Azonnali kérdések

Olcso hdmi-vga atalakito ket eselyes: vagy megy, vagy nem. Mivel itt d/a atalkitas tortenik.

mert mocskosul energiazabáló, háttérben folyamatosan tölt-feltölt és persze rendkívül csúnya (épp úgy néz ki, mint a mobil webhely)

1 kedvelés

Köszönöm!

mar joideje az mindenfele Apple eszkozon, ki kell loni amint befejezted a hasznalatat (meg ha iOSn soha semmit sem kell leallitani/kilonni mert…;), futas kozben sem eszik keveset, tudom de legalabb akkor nem zabal amikor nem hasznalod.

na, ez az oka, amiért nincs a gépemen…

1 kedvelés

Sziasztok! hangerő vátáskor a képernyő közepére tol egy szürke négyzetet az ikonnal, meg lehet azt változtatni, hogy csak az ikon maradjon a szükre felesleges körités meg eltünjön?

Amikor tizenéve újdonság volt az átlátszóság, akkor még áttetsző volt, aztán valamiért elcseszték. Azóta sem csinálták vissza a hülye almáék.

Nagy valószínűséggel a háttér egy részét ezek a fájlok adják, a többit nem találom…

/System/Library/CoreServices/Dock.app/Contents/Resources/ecsb_background_gradient.png
/System/Library/CoreServices/Dock.app/Contents/Resources/ecsb_background_gradient@2x.png

1 kedvelés

iOS 14 alatt meg lehet szabadulni valahogy ettől az Alkalmazás könyvtárnak nevezett gyönyörűsêgtől a home screenen?

Nem. De ha nem lapozol oda nem latszik :D

3 kedvelés

Sziasztok! ma felhivtam az intercell-t akksi csere okán, azt mondták a gyári akksi sem bír már 1,5-2 évnél többet, az utángyártott nálam 1 évig sem húzta. mit szóltok, valóban igy lehet?

Ez kb sohasem volt maskent. Technologiai oka van. https://batteryuniversity.com/learn/article/how_to_prolong_lithium_based_batteries

Mibe?

macbook 2009 late

ami most van benne az gyári, 20,4%-os 1643 ciklussal, igy is kibir kb 30-40 percet.

Nem tudom, csak gyanítom, hogy az utángyártók nem férnek hozzá/nem akarnak hozzáférni olyan technológiához, amelyik a gyárival egyező minőséget produkálna. Minden bizonnyal így drágább lenne az utángyártott és nem lenne versenyképes a gyárival.

Könnyen lehet, hogy az utángyártott nem bírja addig, amíg a gyári. Nincs mit tenni, ez van…

Azert 1-2 evnel jobban kene birnia. Nalunk egy 5 eves Lenovo (meres nelkul, erzesre) elmegy 2-3 orat siman.

1 kedvelés

Az állitólag gyárira mondtak 1,5-2 évet.

Ez hülyeség.

pedig ezt mondta az illető