-m, sem monitorom
Én amúgy sem vagyok oda a számháborúért. Szóval egyhamar nem fogom ezeket megnézni :)
Erre gondoltam az valami nagyon speciális esett lehet ha ettől valaki rosszul van. Ez teljesen hülyeség.
full hd tv-n is néztünk SD adást, a legtöbb ember amúgy is olyan távolságból nézi a tv-t, hogy meg se tudja különböztetni hogy 720p vagy 4K az film. De! Még az életben nem hallottam olyanról aki a 4K-stv nézett egy SD adást és megfájdult a feje, nem kell ezt a témát túltolni pls.
Megéri a 32Giga helyett a 64giga?
Szerintem nem. Ha csak mint fejleszto nem pakolsz ra sok appot. Itunesban gondolom nem vasarolsz filmet :)
Találtam Redditen szavazást, ahol kb 200 ember 70%-a a 32-esre szavazott.
Nekem is 32-esvan szerintem van rajta 20GB hely. Tényleg csak akkor van értelme a 64esnek ha valaki iTunesban vásáról filmet.
még akkor sincs értelme, ott figyel a felhőben a film
Ha mondjuk a gyerek sokszor nezi ugyan azt a meset vagy ilyesmi akkor lehet ertelme. Vagy ha mondjuk elviszed munkanal nyaralaskor a szalodai szobadba.
Na, most volt egy kis időm erre a dologra. Tehát, a MetaZ-be belehúzod vagy megnyitod az mp4 fájlt, ahogy tetszik. Ha a fájlnév úgy van megadva ami az adott film, sorozat stb. netes adatbázisban is fellelhető neve akkor a jobb oldali Search panelen a program kilistázza a találatokat, amelyekre kattintva ellenőrizheted, hogy a metaadatok megfelelnek-e a fájlodnak. Ha igen, a jobb oldali Search panelen, a kiválasztott találaton kattints duplán az adatok hozzáadáshoz. Természetesen ezután még bármelyik metaadat mezőt tetszőlegesen szerkesztheted. A program csak azoknak a mezőknek a tartalmát fogja beleírni az mp4 kimeneti fájlba amelyek mögött ott a pipa. Amennyiben nincs az online adatbázisban megfelelő találat a videódhoz te is kitöltheted a megfelelő metaadat mezőket tetszőleges adatokkal csak ne felejtsd el, hogy mint ahogy az előbb is írtam, csak azon mezők tartalma kerül a végleges fájba ami mögé odabiggyeszted a pipát. Ha minden adattal elégedett vagy a File/Write (vagy több megnyitott fájl esetén a Write All) menüpontra kattintva a program egy új fájlt készít a beágyazott metaadatokkal. A folyamat attól függően, hogy mekkora méretű fájlal dolgozol némi időt vesz igénybe de átkódolás nem történik viszont egy új fájl készül, és ha a MetaZ beállításaiban nem változtatod meg akkor a régi fájlt a program a kukába dobja. Az alábbi példa videóban látható 20 GB-os Blu-Ray rip nagyjából 40-50 másodperc alatt elkészült de a videóban természetesen egy kissé felgyorsítottam ezt a részt.
még nem sikerűlt olyan unalmas nyaralást összehozni, hogy hiányzott volna egy appltv, vagy bármilyen hasonló medialejátszó.
ha meg soxor nézi ugyanazt, arra ott a médiatár.
a mi appletv-nk 32-es. tele van játékokkal, es még sosem sírt, hogy elfogyott az agya