Azonnali kérdések

A Finder “Connect to Server…” menüje helyett tudtok valami értelmes (ingyenes) alkalmazást? Mert ebben az alapban csak az zavar, hogy nem tudom sorba rendezni a kapcsolatokat. Tehát nincs szükségem mondjuk Forklift mélységű alkalmazásra.

Azt hiszem időközben ezt is megoldottam nem alkalmazással. Röviden a megoldás annyi, hogy létrehoztam egy mappát, a mappába bedobom a linkeket (fájlokat) és betettem ezt a mappát a dockra a kuka mellé. Egyébként valamiért a “Connect to Server…” ablakból nem lehet kihúzni a Finderbe azt a sort, amit szeretnék, viszont ha a címsorban jelölöm ki a szöveget és azt húzom a Finder egyik ablakába, akkor oda csinál egy plist fájlt, ami tartalmazza az adott szervert és át is írató, ha kell. Szóval most már nem Finderre átváltás majd Command+K majd kiválasztom a szolgáltatást és elindul, hanem Dockon kiválasztom a mappában és kész…

Egy gyors segítség kérés: ismertek olyan online oldalt ahol tudok FAX-ot küldeni (igen faxot :D) egy olasz telefonszámra kéne. Találatam egy két oldalt de hátha van tapasztalat.

fax.de-nek volt egy appja appstoreban napi egy ingyen fax van (elküldtem remélem ényleg el is megy :))

az app neve: “FAX.de FreeFax” ha esetleg egyszer kéne ilyen valakinek.

Kösz! Én kb 2 hete kerestem ilyen programot iOS-re, csak teszteléshez, de mind fizetős volt amit hirtelen találtam. Azóta már nálam is aktualitását vesztette.

Meg nem reagaltak a szallodabol ahova kuldtem igy nem tudom valojabab elment-e :) ha ismersz embert akinek van a kornyezeteben fax, nem probalnad ki? :)

Ha nem felejtem el, holnap kipróbálom a munkahelyemen.

1 kedvelés

Talán egy postahivatalból?

Hetvegen kivancsisagbol megnezem itt nemetben van-e :D, megkerdezni nem merem nehogy kirohogjenek :D. Itt "sarga"csekk is csak azert van hogy a bevandorloknak legyen.

1 kedvelés

Ahogy latom mar keso, minden esetre a GMX.net-rol lehet faxot kuldeni.
szerk.: Sot, hogy rakerestem, a wed.de-rol is lehet. :-)
https://produkte.web.de/Fax-ueber-Internet/

1 kedvelés

Elküdltem, de azt írja, hogy folyamatban, fogalmam sincs mikor küldi át. Gondolom azért csinálják, hogy fizessünk a faxokért.

Nekem egy 3 perc alatt atvaltozt elkuldottre.

Időközben error-t dobott, hogy nem válaszolt a címzett. Kérdeztem a kollégákat, hogy jó-e a fax, és állították, hogy jó, nem baj, hogy nem megy a kijelzője. Majd elkezdtem nyomogatni, de semmi gombra nem reagált. Megfogtam a táp kábelt, megmozgattam, majd erre bekapcsolt a fax. Szóval nem ment mikor küldtem. Ezután még egyszer rányomtam a küldésre és másodjára nálam is hamar átment és meg is érkezett. Szóval sikerült, működik!

2 kedvelés

Ez jo hir koszi, akkor csak a szalloda nem regala a megkeresesmre :), probaltam kikerulni a bookingot :D

Szerintem nem nagyon van olyan okostelefon, ami rendes hasznalat mellett 1-2 napnal tobbet bir, inkabb egy Power Bank lenne praktikus.
Nekem egy 16.000mAh Xiaomi van es teljesen meg vagyok vele elegedve: http://www.mi.com/en/pb16000/

1 kedvelés

Ezt röhögve ki kell bírnia, csak akkor nem ha szibériában laksz és napi 12 órában tornyot keres a telefon.

Amugy hiába van 5000mAh aksi egy tloban ha a proci meg 3szor annyit fogaszt mint egy olyan teloban ami 3000mAh ez puszta matek. Az aksi kapacitása egy dolog az össze paraméter közül.

tessék ezt neked találtam: http://de.coolicool.com/oukitel-k10000-10000mah-batterie-mtk6735p-10ghz-quad-core-55-zoll-ips-hd-bildschirm-android-51-4-g-290466?gclid=Cj0KEQiA0sq2BRDRt6Scrqj71vQBEiQAg5bj05GDnEXgx1oDZGHa-9OetydPVx4_BggQk4LrSdQqg7kaAkER8P8HAQ :D

2500-3000 névjegy (lenne), de melékszel rá hogy már hívott 3 hónapja és tudod is miről beszéltetek? Megint kicsit nagyott mondunk nem? :)

Mert a NAV nem hívhat kétszer? Amúgy meg zsámlát kell adni és nincs para, de ez alap szerintem.