Szuper, köszönöm! A font neve, megalol : ))
Nekem kicsörög a Facetime a többi eszközön is. iMacen szoktam is használni.
a Macbook Air 2015-ös verzióján az egyik portja megegyzik a mDP porttal? Kompatibilis vele a korábbi mDP kábel? Ránézésre ugyanaz…
igen
Gracias
1-2 napja szerencsétlenkedik a varázsegér2… Húznám-tolnám, de nehézkesen mozdul, majd megugrik. Megbokrosodott. Ámbár nem állandóan teszi ezt, van hogy külső beavatkozás nélkül normálisan üzemel.
Alaszorult egy hajszal? Valaki odebbtette a mikrosutot egy kozeli lakasban? Valaki beuzemelt egy uj routert a kornyeken? Esetlegesen USB 3.x adatatvitel zavarja? Kb. barmi lehet.
Ezektől a (általam nem befolyásolható) tényezőktől tartok/tartottam…
Lehet utánanézek valami pórázas egérnek…
Elsonek kiprobalnam mashol az egeret. Es egy tisztitas se art, lehet csak a szenzor koszos.
Köszi, ezeken túlvagyok. “Valaki, vagy valami” zavarja… Közvetlen a gép előtt hibátlan, onnan 80cm-re már nem.
Külső merevlemezt rádugtam a gépre, és nem mountolja fel a driveot. Ilyenkor mivan? Eddig teljesen jó volt, ma bedugtam és nem. Az a vicc, hogy néha a Storage2 nevűt sikerül neki de az üres, minden adat a másikon van
Ha rányomok a mount gombra semmi nem történik, a kiadás gombra úgyszintén.
Szerintem fut egy fsck. Merettol fuggoen ez akar 1-2 oraig is eltarthat. Addig ne ejecteld a disket. Ha lefutott akkor 2 dolog szokott tortenni, vagy szol, hogy bocsi, de serult, felmountolom neked read onlyba vagy megcsinalja es mehet minden tovabb.
Oké, köszi, akkor most bedugom és várok.
Igen, most látom, fut egy fsck_exfat nevű folyamat.
Közben megjavult. Úgy látszik csak türelmetlen voltam. :D
Iphone 6s, megyünk nyaralni, van rajta elég tárhely, hogy tudom kikapcsolni, hogy ne akarja feltölteni a képeket az icloud-ba? bocsi, de ehhez(is) full hüje vagyok :)
Az nem lehet elég, ha kikapcsolod a mobiladathasználatot a Fotók alkalmazásnál?
Lockolt allapotban es WiFin toltoget. Mobilnetet hasznalva ezt nem teszi meg, ha a settings/photos-on belul az unlimited updates cellular data eseten nincs bekapcsolva.
Ó de jó, hogy szóba került! Kikapcsoltam indulás előtt. Kivételesen idejében tudtam meg valami fontosat :)
Köszi mindenkinek!
Akkor még egy kérdés :D macbook, high sierra, ebben hogy tudom megkeresnin a telefonom ha elteszem valahova? az iphone-on, ipad-en van keresés, ebben nem találtam.