Beszmac redesign

Ezt tőle kell megkérdezni. :) Én csak egy posztot olvastam, amiben jelezte, hogy befagyasztotta a userét.

Nem, van egy top traffic sources kimutatás az adminban, és az első helyen a beszmac van, a másodikon a google.hu

Megkerestem a posztot, és elég ügyes! Mármint alig venni észre benne a lényeget. De tényleg nem találtam azóta posztot, amit ő írt volna.

nekem a kommenteimet törölték így. és vissza se tudták állítani, pedig volt olyan amiben tényleges segítséget nyujtottam.

azért azt az egyet megjegyezném ők vannak értünk nem pedig mi értük, azzal hogy én csináltam 8700 kommentet bachman pedig 30e+ (INGYEN) hatalmas bázisalakult ki az oldalon ami reklámbevételt (is) termelt nekik. szóval ameddig én nem kapok fizetést gyakorlatilag én csak szíveséget teszek nekik. amúgy a felháborító mind végig a kommuniáció volt (vagy éppen annak hiánya), szóval igen dögöljön meg a szomszéd lova is.

1 kedvelés

Nekem pontosan ugyanazok a problémáim voltak a beszmaccel, nem kell elmagyarázni. :D De soha életemben nem köptem arra az asztalra, ahonnan előtte ettem.

Én viszont rohadt nyers paraszt gyerek vagyok ami a szívemen az a számon is. :D

Amugy meglehet tudni az oldal staisztikáit? mennyi user, mennyi látógató már? csak hogy mikor kezded kipakolni a reklámokat :D

Nagyon nem szeretnék reklámokat az oldalra. :) Egyelőre belefér a szerver havi költsége a családi büdzsébe, ha meghalok, vagy csődbe megyek, akkor ki kell találni valami más megoldást, de remélhetőleg ez még arrébb van. :)

Jelenleg 59 user van itt, szóval a beszMac egy kicsit megnyugodhat. :D

mondjuk az az 59 user több posztot generál mint a beszmacen 15e :D

Tudod, a minőség meg a mennyiség közötti szoros összefüggés izé. :D

3 kedvelés

Jelen! Csak éppen nyaraltam, szigorúan netmentes környezetben. :)

A beszmek fórumot az az apróság tette naggyá, hogy a fórum kezdőoldalán volt négy lista egymás mellett: Friss témák, friss válaszok, friss társalgó témák és ezek friss válaszai. Kb. egy pillantásra át lehetett nézni szinte az egész fórum aktivitását. Amikor ez megszűnt, az volt az utolsó csepp számomra a pohárban. Persze sokat töltött bele az is, hogy a tulajdonosok a nulla kommunikáció mellett tették le a voksukat.

Igaz, az utóbbi időben több ok miatt sem jártam már oda olyan sűrűn, de azért szerettem ott kattintgatni, mára ez már kicsit megváltozott…

3 kedvelés

Tegnap kerestem volna az utolsó hozzászólásodat, de be kellett volna lépnem hozzá, szal nem sikerult. Azt viszont láttam, hogy az aláírásodat megmaradt. Mondjuk nekem is eltartott egy hónapig, míg leesett :)

Itt van: http://beszeljukmac.com/index.php/forums/viewthread/47635/#891886

Viszont törölték az aláírásom, erre a fórumra mutatott a link. Igaz, eltartott nekik pár napig, mire észrevették. :D

A végén még tényleg háború lesz :D
Avagy csak minimális piszkálgatás… lehet tényleg csinálni kellene egy automatikus aláírás frissítő alkalmazást :) És annak az ikonja lehetne valami olyasmi, hogy a bm logóra egy gépfegyver csöve mutat :D

1 kedvelés

És itt miért nincs úgy csinálva,mint rég a beszmac oldalán? Friss téma,friss válaszok …
Mindenkinek az jött be a legjobban,köztük nekem is a funkcionalitása végett. Szóval szerintem nem lenne egy utolsó dolog úgy megcsinálni.

Ez azóta visszakerült, igaz nagyobb listák, nem olyan kis összeszedett, de a tartalma ua.

Igazából itt egyszerre látszik egy témakörön belül az új témák és friss válaszok is. Annyi, hogy lehet egy-egy témakörből kevés látszik, de most még nem zavaró, mert kevesen vagyunk.

Észre vettem, de már nem érdekel.

2 kedvelés

a forumot elnézve a legtöbb ember így szavazott :) itt 60user 4szer akkora fogalmat generál már :D

Jaa, ezt láttam, nem gondoltam, hogy ez az utolsó.