Csak úgy

Nekem nincs led a samsung tv-men de ha lenne és annyira zavarna egy 1,5mmx1,5mm ragasztószalag. (volt hangkártyám amin le kellett ragasztani mert konkrétan a powen on led szerintem egy 2W led volt :smiley: ) Van benne okos tv funkció de nem érdekel. Ahogy bekapcsolom a tv-t utoljára kiválasztott bementen az apple tv bekapcsolja azt is (egy távirányítóval müködik) ha kikapcsolom a tv-t kikapcsolja az apple tv-t is. ennyi.
Igaz nem kapcsol be 1 másodperc alatt de cserébe olcsó volt és 75”.

Egy egyszeru, sima, mezei TV kell. Semmi olyan igenyt nem irtam, amit egy TV ne tudhatna, hiszen a 2009-2010 koruli Panasonic plazma ezek kozul mindent tudott, kiveve az utolsot. Az azutan vett LG behozta a bekapcsolaskor lathato logot es az allandoan latszodo nemitas jelzest. Tehat maga az elvaraslista abszolut teljesitheto egy TV-vel.

En eddig mindent visszavittem, amin zavaro vilagito led volt. Nem vagyok/leszek hajlando ragasztgatni. Ha nem szedhetem szet, hogy az elvarasoknak megfelelon legyen hasznalhato, akkor egyszeruen nem kell a termek. Szerencsere jelenleg egyetlen zavaro fennyel vilagito ledes cuccom sincs.

Van olyan amikor nem küldöd vissza, tudom neked nem számít mi mennyibe kerül és elvek alapján választasz terméket. De az emberiség 95% nem így él.

Mar ne haragudj, de ha nem szamitana az ara, akkor engedhetnem meg magamnak, hogy tok mind1, hogy mennyibe kerult es el kell fogadnom, hogy ■■■■. Egyszeruen nem kell megvenni, ami ennyire ■■■■.

ha a termék jó volt, minden specben csak volt rajta egy led mert egy időben ezt menőnek gondolták a termék nem ■■■■. Ezen az elven minden termék ■■■■. Nincs olyan amibe nem lehet belekötni. Nincs.

Igen volt erre a hangkártyára is altenativa 3szor annyiért.

Nekem van egy elkepzelesem, hogy mire mennyit szanok maximum, ami azon felul esik, az lathatatlan. Ami alatta van, csak azok johetnek szoba. Ha valami nem felel meg az elvart mukodesnek, akkor az is lathatatlan. Ha nem marad semmi, egyszeruen nem veszem meg, mert nincs is akkor ra valos igeny. Tok egyszeru ez pedig.

Persze ha van egy költség kereted kell hangkártya és nincs azért a pénzért csak olyan amin világos a led akkor nem veszed meg :smiley: .
Vagy választod a rosszabb hangú de lednélküli kártyát :smiley:

Engedjük el.

Vaskalapotok van?
(Nekem igen!) :slight_smile:

1 kedvelés

Nyilvan, van egy elvaras a hang specifikaciojara is, igy azt sem valasztom, aminek a specifikacioja alatta van ennek (az egy nem letezo termek), az erosen vilagito, kikapcsolhatatlan ledes sem felel meg, az sem letezo termek (ha ki lehetne kapcsolni, akkor mondhatnam, hogy kenyelmetlensegek aran megfelel), tehat nincs termek amit meg lehetne venni es mivel semmit sem kotelezo megvenni, igy minden gond nelkul elengeded, hiszen nincs mit megvenni. Ennyire egyszeru ez.

De ha szükséged van a hangkártyára akkor szükséged van. Nincs az az opció hoyg elengeded hiszen kell egy hangkártya. Ennyire egyszerű az egész.

Nincs olyan, hogy valamire szukseg van. Olyan van maximum, hogy jo lenne, de ha nincs, akkor nincs.

Hogyne lenne már szükség. és a termék van. az hogy világos a led nem olyan probléma a terméken amiért nem veszed meg ha kell. hagyjuk már ezt az értelmetlen baromságot ne haragudj de ez nevetséges.

Nem erted a vilag mukodeset. Az eszkozok vannak erted, igy olyan eszkozt vasarolsz meg, amit meg szeretnel vasarolni, semmit sem kotelezo. Ha te egyszerre akarsz fekete szigeteloszalagot venni es ezt a termekre ragasztani, akkor a lelked rajta. Engem ezek a dolgok kiboritanak, nem akarok ezekkel foglalkozni, igy nem veszek ilyen termeket.

1 kedvelés

Kettőnk közül nem én nem értem.

A probléma az, hogy a termékek átlag embereknek készülnek, olyan funkcitonalitással, olyan tulajdonságokkal, amelyek az átlag embereknek jó. Nem tudnak minden egyes különböző igénynek egy-egy külön eszközt készíteni és nonszensz ilyet elvárni is.

Nem lehet mást tenni, mint készíteni egy listát és előre venni azokat az opciókat, amelyek kritikusak számunkra. Legyen az egy adott bemenet megléte vagy adott bemenet mennyiségének megléte. Pl. ha nekem minimum 3 HDMI kell, akkor nem fogok olyan tv-t venni, amelyen csak 2 van. Szóval listán felírni, hogy mi az ami kötelező, és mi az ami elengedhető, majd kompromisszum mellett megvenni a terméket.

Amikor 10 éve vettem a tv-t, én azért kerestem okos funkció nélküli tv-t, mert úgy gondoltam akkor, hogy az egy felesleges felár és okos funkció nélkül ugyanabban az árkategóriában jobb paraméterekkel rendelkező tv-t kaphatok. Természetesen mivel az okos funkció nélküli tv-k rosszabb minőségűek voltak (hiába volt olcsóbb), így nem azt vettem. Ja és igen, ezen a tv-n nem egy led van, hanem egy pulzáló kb 10cm széles csík, ami rettenetesen zavaró. Persze a pulzálást is ki lehet kapcsolni meg színeket állítani… de tök feleslegesen, mert engem zavar, így kikapcsoltam egyből. De el tudom képzelni azt, hogy valakinek meg tök hasznos ez a visszajelzés.

Drágaszág:

1 kedvelés

Meguntad a konyhaban a youtubeozos gepet? :smiley:

…megtalalta es mar hirdeti is! :slight_smile:

1 kedvelés