Első magyar ALP (AVID Learning Partner) + Blackmagic Design Training Partner

Screenshot 2020-11-19 at 12.39.20

Sziasztok.
Az AVID es Blackmagic Design-al közösen feltettük Magyarországot az AVID és BMD hivatalos oktatások térképére (Blackmagic Design , AVID ). Ez nem egy oktatóközpont kisstílű rekláma. Ez komoly esemény, hiszen az AVID szervez különböző bemutató nemzetkőzi turnékat az oktatási partnereik területein, ahol vilaghirü (Oscar és Emmy díjas) szakemberek különböző workshopokat mutatnak be stb. Mivel Magyarország eddig nem volt az AVID és BMD oktatási vérkeringésében, igy eddig kivül maradtunk. Persze korábban is próbáltunk kaput nyitni a nemzetközi csoportok es közösségek felé (pld FCPUG Hungary találkozó stb), de objektív változások (pld Apple kinyírta a PRO vonalat) es komolyabb támogatók nélkül ezek a probálkozások elsorvadtak.

Remélem, hogy ezzel a probálkozással (az AVID es BMD lehetőségeit is kihasználva) többet fogunk elérni.

Érthető, hogy nem minden nap lesznek AVID es BMD körutak, vilag bemutatok és az oktatóközpont valamiből meg kell, hogy éljen.

De mindent megteszünk, hogy a tanulók számára pénzügyileg is legkedvezményesebb legyen. A nemzetközi minősitések mellett

  1. Regisztráljuk úgy az oktatóközpontot mint a tanfolyamokat a filmes adatbázisokban (pld filmesgyakornok.hu), hogy a tanulók mint gyakornokok rögtön be tudjanak illeszkedni a szakmai életbe

  2. Állami támogatás szeretnénk kiharcolni az oktatási díjra. Magyarországon ez ismert. (pld https://werkakademia.hu/kepzesek/filmes-kepzesek/nfi-kepzesek/vagoasszisztens-kepzes/ )

7 kedvelés