iMac PRO

Nemsokara megjelenik johet minden info ide :) ki fog venni? (@bfecka kivul persze)

Azért egy ilyen profi gépben a memória lehetne slotban és nem az alaplapra forrasztva. Más kritikát nem tudok megfogalmazni vele szemben.

Mert forrasztva van ez tuti?

Igen, a technikai specifikáció szerint. :-(

Hat ez gaz. Mondjuk teny egy ceg befendeli 32-64-128 gb-tal es 4-5-6 eves ciklusba kiszolgal utana egy ceg ugyis nullara irja.

Ha az Apple nem adná a RAM-okat jóval a piaci ár fölött, nem is érdekelne.

Ugyanakkor pedig ez egy annyira egyedi gép, olyan rétegtermék, aminek a megvásárlát úgysem a logika vezeti. Ha nem lenne belengetve a moduláris Mac Pro, akkor értenem. De így, nem tudom hova tenni. Pláne, hogy milyen piaci elemzés alapján, tűnt ez jó ötletnek anyagilag az Apple számára.

A hardver elég erős, bár a 2 választható vga közül a gyengébbik “csak” egy GTX 1070 szintjét hozza, ami ennyi pénzért szerintem kevés. Ha jól emlékszem, akkor a tárhely 1TB SSD-ről indul, ez dicséretes, (MBP fronton lehetne hasonló, mondjuk 512 az alap) . Amúgy szerintem itt is az lesz, hogy ha valaki kiad ennyi pénzt az alapmodellért, akkor már jobban jár ha kicsit extrázza, mert 8/16 és a 18/36 magos cpu-k között azért van egy kis difi :) A nem bővíthető RAM szerintem sem korrekt lépés, amit nem értek, hogy ha az MBP-kről elhagyták a hagyományos USB portokat, akkor erre miért raktak 4et is?? Tettek volna rá még 4 USB-Ct, vagy akkor most mégsem az a jövő? Vagy Csak félig? (4 db usb 3.0, 4db usb-c)
Ha most kéne desktop Apple gépet vennem, akkor lehet egy kukát vennék használtan, akármennyire jók is lesznek ezek a gépek, iszonyúan drágák.

Raneztem poenbol a kukak mennyibe mennek most, meg mindig brutalisan draga. Majd 10 ev mulva veszek egyet disznek mert szerintem meg mindig gyonyoru egy vas, akarom mondani aluminium. :)

Ha lesz elég a használtpiacon, hogy elég olcsó legyen - mert nekem is kell majd. Pl. Xserve-re is vadászok, mindhiába.

Nem mondod komolyan…

…ezt sem?

2 kedvelés

Észbe kaptak?

1 kedvelés

Az van olcson.
http://maconline.de/gebrauchte-macs-kaufen/apple-imac-g4-g5-intel.html

Meg szerencse, hogy te megmondod nekik a tutit 😊

Ne őrüljünk már meg! Szó sem lehet róla! Kivel szidnám az Apple-t, ha te lelépsz? Nem mész sehova.

Szerintem az iMac Pro egy iszonyatosan túlárazott hülyeség, ahogy mostanában már lassan minden az Apple házatáján. Nem vesszük meg és kész.

1 kedvelés

Kitaláltak maguknak egy piaci szegmenst, melyet most jól befoltoztak…

Ennyi erőből simán csinálhattak volna egy kis mini upgrade-et, meg villogtathatnának valami new mac pro “silhouette”-et… Ezzel az iMac Pro (kacc-kacc) mozdulatért nem csak mi röhögjük ki őket.

Én addig hallgatom, hogy a tervezési hiba miatt miként pattog a(z egyébként 1 milliót ütő) Macbook Pro háza… (ezen meg vélhetően ők röhögnek)

Fő a jókedv! :-)

2 kedvelés

Te hogy le vagy maradva…

Amikor ülsz az egylégterű design-irodában, design-kollégák között és mindenki nagyon fontos munkaköri design-instaf@szbuk információkat ecsetel a design-barátaival/kollégáival, akkor megfelelő legyen a zajkioltás a hardware számára, melyet a siri alprogramjaként fognak majd a 10.20.3 betájával bevezetni, de a hardware függősége miatt csak a homekit 4.5 és iPhone X6s (Jony Ive gold edition) változataival fog működni!

Hát ezért b@mmeg!!! :-)

1 kedvelés

E90es bmw, mar itt tudom milyen arc irta 😂

Teljesen félreértelmezted?

Izé (fűzfa), 1200 eurót kérnek egy 2012-es miniért…

Nem nézem! :DDD