Azonnali kérdések

Szuper, köszönöm! A font neve, megalol : ))

1 kedvelés

Nekem kicsörög a Facetime a többi eszközön is. iMacen szoktam is használni.

a Macbook Air 2015-ös verzióján az egyik portja megegyzik a mDP porttal? Kompatibilis vele a korábbi mDP kábel? Ránézésre ugyanaz…

igen

Gracias

1-2 napja szerencsétlenkedik a varázsegér2… Húznám-tolnám, de nehézkesen mozdul, majd megugrik. Megbokrosodott. Ámbár nem állandóan teszi ezt, van hogy külső beavatkozás nélkül normálisan üzemel.

Alaszorult egy hajszal? Valaki odebbtette a mikrosutot egy kozeli lakasban? Valaki beuzemelt egy uj routert a kornyeken? Esetlegesen USB 3.x adatatvitel zavarja? Kb. barmi lehet.

Ezektől a (általam nem befolyásolható) tényezőktől tartok/tartottam…

Lehet utánanézek valami pórázas egérnek…

Elsonek kiprobalnam mashol az egeret. Es egy tisztitas se art, lehet csak a szenzor koszos.

Köszi, ezeken túlvagyok. “Valaki, vagy valami” zavarja… Közvetlen a gép előtt hibátlan, onnan 80cm-re már nem.

Külső merevlemezt rádugtam a gépre, és nem mountolja fel a driveot. Ilyenkor mivan? Eddig teljesen jó volt, ma bedugtam és nem. Az a vicc, hogy néha a Storage2 nevűt sikerül neki de az üres, minden adat a másikon van :smiley:

Ha rányomok a mount gombra semmi nem történik, a kiadás gombra úgyszintén.

Szerintem fut egy fsck. Merettol fuggoen ez akar 1-2 oraig is eltarthat. Addig ne ejecteld a disket. Ha lefutott akkor 2 dolog szokott tortenni, vagy szol, hogy bocsi, de serult, felmountolom neked read onlyba vagy megcsinalja es mehet minden tovabb.

1 kedvelés

Oké, köszi, akkor most bedugom és várok.
Igen, most látom, fut egy fsck_exfat nevű folyamat.

Közben megjavult. Úgy látszik csak türelmetlen voltam. :D

2 kedvelés

Iphone 6s, megyünk nyaralni, van rajta elég tárhely, hogy tudom kikapcsolni, hogy ne akarja feltölteni a képeket az icloud-ba? bocsi, de ehhez(is) full hüje vagyok :)

Az nem lehet elég, ha kikapcsolod a mobiladathasználatot a Fotók alkalmazásnál?

Lockolt allapotban es WiFin toltoget. Mobilnetet hasznalva ezt nem teszi meg, ha a settings/photos-on belul az unlimited updates cellular data eseten nincs bekapcsolva.

Ó de jó, hogy szóba került! Kikapcsoltam indulás előtt. Kivételesen idejében tudtam meg valami fontosat :)

2 kedvelés

Köszi mindenkinek!

Akkor még egy kérdés :D macbook, high sierra, ebben hogy tudom megkeresnin a telefonom ha elteszem valahova? az iphone-on, ipad-en van keresés, ebben nem találtam.