Azonnali kérdések

használnám az airdrop-ot iphone és macbook között de az iphone nem jelzi a kontaktokat mikor kijelölöm a küldeni kivánt képet, miben hibázhattam? airdrop be van kapcsolva mind2 gépen.

sosem jön össze nekem se… elég gáz!

Mas fileformatummal (pl egy screenshot) megy az Airdrop? Ugyonazzal az iCloud accounttal van belepve mind a ketto eszkoz? Ha bemesz az eszkozeiden a settings/icloudba ott nincs megfelkialtojelezve, hogy be kell irnod a jelszavad?

semmi ilyen.

En a “mukodik az airdrop” tulajok taborat bovitem, igy ezzel sem lesztek kozelebb a megoldhashoz.
Sokmindennel volt mar gondom, de az airdrop minding mukodott. Sot, a geprol meg vadidegen telefonokra is kuldozgettem mindenfelet. Telefonrol-telefonra viszont mar idonkent akadtak bokkenok.

2 kedvelés

szintén, nekem is működik - igaz ritkán használom :)

Sziasztok! akkor megint itt lennék egy kérdéssel. Az asszony ablakos gépe behalt, a vinyó működik, arra gondoltam, hogy usb-n csatalkoztatnám a macbook(6,1 high sierra)-ra, viszont a bootcamp telepiteni akarja, lenne-e mód rá, hogy a külsö vinyót használjam valamilyen módon, ezen vannak az asszony fontos cuccai. köszi!

Biztosan epp rajta a fajlrendszer? Disk utility mit mond ra?

megnézem, nem csinál vele semmit

Egyszer, sok éve megmentettem egy ablakos hádédét a fúrós ikonú szoftverrel. Data Rescue vagy hasonló. Ha felteszed a demót, annyi legalább kiderül, ő látja-e a directoryt.

1 kedvelés

a vinyóval nincs gond, ahogy néztem minden megvan rajta

Sziasztok! megint jövök a hülye kérdésemmel, tudunk-e mi windows telepitöt csinálni usb-re? még sosem csináltam.

Tegyel fel egy virtualis gepet oda egy wint es csinald meg ugy. Tosztabb szarazabb erzes lesz. Es gyorsabb.

1 kedvelés

Az uefi-s telepito nem nagy varazslas. Lassan csak kipusztulnak mar az efi elotti gepek. Leoltod az iso-t a microsoft.com-rol, aztan leformazod a pendrive-ot fat32-re, es az egesz iso tartalmat ramasolod a pendrive-ra es mar mukodik is. Felesleges ehhez windows-t telepiteni.

Letöltöd az ISO-t a Microsoft oldaláról, bedugod a pendriveot a gépbe.
Bootcamp assistant-el 2 kattintás kb megcsinálni a bootolható pendriveot.

Köszi a válaszokat, probléma megoldva!

Facetime-al lehet-e olyan készüléket hivni ami ugyanaz az id van beállitva? van ithon egy iphone, egy mini meg egy macbook.

Alapvetoen nem, de emlekeim szerint ha egy masik cimet hivod ugyonannak az appleidnek, akkor az ki fog csorogni (de ezt 8 eve probaltam kb utoljara).

Wordpress-es kérdésem lenne a kedves egybegyűltekhez!

Nem nagyon csinálunk online dolgokat, de most az arculatterv része lesz egy honlapterv-vázlat. A cucc Wordpressben fog majd készülni, én csak látványtervet csinálok, illetve át kell majd adni pár anyagot, nyilván valami jépegeket.

Ezt a kérdést kaptam (a kedves ügyfél sem ért hozzá persze):

Amire még nekem szükségem lenne, ha megoldható:
- Egy olyan méretű logo, amit a wordpress támogat.
- Illetve szín és betűforma kódok, hogy gyorsabban be tudjam állítani a honlapon.

Feltételezem a logóra valójában nincs méretbeli megkötés.
Színeket megadom hexában (gondolom nem kell web safe-nek lenniük).
De mi az a betűforma kód???

Ez alapján lehet fontot állítani a Wordpressben:

https://wordpresskezdoknek.hu/wordpress-bovitmenyek/a-wordpress-betutipusainak-megvaltoztatasa-a-wordpress-google-fonts-pluginnal.html

Szerintem a font nevére gondol.

1 kedvelés