Azonnali kérdések

Igen, sejtettem, hogy nem ilyen egyszerű dolgoról van szó :)
Nekem még az szokott előfordulni, hogy véletlenül nem egy levelet jelölök ki, hanem egy egész beszélgetést. Ilyenkor az összes levélre ráteszi a flaget. És egyesével kell megkeresni, hogy még melyik levelen van rajta. Szerencsére látszik valahol a levél fejléce körül.

Az volt, koszi. Bar nem latszott sehol, de szepen sorban mindenre ranyomtam, hogy clear, es egyszer csak tenyleg eltunt.

Az Applenek nincsen TB3/USB-C --> ethernet átalakítója? Csak TB2-est láttam. Szeretnék egyet venni, de csak kínait láttam eddig.

Nekem 3 darab USB-s Ethernet controllerem van (ebbol ketto USB-C egy pedig USB-A, de mindegyik USB es nem TB). Ami most be van dugva, az Realtek 8153 alapu, de ha delutan hazaertem meg tudom nezni a tobbit is. Nem kell am ragaszkodni az alma logohoz.

Igazából a lényeg annyi, hogy USB-C portba lehessen dugni.
Bár ahogy most nézem, valószínűleg nincs, mert az Apple is egy Belkin márkájút ajánl: https://support.apple.com/hu-hu/HT207443

Nekem ez a 3 van, mind mukodik:

Az utolso kettot pedig 1-1 dokkoloba dugva ott hagytam a helyszinen (otthon, iroda), ahol eppen szukseg van rajuk. A gep a System Preferences/Network alatt kulon interfacenak sorolja fel (ezeket jol el lehet nvezni, igy el is neveztem Ethernet (iroda), Ethernet (debrecen) es sima Ethernet -nek.

En anno alirol rendeltem es teljesen jo mukodik. Meg mac-es drivert is adtak hozza.
https://www.aliexpress.com/item/Ugreen-USB-Ethernet-10-100-1000-Mbps-Rj45-Gigabit-Network-Card-Lan-Adapter-For-Mac-OS/32400737540.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dKWMXd3

Köszi, ez az első amit linkeltél, ez tetszik. Még nézelődök milyenek vannak.

Ja igen, egyikhez sem kellett telepitenem semmit. Tehat 10.13 es 10.14 alatt megy alapbol. Az alzas olcsobb, de az ugye fekete :D a masik feher :D

Van esetleg valakinek meg mukodo PowerBook G4 15" Alu gepe pesten? Az enyem seggre lemerult es nem akarja tolteni az akksit, ami a cocobattery szerint hibatlan es raadasul eredeti is… csak ugye 0%-os. 3 lehetoseg johet szoba:

• Doglott az akksi
  • Doglott a tap (ezt kiprobaltam es jo a tap mert a titanium-ot tolti)
  • Doglott a DC board
    Ki kellene zarni meg az egyiket, hogy ujra mukodesre tudjam birni akksirol. Csak egy akksi probara kellene egy gep valahol budapesten, kb 5 perc az egesz. :)

Elore is koszi!

12"-es PB es 17"-es MBP van. Az akku csatlakozosora nem kompatibilis vajon egyikkel sem? Probaltad egesz ejszakara rajtahagyni? Mersz barmennyi feszultseget az akku csatlakozoinal?

Sajnos csak a 15-os jo hozza. 3 napig volt tolton, kb annyit csinalt, hogy sargan vilagitott az elso 10-15 percben aztan atvaltott zoldre es ennyi. Nem hoztam meg be az irodaba, otthon meg nincs hozza muszerem.

Szerintem az aksi lesz a doglott. Litium aksi ha nullara merul szep lassan meg ha jo is nem engedi magat ujra tolteni.

Igen ez a legvaloszinubb… nagyon sajnalom mert egy kb 150 cilkusos 90% koruli eredeti akksi. Lehet szet szedetem, es ujraprogramoztatom, csak biztosra akarok menni.

1 kedvelés

Sziasztok! lenne-e valakinél alkatrész 2009-es fehér macbookhoz? az aljáról lejött a gumi rész, sajna ki is van nyúlva. vagy esetleg ötlet a visszaragasztásra?

Nekem van egy, amin visszaragasztottam. Ha kell, neked adom.(nem emlékszem, mivel csináltam)

Szia! Helyileg merre lennél?

A keychain-t hogyan tudom legegyszerübben költöztetni másik gépre?

Atmasolod. A ~/Library/Keychain alatt van. Az iCloudban tarolt elemek nincsenek itt.

köszönöm!