Belépés SE-n futó iOs (15.8.2) Safari-ról

Kér(d)és:

Mivel kerülöm a mindigújabb-mániát, kér(d)em alássan:
Legalább az SE-n futó iOs (15.8.2) Safari-ra engedélyezni, hogy be lehessen lépni a felhasználói fiókba.

Köszönettel,
BDA

A mindig újabb nem egy mánia, hanem simán nagyobb biztonság kérdése (is).

1 Like

Esetleg Admin lettél?
Vagy csupán kezdődik a PPC-s korszakomban már többszörösen lerágott csont újrarágása?
A HW-újtások többségére az álló, mozgó, 3D, stb. felbontások növelésének SW-manipulált gerjesztése miatt volt szükség!

1 Like

Ha szerinted a hw újítások többségere csak SW-manipulált gerjesztés miatt van szükség. Igazából nincs mit megvitatnnunk.

  1. Nem kértem semminek a megvitatását.
  2. A biztonsági frissítéseket HW-erősítések nélkül simán lehetne telepíteni, ha nem volna ki bedőljön a “vásárolj újabbat, nagyobbat, erősebbet” maszlagnak. Aztán mindenki dögöljön meg a “cancel-culture” által gerjesztett “waste-flood” árjaiban!

Szerintem most te kezded a újra a PPC-s sagat :smiley:
Nem tudom biztosan, és szerintem a kérdésből sem derül ki egyértelműen, hogy milyen felhasználói fiókba szeretnél belépni?

Amennyiben az almamag-ra gondolsz, teljesen természetes, hogy frissítve van folyamatosan a fórummotor, hiszen folyamatosan jönnek ki biztonsági frissítések.

1 Like

Nyilván az almamag felhasználói fiókra gondolok, ahova az iOs 15.8.2 alatt futó Safari-ból nem lehet belépni mivel “túl régi”.
(A PPC-s hivatkozással csupán emlékeztettem a kérdezetlen “válaszolót” a sztereotip megnyilatkozásaira.)

A 15.8.2 verzios iOS-ed egy biztonsagi frissites :smiley: Amit siman telepitettel, mindenfele hw eroltetes nelkul :D.

Szerk: az iOS 15 aktiv tamogatasa megallt 15.6.1-nel, a 15.7-es es ujabb verziok, mar csak security supportot tartalmaznak. Ugye, hogy nem kell uj keszuleket venni a biztonsagi frissitesek tamogatasahoz?

Air 2-es iPad 15.8.2-vel siman belep egyebkent a forumra.

1 Like

Én nem láttam semmit @solareclipse válaszában, ok nem értesz egyet vele, velem, attól még nem feltétlen “sztereotip” a dolog. Ez egy nyílt fórum, célszerű lenne nem a PPC-s sagat folytatni, és tisztelettel kommunikálni.

Egyebkent, egy screenshotot feldobhatnal, arrol, hogy mi az amit latsz a keszuleken. Mibol feltetelezed, hogy az a baj, hogy tul regi? Kapsz valami hibauzenetet? Vagy nem tolt be az oldal?

Éppen ez az. Vajon a HW csak úgy, saját magától eldöntötte, hogy “a támogatása megáll”, vagy az Apple “cancel-culture” biztosai eldöntötték, hogy álljon meg?!
Szerk.:

BTW: A szövegértelmezési művelet újrafuttatása kéretik itt (szerintem valamit félreértettél): Belépés SE-n futó iOs (15.8.2) Safari-ról - #5 általa: BDA

Itt nem ertem, amit osszehordassz. Senki nem eroltet semmit. Kapsz a regi keszulekhez biztonsagi tamogatast, azert, hogy ha nem akarod, ne dobd ki, de biztonsagtechnikailag, ne legyel nagyon nagy veszelyben. Ahogy eddig, most is akkor kell keszuleket cserelned, ha szukseged van az ujabbra. Ha evente akarod cserelni, csereled evente, ha 4 evente, akkor csereled 4 evente, stb. A keszulek araba bele volt szamolva valamennyi ev aktiv tamogatas, ami lejar X evesen, azota mar csak security tamogatas ketyeg ra meg valamennyi ideig. Senki nem kenyszerit, hogy ezt le kell cserelni.

2 Likes

Bocsánat, mire megírtam az előző választ addig már a Te válaszod volt az utolsó, amit véletlenül idéztem. Cseréltem eredeti szándékom szerint az idézést.

IMG_1350|63,1x49,7
IMG_1351|61,9x16,7

Ez erdekes. Nekem iPad Air 2-vel es iOS Simulatorban futtatott iPhone SE / iOS 15.5 eseten is be tud lepni az oldalra.

Szerk: az Air 2 is iOS 15-on ragadt keszulek, tehat 15.8.2 van rajta.

Nem akartam írni de még is fogok. Ez egy 2016-ban kiadott eszköz ami akkor a legolcsóbb iPhone volt. Amiben amúgy egy 2015-ben kiadott SOC van. Az apple így is 2022 szeptemberéig támogatta a készüléket (és még mindig add ki biztonsági frissítéseket). Más készülék gyártó eszköze gyakorlatilag lassan már lebomlott, egyszerűen nem várható el, hogy egy terméket évtizedekig supportáljanak, te se c64-et használsz már. Ez kicsit ilyen amis effektus, kiválasztottak egy kort ami szerintük még pont jó és abban maradtak. Ha ezen logika mentén élne az emberiség még mindig barlangban laknánk.

Szerintem, te vagy a hunyo. Ha elinditom a simulatort, akkor igy jon be a fooldal:

Ha a bealitasoknal a Safari Experimental WebKit Features-nel kikapcsolgatok MINDENT, akkor pedig igy:

Nem lehet, hogy valamikor, a multban, itt kikapcsoltal egy featuret, a forum motor pedig hasznalna? Nem tudom melyiknel jott be ez, mert kikapcsoltam az osszeset, es csak akkor neztem ra.

1 Like

Köszönöm szépen. Valóban, nem használok “ficsúrokat”. Vajon melyik blokkolná?

Világnézeti dilemmáid vannak?!

1 Like

Valójában neked vannak :smiley: