Ejj, pedig, remeltem, hogy kihuzza addig, amig az Apple rendberakja a kurzorgombokat…
Megerkezett a zsircsilivili magic keyboardom es ha mar ez itt van, akkor legyen a mousebol is uj. Mivel, mind a ketto 100%/100%-on van, gondolom, kell majd egy kis ido, amig 10% kornyekere merul, hogy erdemben, foglalkozni tudjak a feature fejlesztesevel :D.
Egyebkent, tuti nem kapsz ilyen notifiket? Nem lehet, hogy letiltottad? Ezt most eppen az alu, 2 AA elemes verziora dobta a gep.
Én ezt még nem láttam sosem.
Próbáltam keresni az értesítéseknél, hogy le van-e tiltva, de nem igazán találtam hasonlót, most épp google-lel próbálkozom
szerk: még a héten összerakom azt az esp32-es bluetooth-os bigyót amit mondtam, és különböző értékeket küldetek vele, hogy meglássam történik-e valami…
Szerintem, azzal csak akkor fog, ha Apple periferianak hazdudod magad. Egyebkent, a googleban talalok emberekeket, akiknek megy beepitett akkus apple bill/egerrel a notify, csak tul kesoinek erzik. Te hagytad mar 1%-ra merulni?
Valóban nem szól semmilyen értéknél, bár nem tudom magam Apple Mouse-nak hazudni.
Ezesetben viszont tényleg szükségem lenne rá, mert pl nekem sincs Magic Mouse-om.
Na, ez igy egyre erdekesebb. Nekem nem mutatja az egeret es a billzetet a widget, amit fel tudok rakni a sidebarra, de a system settings/bluetooth alatt, illetve a menubaron a bluetooth ikon alatt is irja :D.
Fogalmam sincs:-D Ha számít valamit, Sonoma 14.0-n vagyok.
Ami biztos, hogy gyorsan kipróbáltam még két eszközzel amit találtam itthon, és azokat is mutatta mindhárom helyen.
Ezutóbbiak egy JBL fejhallgató, és egy JBL fülhallgató
Az a bajom, hogy zero cuccom van, amivel ki tudom probalni :D. Vannak Apple BT billzeteim (regi feher, 2 AA elemes alu es a most vett touch id-s magic), vannak Apple BT egereim (mighty, elso generacios AA elemes magic mouse illetve a most vett magic mouse 2), ezen kivul, AirPods-om van amirol tudom, hogy tamogat akkukijelzest, es ennyi. Semmi 3rd party, ilyesmit tamogato cuccom nincs. A widgetben, csak az MBP akkujat latom (Sonoma 14.1.1).
Ha lesz idom, akkor a hetvegen berakok 1 pipat a BT prefs reszhez, hogy toljon notifyt minden akkut reportolo cucc valtozasakor, aztan meglatjuk, hogy neked reportolodnak-e az eszkozeid, illettve, az az eszkozod jelez-e, amelyikre szukseged van.
Ime, a hwKlaxon hivatalos forum threadje. Johetnek otletek, bugreportok, stb.
Nem nezegettem meg az ESP32 peldaprogramjait, de a bluetoothos akkus cuccod elkerhetem? Mert akkor azt hasznalom tesztelesre, amig fejlesztek. IOKitben talaltam batteryt, de az nem lesz jo szerintem a te cuccodhoz. Az IOKitben egyebkent, ha bekonnektelek az egerre/keybaordra es az airpodsra, egyelore csak az eger es a keyboard akkujat talaltam meg, de ezek mind az “AppleDeviceManagementHIDEventService” alatt vannak, tehat, valszeg ez, csak Apple eszkozzel megy.
Egy “ioreg -l” kimenet dobsz nekem?
Persze, feltöltöttem őket a … -re
Ez a lib kelleni fog neki: GitHub - T-vK/ESP32-BLE-Mouse: Bluetooth LE Mouse library for the ESP32 (Arduino IDE compatible)
Ha viszont kell valami olyan teszt, van feltelepítve Xcode 15.0.1, bár őszintén szólva nem tudok se Macre, se iOS-re programozni:-D
Koszi, leszedtem.