Aaaa tetőtől talpig védő cucc-ban vannak. :D
a bot veget a bordad alatol semmi nem ved meg, meg egy 80-120 km/h korong barmelyik vedon csattan is nincs az az urtechnika ami tompit
120km/h korogot elkapom… foggal. 😂
egyszer, utana mar csak pépeset ;)
Jah lattuk mar a kerge kacsakban 😂
Aki képes itt beállni a kapuba, az valahol nem százas :D
A Skype GUI-tervezőjét is fenékbe billenteném, ilyen szélesre kell húzni az ablakot, hogy látszódjon az időpont:
En mar annak is orulok ha kicsirog a skype :D
Maradjatok a Version 7.59 (37) verziónál, nálam egész jól működik (csörög és jelez, csak néha kell újraindítani, mert nem hallanak).
Ket ember kivetelevel mar sikerult elfelejtenem a skypeot, mar csak ezen dolgozok. Valami ertelmes alternativat csaladi kommunikaciora.
Nálam 7.56 fut, de most frissítem 7.59-re (nem a legújabb 8.24-re).
(Feleségem gépén még sikerül életben tartani a 2.8-ast SnowLeón, bár nemigen használja, mindenki FB Messengerezik.)
Szerk.: ha meg bírná jegyezni, melyik monitoron van a helye, azt is tudnám értékelni.
OS X se kutya: ha nem férnek ki az oszlopok, nem a harmadlagos fontosságú dátum-oszlopot húzza össze, hanem a neveket tartalmazót.
Na jo de az elso jo par karakter lattod es datum alapjan is kereshetsz eppen valamit.
Igen, ilyen is előfordulhat.
De abban igazad van ilyenkor lehetne annnyira inteligens hogy rovidti a honapok nevet vagy eppen nem betukkel irja ki.
SAPs szakember dátummal számol:
Replace((Totext((ToNumber(Left({@CPH_DocDate},4)))+2)),‘,00’,‘’) & Right({@CPH_DocDate},6)
Ez ennyit tesz:
Vedd a számla keltét
Vedd annak az első négy karakterét
Azt alakítsd számmá és ahhoz adj kettő
Ebből lesz egy # ###,## szám, amit alakíts szöveggé és cseréld ki a ,## karaktert a semmivel, hogy eltűnjön
Majd fűzd hozzá a dátum utolsó 6 karakterét.
Eredmény: Ez a garancia vége a jótállási jegyen.
pl.: 2 020-10-01 (így szóközzel, mert azt már nem szűrte ki. :-P)
Nem ismerem a SAP-t egyáltalán. De mikor kerül bele a szóköz? Mert a dátum számmá alakítása után már a szöveggé alakításnál nem kellene, hogy belekerüljön. Vagy a SAP ennyire “okos”, hogy tudja, hogy egy szám valaha dátum volt?
Vagy ez a Totext függvény a hibás, hogy minden számot szóközökkel tagol? Bár szerintem ennek így semmi értelme.
Ez a Crystal Reports riportszerkesztőben lévő kód, ami úgy tűnik, a ToNumber függvény használatakor, figyelembe veszi a Windows régióbeállításait és annak megfelelően formázott számot készít.
A vége az lett, hogy az adatbázisból egy XML-ben szövegként érkező dátumot megfelelően dátum típussá konvertálom és utána lehet szépen számolni vele.
iTunes Connect szerint az appunk új verziójának már elérhetőnek kéne lennie a storeban. Nyilván nem az, pedig kértünk gyorsított review-t is. Írországi Apple supportot felhívtuk. Nem látja a rendszerben ezt a verziószámú appot (ami elvileg már elérhető), közben délután már beküldtem egy újabb verziót. Azt látja. Furcsa egy rendszerük lehet, de azért megkérdezte honnan telefonálunk, mondtuk Budapest, Hungary. Válasz: Az időzónában hány óra eltolódásra van? ???
Most lehet az van, hogy én várok sokat emberektől, de, hogy az írországi supportos ennyire hülye, hogy nem tudja hol van Budapest, az kicsit szomorú szerintem.