Contacts –> Undo New Group:
(Catalina, Report sem működik)
Catalina mar nem supported. A legutolso tamogatott most a Monterey.
Ezért nem lehet reportot küldeni?
Vagy emiatt omlanak össze azok az alkalmazások? ![]()
Hat jo kerdes, de nem szerencses olyan rendszert hasznalni ami mar nem kap biztonsagi frissiteseket.
Ez egy újabbkori mantra, az említett jelenséghez viszont semmi köze, valószínűleg a támogatási idő alatt is fellépett. Az lepett meg, hogy a Contacts-ban nyúlkáltam, és a másik kettő is összeomlott. Nyilván van összefüggés, közös adathalmazt használnak.
Húú ez a contact poster ez kiidegel. Hogyan lehet kikapcsolni?
Sonoma. A Mailben hiába állítom be az e-mailek információinak az oszlopszélességét, ha kilépek a Mailből és újraindítom, elfelejti… Apple, te csodás…
Ez a kepkeresos captcha kiakaszt. Most epp a posta oldalan. Eltunik a jeloles mire a kovetezot kijelolom. Safari borzalmas ebben. (Mondjuk Firefox is csak egyel jobb)
Vagy en csinalok vmit. rosszul?
Ott szerintem, kicsereli a kepet. Nem?
Nem csak megszunik a kijeloles
Osszefoglalod, hogy mit kellene latni a kepen?
Hogy alig látszik a pipa a felső email-cím mellett (azt megállapítandó, melyikre érkezett az üzenet).
Megint hihetetlen gyors a macos frissítésének letöltése. 2.5 GB-ot 16 óra alatt akar letölteni. Gratula!
nekem kb 5-8 perc volt… a hiba valszeg a te vonaladban van valahol.
emiatt meg dühöngeni? van értelme?
Nyilván ellenőriztem az internet sebességét, mielőtt beírtam volna. De végül felgyorsult és 30 perc alatt sikerült neki frissítenie. De eszembe jutottak azok az idők, amikor full újratelepítéskor fél napot kellett várnom, mire megtörtént az online letöltés. Egyébként nem dühöngtem rajta, csak ez a legalkalmasabb topik ilyen dolgok megemlítésére. ![]()
Nem szabad stresszelni! ![]()
Néha nosztalgiából állítok a család készülékeire betárcsázós, vagy ISDN / ADSL sebesség korlátozást. Érezzék a törődést, és hogy régen minden jobb volt, nem kellett úgy rohanni ![]()
2000es évek legeleje, SuSe telepítő cd/dvd, reggeltől délutánig eljutott 90% környékére, majd a szolgáltató úgy gondolta, túl sokat voltam online egyszerre. Aznap nem lett újratelepítve semmi.