iOS 11

kerdem en akkor minek a kapcsolo? meg mindig megprobaljak elhitetni veled, hogy te iranyitod a dolgaid?? :DDD

Ha mondjuk egy idegen készüléknek szeretnél internetet osztani ;)

Néha szeretnék egy “64 mód” gombot az iOS-be, hogy az öregebbek kedvéért az összes ilyen okosságot ki lehessen kapcsolni és csak azt csinálja, amit én mondok neki. :stuck_out_tongue:

Ez szerintem egy Handoff szolgaltatas, igy szerintem, ha a handoffot kikapcsolod, akkor ez is eltunik. Egyebkent a sajat keszulekeid latjak, ahol ugyonaz az iCloud van belepve.

1 kedvelés

na mostmar kezdek rajonni, hogy a sotetboru meg mosolygos emojikon kivul lett par uj ficsor is, koszi az infokat, nekem ez uj volt (ba egyebkent nem igen hasznalom)
;)

Az emojis mania inkabb az egesz WWDC eltolodasa populista iranyba. Emlekeim szerint (lehet, hogy ezek kepzelt emlekek? Nincs kedvem vegignezni sok-sok korabbi WWDC-t) regebben valamennyire szakmaibb volt a WWDC nyitosessionje. Kevesbe populista, de erdekesebb technikai temakkal ahol lenyegesen tob ujdonsagot felsoroltak. Szerintem itt is az zajlik, mint az egyeb dolgoknal, hogy lekoveti a valtozast. Regen a WWDC a fejlesztoket erdekelte, ma meg a WWDC mindenkit erdekel, igy mindenkinek meselnek.

Engem pont ez zavar. A WWDC megnyitója szinte már nem is érdekel, hanem sokkal jobban érdekel az utána lévő előadás.

Szerintem az iPhone-on nincs infra amit univerzális távirányítónak lehetne használni…

Mióta megvettem az Apple TV-t, azóta a tévém távirányítóját alig láttam. :) Na persze azért, mert alapból ritkán nézek tévé műsort és tökéletesen helyettesíti az eredeti tv távirányítót :)

Nos igen, az LG webos-e biztos, hogy mérföldekkel jobb, mint az én Sony tv-m borzalmas átgondolatlan és szinte használhatatlan menüje. Viszont én nem akartam “okos” TV-t venni, véletlenül sikerült. És igazából nekem csak a Netflix kell, amit tudott is a Sony TV de úgy, hogy egy frissítés óta a filmek 50% induláskor lefagy. És vagy 10. próbálkozásra sikerül elindítanom a filmet. Pedig régen tökéletesen működött. YT nem érdekel. Appel TV-n iszonyat jól megcsinálták a billentyűzet támogatást bármiféle app telepítése nélkül. Szóval mióta megvan az Apple TV (kb 1 hónapja), azóta a TV távirányítóm talán egyszer, ha a kezembe akadt.

Samu smart TV-hez van ios app távirányítónak, nem infrás, cserébe wifis.

Hat ez valami csudalatos… :slight_smile:

2 kedvelés

óóó, hány ilyen van….

1 kedvelés

node ennyi változtatás miatt kiadnak egy új buildet?

Ne már…

Pár napja tettem fel két iPhonera a 11.4.1-et.
Tegnap este lefekvés előtt rádugtam az egyik telefont a számítógépemre szokás szerint. Majd reggel vettem észre, hogy nemhogy nem töltött, de mandjnem le is merült a telefonom teljesen. Hirtelen meg is illyedtem, de a munkahelyemen működött a töltés.
Most a másik telefonomat akarám rádugni ugyanarra a gépre ugyanúgy szokás szerint és most vettem észre, hogy fel kell oldani a készüléket ahhoz, hogy töltsön.
Ezt ugye nem kell minden alkalommal eljátszani mostantól, ha csak töltés miatt dugom rá a gépre?
(Lehet ezt a dühöngőbe kellett volna írnom ?D:)

De, ez a feltores ellen van. 1 ora utan keri a jelkodot (ha mar tolt nem keri ujra). Talan arrol beszeltek menuben kilehet kapcsolni.

Laikuskent kerdezem ezt nem ugy kellet volna megoldani, hogy aramot azert engednek neki felvenni? Oke, hogy adathoz kell passcode de aramhoz minek?

Mert az egyik jelkodos buli pont ugybzajlott, hogy merhetoen mas volt az aramfelvetel akkor, ha jo a jelkod (gondolom elindul a decryptalas) es mas, ha nem volt jona jelkod. Ezert az egyik bruteforce pont ugy ment, hogy telefon szetszed, akku kiszed, kutyure radug, majd minden tizedwattnyi teljesitmenyfelvetelt figyel, mikozben egy robot probalgatja a kodokat. Ha flash iras elott elveszed az aramot, akkor a probalkozasok szama sem regisztralodik.

3 kedvelés