Grafika kijelzőhöz

Igen, a bitmap fontok trükkösek, mert hiába truetype, tehát elvileg skálázható, de csak 1 méretben “ugrik” a pixelre, ill. ennek páros többszörösével, tehát 10, 20, 40 px. De a chicago sztem elég jó, toleráns a smooth nélküli létre. Meg hát logóhoz is elég karakteres. :))

Plö:

4 kedvelés

Király jobb oldalt a logó meg a felirat!

:)
Kicsit elcsépelt a programozást kacsacsőrrel szimbolizálni, de így kiadott egy szabályos alakzatot.

Jól néz ki! :) Viszont, az enyémet már nem fogom piszkálni, de a tervet elrakom, hátha más is kérni fog ilyen szerkezetet.

Ha nem írod, fel sem tűnik, de komolyan. Szerintem ezért (is) zseniális!

Ok, nem tudtam, hogy lezárult, ha kellenek a források, küld el pm-ben a mail címed.

Túlozni teccik, de köszi! :))))

Ok, köszi!

Vélemény, kritika? GPS alapú sebesség és magasságmérő, pár egyéb mért adattal. A beállított sebességtúllépést jelzi az ikon, alapesetben nem látható.

Neha miert van ilyen nagy hely a betuk kozott?

Azért, mert minden betű fix szélességű helyet kap. Az l betű kevésbé tölti ki ahelyet, mint pl. a H. A kijelző programozója így generálja le a betűket, nincs mit tenni. Itt is jól látszik az élsimítás hiánya. Akkora memóriája viszont nincs a kijelzőnek, hogy külön képekként tároljam a betűket. Élőben nem ennyire zavaró, főleg annak, akinek ilyesmi előképzettsége nincs. :)

2 kedvelés

Nekem is már csak az értékek élsimítás hiánya a zavaró, de ha nem lehet megoldani, akkor ezzel már nincs mit tenni.
Nekem még az első képernyőn tűnik nagyon nagynak a baloldali három ikon. Ezáltal nekem kicsit túlzsúfoltnak tűnik az az ablak. Egyébként ezt leszámítva tetszik. No meg nagyon látszik a különbség, hogy a gombok a háttér részei, de persze jól van ez így.

1 kedvelés

Igen kicsit kisebb ikonok igy a sebbesseg es a bal oldali oszlop balra tagolodik kicsit szellosebb lesz.

No igen, a fix szélességű karakterek tartogatnak némi buktatót. Lehet balra igazítani, de akkor az értékek és a mértékegység közti terület lenne nagyon üres. Élőben egyébként jobban néz ki a dolog:

Bár ez a kép sem adja vissza a teljesen a valóságot, de jobb, mint a képernyőfotó.

2 kedvelés

Jobb de en meg mindig kisebbre vennem az ikonokat.

Ok, kipróbálom kisebb ikonokkal is.

1 kedvelés