Gyűlölöm az iTunest

A Sony akkor is jó üzletet csinált, most is.

(Vinilt az ember eleve jobb minőségű cuccon hallgat általában (és nem tudja a hóna alá csapni), nem úgy, mint a mindig–mindenhol elérhető, kitudjahogyanéshányszor konvertált digitális tartalmakat.)

Az applenek is van vesztesegmentes tomoritese nem?

Biztosan van csoportos konvertalo amibe csak belehuzod es kesz.

Acc?

en ezt hasznalom evek ota:

De barmelyik stream apoban benne lehet a codec es igy mar letudja jatszani a flacot. De amugy teljesen mindegy milyen vesztesegmentes tomoritest alkalmaznak.

Ebben nincs valami ellentmondás? Vagy csak játék a számokkal?

Én a wiki AAC-s bejegyzését böngésztem át.

most jott szembe,
w2 majd kielemzed, neked van ra idod ;)))

https://www.kickstarter.com/projects/873263862/hidizs-ap200-the-next-generation-android-hifi-musi?ref=80k94v

Kickstarteres termekre nem szabad befizetni soha.

Nem akartam eddig felhozni, hogy BT-on legfeljebb CD-közeli minőség vihető át, így az afeletti “minőségek” erőltetése önámítás – ugyebár a leggyengébb láncszem a meghatározó, megemlítve azt is, hogy minél kevesebb átalakítás történik, annál “nem rosszabb”. :slight_smile:

2 kedvelés

Nem neveznem az apple reszerol eroltetesnek mert a sajat medialejatszo/tv okositojuk sem tudja a 4k formatumot. Itt jon az, hogy ellenben rengeteg android alaou igen (mar reg ota) a kontrarekontrafedaksari meg ott jon, hogy nincs ra tartalom. Szoval ez leginkabb a tv gyartok mantraja mert poppet megeloztek a korukat, probalnak tulelni.

Amugy en regen nagyon szeretem az itunest, de amiota sonos van otthon a sajat lejatszojat hasznalom (sajnos csak otthon mukodik) pedig nagyon jo egy appban van szinte minden letezo streaming: mixcloud, soundclod, AM, spotify, deezer… tenyleg szinte minden meg a nemetorszagban levo aldi kartyas “aldi music” is tamogatja ami amugy napster.

BT-nel el kellene felejteni az A2DP-t, mert a 350-370 kbps koruli limitje erosen megkoti a kezet, emellett tobb codecet kellene mandatory modon eloirni, mert az SBC codec mar 15 eve, a Windows Mobile korszak idejen se szamitott jo minosegunek (en akkor vettem BT fulest es azota se akarok tobbet A2DP fulest/hangszorot vasarolni). Johetne valami ujabb megoldas, ami ki tudja hasznalni az aktualis BT szabvanyok 10-12 megabit/masodperces valos sebesseget is.

All.

De mint ahogy irtam tartalom nincs igy varazsolni ok sem tudnak, bar egyre tobbet gyartanakmle maguknak. De 4kt streamelni aze meg kemeny dio.

Es teljesen jo a felulet, elsonek picut ilyeszto de 3 nap es termeszetes. (Spotifynal playlisteket is kezeli amit szerkeszteni is tudsz) azota nem is hasznaltam a spotify appot, es persze lokalisan is jatsza a zenet nas-rol geprol, amirol akarod. Egyedul a podcast az ami kicsit hianyos nekem, telorol csak akkor tudom lejtaszani ha letoltom. (Vegulis logikus, de nem jeloli kesobb lejatszottnak)

Azért azt tudod, hogy ez a mondat teljesen hülyeség: “Itt érződik igazán az, amikor digitálisan rögzített anyagokat tolnak ki bakeliten és a hatás csak ront a helyzeten.”

A vinyl szerintem egy szubkultúrában mindig is jelen volt, most tart két nyáron ez a fellángolás és ennyi. Sok értelme nincs. Cipeltük régen eleget a 100darabb lemezt buliról bulira…

Vinyl koznapi neven bakelit.

Persze-persze ezt már kitárgyaltuk a neten 1997ben. De a köznyelvben bakelitnek hívjuk tévesen.