Beszmac redesign

Mármint wiki tartalom, azaz meglenne a wiki felépítése meg az, hogy milyen cikkek kellenének bele. Ha konkrétan meg van egy adott téma, hogy miről kellene írni, lehet, hogy én is megpróbálnék összerakni egy-egy cikket, de egyáltalán nincs semmilyen újságírói vénám! :) Próbáltam már írni máshol és tudom, hogy iszonyúan nehéz. Viszont ettől függetlenül pl programozás vagy akár terminal területén szívesen írnék egy-egy howto szerű valamit :)

Szerintem nem kellene feltalalni a kereket.

http://wiki.beszeljukmac.com/mediawiki/index.php/Kezdőlap

1 kedvelés

Valakinek vezetni kell a sotet oldalt is :)

@solareclipse hatására én is betettem még egy-két hete az aláírásomba az almamag linkjét és csak most nézem, hogy nincs aláírásom a beszmac-en. @esojaro hatására majdnem kivettem még akkoriban, de végül nem tettem. Most hogy eltűnt (nyilván szándékosan) azért is visszatettem. Ez azért már durva, hogy ilyen eszközökhöz nyúlnak. Ha megkérnek (szép szóval), akkor kivettem volna, de így már esélytelen!

1 kedvelés

Há! Lehet, hogy van aki nézi ezt a fórumot a túloldalról (nyilván…)!? Mert most ahelyett, hogy törölték volna ők maguk, megkértek, hogy töröljem. Töröltem, de helyette mást írtam ki, aminek szintén nem fognak örülni. Kíváncsi leszek mi lesz az eredménye…

1 kedvelés

@idioty Tök mindegy, az oldal minden nappal csúszik le a lejtőn…
Azon töprengek, hol fogom olvasni ennek a Koszta fiúkának az irományait, ha lehúzzák a redőnyt! ;-)

meghívjuk ide :D

amugy egyre durvábban látni milyen kevés válasz érkezik a kérdésekre és milyne kevés kérdést is tesznek fel az emberek, régen ha nem néztem pár napig a forumot nem bírtam utolérni, most pedig napont 3-4 topic van.

amugy biztosan nézik.

POnt erre figyeltem fel en is, jopar nap utan visszaneztem, valaszoltam 2-3 kerdesre, azota tobb mint egy napja semmi valasz reakcio, rgo az sem olvassa aki feltette a kerdest. Vagy nagyon nyar van.

egyszerűen kihalt, igazából most hoyg az almamag ne csak a mi hobbynk legyen hanem ujra egy lehetőséga marketingen mulna.

Eszméletlen jó! Ismét törölve lett az aláírásom. Pedig csak valami ilyesmit írtam ki: “Itt nincs szólásszabadság” :D
Na, lehet, hogy erre írok majd egy szkriptet, ami óránként megváltoztatja az aláírásomat, és kitalálok szép mondatokat… :D

1 kedvelés

Hagyjátok már. Komolyan. Mi ezt itt nem valami ellen, hanem valamiért hoztuk létre. A beszeljukmac jó volt, szép volt, ez a fórum is azért van, mert Dombiék anno megcsinálták azt a portált. Feleslegesen keltitek a feszültséget, és ez senkinek sem jó.

Szerk: Arról nem is beszélve, hogy az az oldal az övék. Azt csinálnak rajta, amit akarnak, azt fogadnak el ott, akit akarnak, én sem mehetek be senkinek a lakásába, és nem mondhatom meg, hogy mit csinálhat otthon. Ha nem tetszik, ki lehet menni az ajtón, lehet csinálni másikat.

Ez OK! DE!
Én sem szeretem, ha így viselkednek. Egyáltalán nem akartam ezt, de ők provokálták ki. Pontosabban nyilván én azzal, hogy kiírtam az aláírásomba egy másik fórum linkjét, ami következtében ha valaki elolvassa és átáll, akkor kevesebb bevételük lesz. Tehát semmi másról nem szól az egész csak a pénzszerzésről. És még ezzel sem lenne gond, mert évekig elviseltem a sok reklámot, hanem az, hogy milyen eszközökhöz nyúlnak, az a durva. Mint ahogy említettem fentebb is, ha szépen kértek volna, akkor kivettem volna az elején az aláírásomból a linket. De egyszerűen a saját profilomat változtatták meg, mert nekik nem tetszett.

Őszintén, szerintem nem ilyen eszközökkel kellene itt tartaniuk az embereket, hanem normális hozzáállással. Elvileg ez egy fórum, és önkéntesek alkotják, ha elüldözik azokat, akik tudnak segíteni, akkor mi marad a fórumból?
Egyáltalán nem az almamag miatt csinálom az egészet, az csak egy dolog, hogy ide írom le az “eredményt”.

Mindegy… :slight_smile:

Berúgod az ajtót, és amikor visszalendül, és beveri az orrod, ahelyett, hogy udvariasan jelezné, hogy neki ezzel problémája van, fel vagy háborodva. :smiley:

Annyit írtam ki először az aláírásomba: “alternatív megoldás: almamag.com”. Semmi extrát nem írtam ki, aki nem tudja miről van szó, nem is fog felfigyelni rá, aki meg tudja, azt már nem érdekli. Ráadásul szerintem az aláírásokat nem sokan nézegetik. Szóval szerintem nagy valószínűséggel jó, ha 1 vagy 2 ember kattintott volna rá talán. De még lehet az egy is sok…
Ellenben az, hogy törölték mindenféle figyelmeztetés nélkül vagy magyarázat nélkül, az már durva. Küldhettek volna egy levelet, hogy ez az aláírást miért törlik. Ehelyett csak azt vettem észre, hogy nincs aláírás. Semmi kommunikáció. Ez az amiért fel vagyok háborodva.

Engem sem tudtak megtartani, ami nem akkora tragédia, de hogy milyen hatása lesz, hogy @Bachman kollégánál elszakadt a cérna, szerintem most kezdik felismerni. Amit én megtanultam, hogy a legfontosabb dolog egy ilyen oldal üzemeltetésénél, az a kommunikáció a userekkel. Mert egy lojális közösség nagyon sokáig mindent tolerál, ha partnernek és felnőttnek tekintik. Ez nekik egyáltalán nem megy, ezért vagyunk itt. Min vagy meglepődve?

1 kedvelés

Azt hiszem ugyanarról beszélünk :D
Bachman-nél miért szakadt el a cérna? Erről lemaradtam… :D

A legtöbben a beszeljukmac.com-ról kattintanak ide. (Jó, a mennyiség nem fogja megtizedelni a látogatóikat, de ettől még tény.)

Ezt nem gondoltam volna.
Vagy úgy érted, hogy a beszmaces tagok vannak itt főként jelen? Mert ez utóbbit sejtettem :smiley: