Elvileg a hivatalos módja a delegálással való hozzáférés lenne. Az a “csoda”, hogy megy anélkül, mert az MS úgy “reklámozza”, hogy a Shared fiókokhoz nem lehet jelszóval hozzáférni. (Márpedig néha az is megy). Viszont nemrég olvastam, hogy O365 esetén végre működni fog iOS-en a shared e-mail fiók beállítása. Legalábbis On Premise Exchanggel ezt nem tudjuk most megcsinalni.
Nem tudom, hogy 2019-ben miert ilyen bonyolult egy shared naptar kezelese multi platformon, ertem en hogy hasznalja mindenki bongeszoben, de en a native appokst jobban preferalom… Igy is rengeteg tab/bongeszo ablak nyitva van nem akarom hogy a levelezes/naptar/chat is resze legyen…
Minden esetre koszonom a segitseget!
en mar annak is orulnek, ha a google naptar nem kuldene napi megszamlalhatatlan ertesitest minden esemenyrol, (of korsz be van allitva, hogy mennyit szeretnek kapni)
Sziasztok! van köztünk iphone szervizes? lenne kérdésem.
Szerintem tedd fel a kerdest :) Az sosem jo, ha kerdes feltevese elott az ember megkerdezi, hogy kerdezhet-e.
Dehonnem, elkerülhet egy pofontot! :)
Akkor a kérdésem: Adott egy iphone 6s, nálam minden rendben a hangal, a hívott félnél viszont néha olyan a hang mintha a vízalól beszélnék vagy egyáltalán nincs hang, megoldható ez egy mikrofon cserével?
Nem lehet, hogy csak el van dugulva a mikrofon nyilas?
Probléma megoldva, valószinü koszos volt.
A video lehet hulyen kodolva? Ez olyannak tunik, amit nem tud helyesen dekodolni az adott szoftver. Pl. lehet, ha a szoftverben kikapcsolod a hardveres gyorsitast (kikapcsolhato? milyen szoftver? milyen hardver?), akkor megjavul.
Youtube, safari, macbook 6.1, 10.13.6
Erre csak azt tudom mondani, hogy akar normalisnak tekintheto. A VP3 es VP2 generaciokban elegge sok hianyossag van (VP2 van pl a 8600-as GPU-t tartalmazo iMacban es MBP-ben, VP3 pedig a 9400/9600-at tartalmazo MacMini/iMac/MB/MBP sorozatban). Ha atkapcsolsz, esetleg HD/720p kozott vagy 30/60fps kozott, akkor nem lesz olyan enkodolasu video, amit tud dekodolni a HW dekoder? Lovesem sincs, hogy a HW dekodolas kikapcsolhato-e Safariban. Illetve megprobalhatod ezt a videot Chromeban, mert a youtube a chromenak h.265 videot ad, amit viszont nem tud hardveresen dekodolni, ezert az valszeg menni fog.
480p volt, most átállitottam 360-r, igy ok, érdekes.
Mashogy van kodolva. Sajna, ha a GPU nem tudja, akkor nem tudja.
Az normalis, hogy a com.apple.coresymbolicationd data file 7GB, illetve proceskent is kb 25% zabal a cpu-bol (meg szetfuti a gepet) es a mellette levo file merete folyamatosan valtozik
kitorolhetem?
ui.: kozben megallt a process, adat file melletti cache file eltunt, gep lehult, ez igy normalis?
Ezt akkor csinalja, ha valami elszallas kozeli allapotban van (vagy mar elszallt es elszallas elott gyujt informaciot, vagy mar elcrashelt es ekkor adminisztral). Mit csinaltal mikozben ez tortent? Az a szoftver lehet a ludas.
kb semmit, felnyitottam sleppbol, es folytattam amit abbahagytam, futott egy safari, megy chrome,
mondjuk az amazon cloud feltoloto appjat akkor lottem ki, mert tegnap este toltam fel ra kepeket es nem zartam be, lehet az okozta
de a majd 7GB cache file nem tul sok?
Ha valamit force quittelsz, akkor is nekiall dolgozni. A cache file merete nem tul nagy, a maximalis merete akar a fizikai memoria meretet is elerheti.
ok, koszi, akkor vagy az amazon app miatt vagy az Aperture miatt csinalhatta, mindeketto crashelt tegnap :S
azota ugy tunik rendben van,