Szetszed ez valogatas ill nem valogatas albumot is ha be van ikszelve ha nincs. ( a kerdes itt arra iranyul leginkabb szvsz, hog a breert kezeli “ugyanaz” az app a rendszerezest ketfelekeppen, meg jo hogy jon lassan az ios-osx osszeolvadas, akkor nem igen fogjak ez tudni megmagyarazni-mostsem.)
Milyen fileformatum? Ha pl mp3, akkor abban tobb fajta id3 tag verzio is lehet. Olyat is lattam mar, hogy sikerult nem egyforman modositani a tobb fajta tag verziot a fileban, igy egyik program ezt, masik program azt latta. Celszeru megnezni minden tag tipust ami az allomanyban lehet. A telefon pedig alapvetoen eloado alapjan valogat, tehat ha ez el van irva (teszemazt, van ahol “alma”, van ahol " alma" de lehet akar "alma " vagy " alma " is) akkor azt elteronek fogja tekinteni. Ha rendberakod a tageket, akkor nem fogja szetszedni. Ja es hiaba irod at a taget iTunesben, csak akkor fogja ujrafelsyncelni a modositast, ha elotte kiveszed, hogy ezt a szamot tegye fel (tehat, hiaba modositod a tageket, a telefonra ez nem fog atmenni).
ez igy mind ok, de ha itunesban rendben van akkor telon miert nem?
Mert a kettonek semmi koze egymashoz. Lehet az iTunes a v2-es ID3 taget mutatja/szerkeszti, a telo adatbazisaba meg a v3-at vagy a v1-et menti el. Nyilvan ra kell jonni, hogy mi a hiba majd reportolni, hogy ki tudjak javitani. Ha csak annyit reportolsz, hogy nem jo, akkor kapsz egy 10+ eves duplikqlt ticketet, ha viszont rendesen megvan a hibaleiras (netalantan, becsatolsz nekik egy hibas mp3-at pl), a kovetkezo ios/iTunes javitas valoszinuleg tartalmazni fogja.
Ja lassan meg jon az,hogy programozd le magadnak otthon ;)
Hazon belul azert ilyenre illene figyelni. Az,hogy eddig az autoradio olvasta (ill megjelenitette a kijelzojen) a track infokat a legutobbi ios frissites ota pedig nem az egy dolog de a fenti problemam rohejes.
Fejlesztokent mondom, hogy siman lehet, hogy ok meg nem lattak ezt. En mar lattam, kaptak reportot, ki is lett javitva. Viszont, azt senki sem fogja tudni megmondani, hogy nalad mi okozza a problemat, enelkul pedig meg sem lehet oldani. Lehet fakkolni, hogy nem mukodik, viszont bugreport nelkul valoszinuleg megoldodni sem fog.
Ebben (is) teljesen igazad van, de amikor ide beirtam a megjeleno problemat gyors korbekerdeztem ismerosi korben es siman megvolt ott is a 2/3d. Szoval lehet ra kellene szannom nekem nem tudom mennyi idot, hogy rajojjek, hogy a v1 v v2 v3 id tag hasznalataval (inkopatilitasaval -miert inkompatibilisek ezek egyebkent :S) van e problema, vagy en vagyok hulye, vagy csak esetleg valami tok mas bug van vagya. gepen vagy a telon (meg jo hogy mashova nem szeretnem masolni a zeneket;)
Szoval nem egyedinek nez ki a problema, te mint eleg jol hozzaerto nagyjabol latod hol lehet a problema, akkor nem tudom megerteni, de leginkabb elfogadni, hogy nekem felhasznalonak kelljen konkret bugot keresnem azok helyett akik ezzel kelnek es fekszenek meg veszik a szupersportkocsit a munkaberukbol. (a zuvegpalotarol ne is beszeljunk;)
a viragboltot, hogyan kozelitem meg tomegkozlekedve?;)
Tisztelt urak, tud valaki egy olyan hanglejátszót, amelyik valóban megjegyzi a lejátszási pozíciót (tehát kilépés-belépés után is)?
Az osszes zenenel vagy csak az utoljara jatszottnal?
Már az utóbbi is elég lenne.
Nem zenelejatszo de a vlc film esetben kepes ra. Igazabol erre nem nagyon van valos igeny, hogy egy 3 perces zenet holnap tudjak folytatni. Esetleg hangoskonyvnel van ennek szerepe. De ott szerintem meg az itunes is megoldja, esetleg valami kimondott hangoskonyv lejatszo.
Épp az, hogy nem oldja meg (az iTunes), hangoskönyv minősítésnél sem, legalábbis a “kézzel” megadottaknál nem, biztos van még valami DRM-féle feltétele is.
Régen volt, hogy zenénként be lehetett kapcsolni zenénként, hpgy emlékezzen rá, nézd meg, hogy ott van-e még:
(kép a netről, régóta nincs iTunes-om)
Köszönöm és értékelem a segítő szándékot, körbejártam én is a dolgot, de nem műxik.
(Megnéztem a Vox-ot, az legalább a legutolsó lejátszottra ugrik újbóli belépésnél – mintha nem többhetente indítanám újra a gépet –, így a gyakori rendszerklónozásról szóló meséimet sem lehet komolyan venni.
A Clementine-ban van egy olyan opció, hogy lejátszás folytatása induláskor. Bár az enyémben szürke, nem aktív, tudnám, miért.
(Megjegyezném, hogy a Blackberry 10 zenelejátszója a hónapokkal ezelőtt hallgatott album/track pozíciójára is emlékszik – itt nem a hónapokon van a hangsúly, hanem hogy azóta jónéhány album elhangzott rajta.)
Egyébként áttértem a Voxra (lejátszási lista export–import után), billkombóra lehet tenni a play/pause-t, ez jó.