Gyűlölöm az iTunest

Most komolyan, ha bekapcsolom, hogy a könyveket szinkronizálja, akkor miért kapcsolja ki a zenék és videók kézzel kezelését? Mi ebben a logika? Egy-két könyvet szerettem volna szinkronizálni az iPhone-al, de a zenéimet kézzel kezelni, mert nem akarom az összeset a telefonon tárolni.Piszkosul ki tud akasztani.

valahol mintha azt olvastam volna, hogy varhato egy ujragondolt verzio. Ideje lenne. Regen szerettem, most mar ha tehetem el se inditom.
Hangminosegben a Vox megveri, ugyhogy mar tenyleg csak azert kell elinditanom, hogy az iPhone-ra zenet masoljak fel. Azt meg nem surun szoktam amiota van Spotify, ugyhogy ott gebedjen meg ahol van. :)

Asszem én vagyok az egyetlen a világon, aki szereti az iTunes-t :) 2005 óta használom, kezdetben még Windows-on, sose volt bajom vele, sőt. Ez az új layout kifejezetten tetszik.

Az igazság az, hogy én kezdetben imádtam. Jó is volt addig, míg nem jött a mobil alkalmazás áruház. Nem tudom miért csinálnak az áruháznak olyan kezdő oldalt, ahol a legújabb rMBP 15" is akadva szkrollozza az oldalt a rengeteg kép miatt (vagy mittomén mi miatt).
Amúgy korábban az összes könyvemet átmásoltam az iBooks-ba. Közben váltottam gépet, újratelepítettem, átmásoltam mindent. Kivéve ezek szerint a könyv adatbázist. Mert eltűnt az összes könyvem. Azt sem tudom, hogy az iBooks most hol tárolja a könyveimet…

1 Like

Ez érdekes. És mire használod? Mindent szinkronizálsz vagy semmit? Mert ebben nem találok logikát, hogy ha egy-két könyvet akarok szinkronizálni, akkor a zenék kézzel kezelését letiltja.

Hát, most már én is csak arra használom. Bár ott is kezdek áttérni a VOX-ra. Mármint az iPhoneon.

Én manuálisra állítok mindent.

És a könyveket hogyan szinkronizálod?

En mindent magan szinkronizalok (zeneket playlistel) es ilyen problemam nincs. Inkabb a music tamogatas az egesz olyan mintha vak gotek terveznek. Tul sokat akarnak egy appban es mar sokat kell kattingatni de azert atlathato meg.

iOS alatt viszont a podcast app valami siralmas lett.

A zenéket én is kézzel kezelem, de a könyveket hogyan?

Konyveknel is be lehet allitani mit szeretnel felrakni.

Meg mindig gyaszolom a cover flow nezetet:)
Viccet felreteve (de nem is vicc;) en megszoktam mar, hogy mindig minden verzioban van valami hulyeseguk de rendszerezni szerintem a legjobb. Ha rendesen feltaggelt cuccod vannak akkor mondent/barmit pillanatok alatt at lehet vele latni. Szinkronizalni csak manualisan barmit is belole.

Srácok, ok, lehet, de kérlek ne hagyjatok ebben az alkonyzónában és a HOGYAN-t áruljátok el!! KÖSZI!

Mivel en csak zenek katalogizalasra es tarolasara hasznalom konyves szempontbol nem en vagyok az embered ;)

Hát igen. Az nekem is megy. De ha bekapcsolom a könyveket és majd azt akarom, hogy csak a kijelölt egy darab nyamvadt könyvet, akkor kikapcsolja a zenék kézzel kezelését.

Este megnezem ezt is :)

Megpróbáltam megnézni de én nemrég kapcsoltam be az Apple Music-ot és emiatt nem látom, hogy hogyan vannak szinkronizálva a zenéim. Bár ez azért érdekes, mert akkor az Apple Music mellett nem rakhatok fel rá saját forrásból dalt? (mondjuk zenekari próbán felvett számokat, vagy haver zenekar számait sem?)

szerk: Sőt, most nézem, hogy aha rámegyek a zenékre, hogy mi van a készülékemen, akkor az összes zeneszámot jelzi, hogy a készüléken van. Gyakorlatilag amúgy nincs rajta a készüléken, de így a készülékről tudom közvetlenül letölteni a számokat szinkronizálás nélkül.
Ez OK lenne, ha nem lenne egy válogatás lemez (és sok más olyan lemez), amit nem akarok a telefonomon sem hallgatni, sem tárolni (jó, szerencsére nem másolta fel automatikusan). Viszont a legszarabb benne az, hogy az összes előadó látszik a telefonomon. A válogatás lemez összes előadója 1-1 számmal. Régebben egyszerű volt, mert kb 5-10 előadó volt a gépemen és gyorsan megtaláltam, hogy épp mit akartam hallgatni a hangulatomhoz képest, most meg tele van, így sokkal táláthatatlanabb az egész. Hogy miért kellett ezt automatikusan így csinálni, miért nem lehet ez egy beállítás és kérdezne rá, hogy akarom-e egyáltalán ezt. Jó, elhiszem, hogy van akinek ez kényelmes és jó, de nem nekem :(

1 Like

Könyvekhez ezt használom:

Windowsos itunest javasolok, ha nincs újabb Mac-ed. Amikor a G5 még létezett, akkor még az iPhone 4 nem. :)

1 Like

Alternativakent gmail szinkronizacio? …a fotokra esetleg dropbox vagy valami hasonlo?