Gyűlölöm az iTunest

Ugy kigyomlalatak az iTunest macen, hogy tulkeppen az ios eszkozt sem tudom syncelni vele???

Szerk: vegulis megoldodott a wifin synceles (amihez elobb kabel kell :=LOL) jo ideje nem synceltem mar geppel,

kerdes rogton felmerult, van olyan apple losless amit nem tud lejatszani a telefon? erre hivatkozva bizonyos szamokat nem syncel at,

Ez az ikon így komoly?

1 kedvelés

Remelem, mert viccnek durva lenne :)

2 kedvelés

A flacbol en apple losslesst csinalok pont ennek az elekrulese végett. De ugy latszik valami megsem kerek (csak bizonyos acck nem mennek at telfonra, megnezem majd a beallitasokat mert azok kb dupla meretu aack mint amit ra tudok rakni a telora)

A kHz-ekkel vagy a bitekkel lehet a gond.

Koszi. En is erre gondoltam, majd bevizsgalom.

f.ck itunes

1 kedvelés

az a biztos, hogy nem tudom mert sem i8 sem iOS 11, kulon-kulon sem, plane nem egyutt :)) raadaskent en a flacot atrakom apple losslessbe (lehet direkt ezt megelozve;))

Az iTunes es az iCloud nem tamogatja a FLAC formatumot. Ellenben van hardveres segitseg az eszkozben, igy tovabbra is kozel zero energiafelhasznalas mellett lehet FLAC-ot lejatszani, amit kulso fejlesztok be is epithetnek az alkalmazasaikba. (Eddig is lehetett nyilvan kulso fejlesztokent FLAC lejatszot kesziteni, de annak a dekodolasa eddig CPU erot es energiat emesztett fel).

ahogy irtam nalam megy rogton a flac aac be (XLDvel), lehet nem a legjobb de nekem megfelel, egyebkent is csak a nagyon komoly zeneket gyujtom flac ban, az un klasszikusokat ;) (pl: Kraftwerk, DM, Bjork, Massive Attack es hasonlok;)

A chi classic talan meg megvan cdn valahol otthon. :)))
Az dm ultra valoban keri a flacot (meg a Mfm es a violator ofkorsz;)) kw alapbol :) de jok a MA-ok is. De ez igy mar off topik.

oN

A Cog él. Van 10.11 verziója (Cog 2015), átöltöztetve pedig új néven (Phoenix) fut Sierrán is.
Fórum: https://forums.macrumors.com/threads/phonix-free-macos-music-player.1985426/page-5
Phoenix: https://phonix.nl.eu.org/

OFF

Mit értesz jó minőség alatt?

ON

Vegyel sonos-t otthonra :)

Hogyan lehet “exportálni” az iTunes-ból USB-re úgy, hogy a filenév próbálja meg sejtetni az előadót is…stb - ne csak a track nr-trackname legyen az exportált filenévben.
pl.
jelenleg ez: 24 Skyscraper (Acoustic).mp3
valami ilyesmit várnék: Bad religion - New maps of hell - 24 - Skyscraper (Acoustic).mp3

itunes-on belül van rendesen minden - ahogy a bótban vanik. előadó, album…stb.

Kizárt dolog, hogy albumonként átnevezgessek… :-)

Nekem az iTunes nem nevezgeti el/at a fileokat, minden ugy kerul ki belole, ahogyan bekerult. Arra, hogy a fileokat atnevezzem az ID3 infoban talalhato infokra, tobb mint 10 eve az EasyTAG-ot hasznalom.

Én sem nyúltam hozzá… De ez ilyen:

En mar annak nagyon örülnék ha az itunesban rendben tartott zenek uguan abban az állapotban kerulnenek felbaz iphonre. Ertsd egy album ne 12 különálló albumkent jelenjen meg az iphonon :/

Az nem egy valogatas album? Be van ikszelve az albumnal, hogy az egy valogatas album? (part of a compilation?) Ha nincs, akkor a telefonod szet fogja szedni annyi reszre, ahany eloado/zeneszamiro van az adott albumon. Ha nem valogatas, akkor meg kell nezni az a tageket, hogy miert szedi szet. Nem kellene neki.

Ez beállítás kérdése. iTunes Preferences > Advanced > Keep iTunes Media folder organised. Talán ez az alapbeállítás is.