iPhone 11 vs George (erste)

Sziasztok,

van egy iPhone 11 amin kb.: 200 app van és mind rendben fut, pl az erste george is!

Egy újratelepítés (minden beállítás és tartalom törlése) után visszatelepült - el is indul minden de a George kezdőkép bevillan és el is tűnik. A futó alkalmazások között ott van de ha ott nyomok rá ugyanaz az eredmény.

Próbálkoztam már: Wifi, 4g, letörlés - újra telepítés, app adatok törlése, frissítettem a legújabb ios-t, azóta frissült a George is de a helyzet ugyanaz.

Most a cégesen megy a program mert az ersténél mindent a George kell jóváhagyjon de jobb lenne a sajátomon használni.

A bank elhajtott mert a programjuk működik, mobil szervízben meg csak pislogtak hogy most mit kellene tenni.

Valakinek van Ötlete?

Köszi
Balooka

Alapvetoen, ha crashel egy alkalmazas, akkor ezt a hibat csak es kizarolag az alkalmazas fejlesztoje tudja megoldani. Ha a torles majd az azutani ujratelepites “megoldja”, az szinten azt jelenti, hogy az inkompetens fejleszto hibasan irta meg az appot, es az “osszefosta” magat attol a tartalomtol, amit a telefonon latott.

Szoval, ha nem “segit” az ujratelepites, akkor az Erste fejlesztoi lesznek azok, akik segiteni tudnak. A hibareportok kuldese legyen bekapcsolva… illetve, ha van Maced, akkor az Xcode-ot felrakva tudsz kimenteni crashlogot, amit szinten csatolhatsz az Erste fele kuldott bugerportba.

1 Like

Igen, Én is erre gondoltam, van crash logom is és a hibajelentés küldése is aktív. Akkor keresek mást a banknál hátha sikerrel járok. Köszönöm a tanácsot!

Szia, a telefonon a profiloknál nézz körül. Talán egy tanúsítvány akadt be, mert hát a George egy saját csatornát (multifaktor-authentifikation) hoz létre.
Ha itt nem találsz semmi gyanúsat, és be tudsz jelentkezni a George-ba (a másik eszközről), akkor ott a profilban, a saját eszközök kezelésénél kellene még szétnézni. Talán, ha eltávolítod az eszközt a listából, majd törlöd a telefonról az app-ot és újra feltelepíted, akkor a George-ban is talán újra aktiválhatod.

Szia - próbálkozok de sem a programban (másik telefon) sem a weben nem találtam olyan lehetőséget ahol az eszközöket kezelhetem.

A profilokat nézted a telefonon?
A másik, hogy a George-hoz szükség van az s-identity app-ra is, ami az említett csatornát hozza létre. (hacsak nem sms alapú azonosítást állítottál be) Abban is szét kell nézni, hogy melyik telefon van azonosításra beállítva.

A “profilom” menüpontban nincs ilyen. Bementem az összes almenübe is. Sem telefonon (iPhone) sem weben nem találtam.

A profil menüt a telefonban keresd (ha jól tudom, valami szürke pecsét az ikonja). Oda gyűjti a tanúsítványokat… onnan töröld a George-hoz , vagy az S-ID-hoz tartozókat, majd telepítsd újra a programot.

Mondjuk ez engem is érdekelne, hogy mire gondolsz, mert nekem működik a George a telefonomon, mégsem találok ilyen nevű menüpontot sehol sem. Azt hittem, hogy a Rendszerbeállítások alatti profile-ra gondolsz, de olyat se találtam.

Helló, igen a rendszerbeállítások alatti profiles-re gondoltam…beállítások/general fülön található. Ezektől függetlenül, milyen azonosítást használ a George? Nem csak a George hibás ilyen esetben, hanem az ID App is.

Ne haragudj nem találom a menüben :frowning: A “beállítások/általános” nincs sem profilok sem tanúsítványok.

  • Találtam olyat hogy “Trust tanúsítványok” (Beállítások/általános/infó) de gondolom nem az.

  • vagy van egy olyan hogy “Beállítások/George/engedélyek” de itt semmit nem tudok kitörölni, csak akkor tűnik el ha az appot letörlöm.

  • valamint van még olyan hogy “Beállítások/adatvédelem/elemzések-fejlesztések/elemzés adatai” itt találtam minden próbálkozásnál egy új crash logot.

Na jó, akkor ott nem tudunk tovább lépni.:frowning: Milyen másodlagos azonosítást használ a George? SMS, vagy S-ID? Vagy csak egyszerűen be tudsz lépni?

Ez csak tipp, de a George szerintem SMS-t használ másodlagosként. Az alkalmazás az App Storebol lett letöltve, nem kéri, hogy telepítsünk bármilyen más appot, profile-t vagy tanúsítványt. Ha letörlöd az alkalmazást, akkor elvileg minden adatot töröl a telefonról. Szóval én szerintem nem a készülékben van a hiba. Nem kizárt, hogy biztonsági okokból hozzákötötték a telefonhoz az alkalmazást. Ha ez igaz, akkor szerintem az ügyfélszolgálat fog tudni segíteni ebben az esetben.

Én más országban használom a George-ot, de úgy gondolom, hogy olyan nagy különbség nem lehet a működésében. Abban viszont igazad lehet, hogy az ügyfélszolgálat fog csak tudni segíteni, mert ha jól emlékszem, egyszerre csak 1 készülék lehet aktív a bejelentkezéshez.
Sikeres bejelentkezés után nekem megjelenik egy lista, ahol ki tudom választani az aktuális mobiltelefont. De ez csak másodlagos azonosításnál elérhető.

Ha figyelmesen olvasod a nyitot, akkor lathatod, hogy az app mar azelott elcrashel, mielott barmilyen iterakcio, akar bejelentkezes megtortenne.

figyelmesen olvastam, de az még mindig nem zárja ki az “azonosítás” hibát. Amennyiben a banki azonosító is el lett mentve az alkalmazásban, akkor könnyen előfordulhat, hogy emiatt dobja el az app-ot. Azt nem tudom persze, hogy az iPhone hova gyűjti a programspecifikus beállításokat. Mint a Mac “Application Support”, meg a Library fájlok stb.

Meg mindig nem olvastad el eleg figyelmesen, mert az is ki lett probalva, hogy letorles, majd telepites utan is ugyonaz tortenik-e. Igen, ugyonaz.

1 Like

Kedves Czo, kérlek ne inzultálj. Ha érdemben nem tudsz hozzászólni a témához, vagy nem érted a válaszomat, akkor csak hagyd elmenni. A sztori nyitója már egy ideje nem is reagál, azt sem tudni, hogy meddig jutott

Köszönöm hogy foglalkoztok a témával de azért nem kell egymásnak esni.

ott tartok hogy

  • telepítettem az appot egy harmadik telefonra hogy kipróbáljam és login után már csak az a készülék kapja a 2lépcsős hitelesítéshez szükséges üzeneteket.
  • miután kipróbáltam - letöröltem, újra be kellett lépnem a céges telefonomban levő george-ba és onnantól az a telefon kapja (szerintem nem telefonszám alapján azonosít)

az alap probléma hogy a saját telefonomon (iPhone11) el sem jut odáig a program hogy loginolni tudjak, a kezdőkép betöltése előtt elhasal…

En nem inzultallak, de tokeletesen vazolva van, a nyitoban, hogy mi a helyzet. Elcrashel a totalisan inkompetens es toketlen fejlesztok fejlesztette csodaszoftver, anelkul, hogy a felhasznalo akarcsak egy byteot is elmentene az alkalmazas tarhelyere.