Azonnali kérdések

megvolt, semmi változás :(

Akkor tobb mint valoszinu, hogy ez egy bug az appban.

Ezek mostanában már nem bugok hanem ficsorok :/

2 kedvelés

Ezt nem ertem. Kb barmikor felrecsuszhat valami.

Majd azt mondhatjak ok legalabb nem hallgatnak le (mint egyeb masik mikrofonos kutyus ceg), rgo ez igy egy uj ficsor ;)

Mikrofonos - kutyus ceg?

google home botrany megvolt? (felkeszul amazon ;)))

a botranyrol olvastam, csak a botranysagat nem ereztem. Van google home a kornyezetemben, elolvastam a felhasznalasi felteteleket, kb 1 eve benne volt, hogy minden amit mondok rogzitesre kerul.

Persze te (még én meg itt páran) tisztában vagy vele. Még kb azzal is, hogy rogzithetik de minek. De azért az emberek nagyobb részénél már akkor okosabb volt a saját telefonjuk amikor még a 6110s Nokia volt a plafon.

Igen, ez ugyonaz mint a cambride analityca botrany. Az sem volt botrany, csak felfujtak. Abban az idoben (amig emiatt meg nem szuntette az FB), mi is teljes hozzaferest kerve mindenhez csinaltuk az FB appokat. Azert, mert ez igy volt a legkenyelmesebb. A teljes itt azt jelentette, hogy ha csak FB loginrol volt szo, akkor is elkertuk az osszes ismeroset, azok ismeroset, fenykepeit, stb. Mivel azt tapasztaltuk, hogy akkor volt a legjobb az app, es akkor volt a legtobb felhasznalo, ha mindent elkertunk.

iPhone 7, halódó akku. A szamuráj 18 ezer körüli ajánlata oké? Megbízható hely?

Nalam barmilyen eszkoznel a megbizhato szerviz a hivatalos szerviz, akik tudnak hivatalos alkatreszeket rendelni. Az iSamurai nem az.

Van gyári akku meg nem gyári?

Igen. Meglepodtel?

Kicsit igen, mert állítólag van pár alkatrész, amiből még gyári sem létezik, mármint szerviz célra nem kapható.

Veszel egyet amazon/ebay 3e forint es 15 perc alatt kicsereled.

A vizzaro gumitomites felrakasa nem egyszeru feladat. 6s ota van a keszulekekben. Tovabba en eddig kb barmilyen kinai akkut vettem, aszem egy vagy ketto kivetelevel a benne levo cella/cellak a marketing kapacitas 70-75%-t tudtak.

3 akkut vettem eddig mindegyik 105%os volt. Mind amazonos rendeles.

En nem szamolom, de legalabb 50-60 korul lehet mar (butatelefonokba, okostelefonokba, RC helikopterekbe, RC autokba, notebookokba, szunetmentesekbe vettem mar kesz akkut (tehat osszeszerelt), de vasaroltam pusztan cellakat, amiket en csereltem ki magaban az akkuban), volt benne ebay/amazon/aliexpress. A jellemzo az volt, hogy beigirt kapacitas 70-80%-a volt csak beletoltheto (kulon muszerrel, lemeritve majd feltoltve merve). Igy amig a gyartonal van hivatalosan supportalt gyari akku, en mindig onnan veszek, 3rd party megoldas csak akkor johet szoba, ha a gyarto mar nem forgalmazza az akkut.

Nyilvan, de amikor az utangyartott akku 15%al rosszabb viszont 10ed anyiba kerul elgondolkodtato. En eddig ketto iphone 6-ba ipod minibe es egy macbookba vettek es csereltem aksit. Mindegyik az eredeti gyari akku 105% korul volt. Az ipod minibel meg sokkal tobb (2szer csereltem benne).

Viszont ami biztos ezek az utangyartott cuccok lenyegesne gyorsabban vesztik el a kapacitasukat. De annyira olcso, hogy nem erdekelt soha.