Van még rajtam kívül valaki, aki maradt a jó öreg, kicsit bugos 10.3.3-nál? 😀
en egyebkent felraktam 5s-re, miutan a csajos lebombazta a Miezujat es visszakoltozott a regi 5sere, amit rogton frissitett mit sem tudva mi toretenik korulotte a vilagban:))))))), es par nap hasznalat utan egesz jo velemenneyl volt a 11rol, konkretan nem idegelte szet a rendszer lassusaga es a bugok.
nekem is egesz jol megyeget, rosszabbra szamitottam, mint anno a 4s-nel az utolso felrakhato (10s volt??) osnel, ez annal azert jobb.
a megoldas egyebkent ertheto, csak ugy kellene kommunikalni.
Nade a lassulas csak akkor van meg, ha tenyleg rossz az akku. Nekem a 6s pl tejss sebesseggel robog, mert szeptember elejen csereltem ki az akkut a visszahivas miatt.
Érdekes… Ennyire megtetszett az Apple-nek a az MS féle irány?
Szvsz ennek semmi értelme, kíváncsi leszek, hogy egy alapvetően iPhone-ra tervezett alkalmazás, hogy fog kinézni Mac-en.
Ez nekem megint csak a szokásos pletykának tűnik, ami előjön minden évben.
A macOS és iOS fejlesztés nagyon sokmindenben eltér. És ha meg is lépik, akkor is külön bináris fog készülni minden rendszer számára. Ahogy ez most is így van.
de azert erosen gyanithato, hogy a regebbi modellek akkujai azert mar nem tiptop allapotuak rendszerint
Lehet nekem sem ártana egy akkucsere… (bár hozzáteszem közel 2 éves a készülék - gyári akkuval)
Töltéssel már más a helyzet:
Ps.: Most nézegetem, 88%-os a design capacity…
Kb. 100%-on merd, mert ott lesz osszemerheto.
Valoban!!
2575/4448 lett a 100%-os p@csmeregetes.
(Nem mintha olyan sokat szamitana)
Mint felhasználó nehéz ezzel nem egyetérteni, ugyanakkor ha praktikusan nézzük, melyik cég vállalná be azt a blamát, hogy akár hibás akku, akár mostoha körülmények között használt akár 1 éves teló is kiírja, hogy helló van az aksinak, cseréltesd ki 20 ezerért? A sajtó és a júzerek szétszedték volna őket. Gondolom, a 6-os megjelenése előtt ezt gondolták a kisebbik rossznak, és persze nem propagálták sehol. Persze lehet, hogy ennek most csúnya ráb.szás lesz a vége, mert most már nincs élő jogi organizmus, ami le tudná mosni róluk, hogy azért lassították be idővel a telókat, hogy vegyél újat.
Dehat Macen evtizedek ota van Service Battery uzenet. Ez kene a telon is es kesz.
Ja, hát vagy nagyobb lett volna a fals alarm a kisebb méret/kapacitás/gyakoribb hősokk miatt, vagy egyszerűen nem fért bele a tökéletes telefon image-be. :) Akár lesz per a keresetekből, akár nem [nem :) ], valamilyen változtatást be kell vezetniük majd valszeg. Sztem elég egy 4 pt-os szöveg a kéziköny utolsó utáni oldalán, oszt jónapot. :P
Melyik telefonvásárló “állatfaj” gondolja azt, hogy az akkut soha nem kell majd cserélni…???
ez melyik alklamazás?
éééés már be is perelték az epölt a lassítás miatt…
Amint a kepen jol lathato, telefonon nincs aktivalva a hotspot, az ipad ettol fuggetlenul latja, csatlakozni ugyan nem tud, de ez igy, na, hogy is mondjam, “volt egy-ket rossz hetunk”.
Más készülék is látja amivel eddig nem volt még párosítva?
A tableted nem a hotspotot latja. A tableted az instant hotspotot latja. Nem emlekszem, hogy ez hany eve van (talan iOS8/Yosemite? amikor megjelent az elso adat BTle feature), de azota csak a buta (nem iOS/nem macOS/regi iOS/regi macOS) eszkozokhoz kell csak bekapcsolni a hotspotot. A tobbi eszkoz ezt siman eleri. Sok-sok evvel ezelott, ez volt az az indok, ami miatt ki kellett cserelnem az Android tabletet iOS-ra.
Én ezt nagyon szeretem, hogy macről rá tudok csatlakozni az iPhone-ra anélkül, hogy engedélyezném a Hotspotot.