van egy iPhone 11 amin kb.: 200 app van és mind rendben fut, pl az erste george is!
Egy újratelepítés (minden beállítás és tartalom törlése) után visszatelepült - el is indul minden de a George kezdőkép bevillan és el is tűnik. A futó alkalmazások között ott van de ha ott nyomok rá ugyanaz az eredmény.
Próbálkoztam már: Wifi, 4g, letörlés - újra telepítés, app adatok törlése, frissítettem a legújabb ios-t, azóta frissült a George is de a helyzet ugyanaz.
Most a cégesen megy a program mert az ersténél mindent a George kell jóváhagyjon de jobb lenne a sajátomon használni.
A bank elhajtott mert a programjuk működik, mobil szervízben meg csak pislogtak hogy most mit kellene tenni.
Alapvetoen, ha crashel egy alkalmazas, akkor ezt a hibat csak es kizarolag az alkalmazas fejlesztoje tudja megoldani. Ha a torles majd az azutani ujratelepites “megoldja”, az szinten azt jelenti, hogy az inkompetens fejleszto hibasan irta meg az appot, es az “osszefosta” magat attol a tartalomtol, amit a telefonon latott.
Szoval, ha nem “segit” az ujratelepites, akkor az Erste fejlesztoi lesznek azok, akik segiteni tudnak. A hibareportok kuldese legyen bekapcsolva… illetve, ha van Maced, akkor az Xcode-ot felrakva tudsz kimenteni crashlogot, amit szinten csatolhatsz az Erste fele kuldott bugerportba.
Igen, Én is erre gondoltam, van crash logom is és a hibajelentés küldése is aktív. Akkor keresek mást a banknál hátha sikerrel járok. Köszönöm a tanácsot!
Szia, a telefonon a profiloknál nézz körül. Talán egy tanúsítvány akadt be, mert hát a George egy saját csatornát (multifaktor-authentifikation) hoz létre.
Ha itt nem találsz semmi gyanúsat, és be tudsz jelentkezni a George-ba (a másik eszközről), akkor ott a profilban, a saját eszközök kezelésénél kellene még szétnézni. Talán, ha eltávolítod az eszközt a listából, majd törlöd a telefonról az app-ot és újra feltelepíted, akkor a George-ban is talán újra aktiválhatod.
A profilokat nézted a telefonon?
A másik, hogy a George-hoz szükség van az s-identity app-ra is, ami az említett csatornát hozza létre. (hacsak nem sms alapú azonosítást állítottál be) Abban is szét kell nézni, hogy melyik telefon van azonosításra beállítva.
A profil menüt a telefonban keresd (ha jól tudom, valami szürke pecsét az ikonja). Oda gyűjti a tanúsítványokat… onnan töröld a George-hoz , vagy az S-ID-hoz tartozókat, majd telepítsd újra a programot.
Mondjuk ez engem is érdekelne, hogy mire gondolsz, mert nekem működik a George a telefonomon, mégsem találok ilyen nevű menüpontot sehol sem. Azt hittem, hogy a Rendszerbeállítások alatti profile-ra gondolsz, de olyat se találtam.
Helló, igen a rendszerbeállítások alatti profiles-re gondoltam…beállítások/general fülön található. Ezektől függetlenül, milyen azonosítást használ a George? Nem csak a George hibás ilyen esetben, hanem az ID App is.
Ez csak tipp, de a George szerintem SMS-t használ másodlagosként. Az alkalmazás az App Storebol lett letöltve, nem kéri, hogy telepítsünk bármilyen más appot, profile-t vagy tanúsítványt. Ha letörlöd az alkalmazást, akkor elvileg minden adatot töröl a telefonról. Szóval én szerintem nem a készülékben van a hiba. Nem kizárt, hogy biztonsági okokból hozzákötötték a telefonhoz az alkalmazást. Ha ez igaz, akkor szerintem az ügyfélszolgálat fog tudni segíteni ebben az esetben.
Én más országban használom a George-ot, de úgy gondolom, hogy olyan nagy különbség nem lehet a működésében. Abban viszont igazad lehet, hogy az ügyfélszolgálat fog csak tudni segíteni, mert ha jól emlékszem, egyszerre csak 1 készülék lehet aktív a bejelentkezéshez.
Sikeres bejelentkezés után nekem megjelenik egy lista, ahol ki tudom választani az aktuális mobiltelefont. De ez csak másodlagos azonosításnál elérhető.
figyelmesen olvastam, de az még mindig nem zárja ki az “azonosítás” hibát. Amennyiben a banki azonosító is el lett mentve az alkalmazásban, akkor könnyen előfordulhat, hogy emiatt dobja el az app-ot. Azt nem tudom persze, hogy az iPhone hova gyűjti a programspecifikus beállításokat. Mint a Mac “Application Support”, meg a Library fájlok stb.
Kedves Czo, kérlek ne inzultálj. Ha érdemben nem tudsz hozzászólni a témához, vagy nem érted a válaszomat, akkor csak hagyd elmenni. A sztori nyitója már egy ideje nem is reagál, azt sem tudni, hogy meddig jutott
Köszönöm hogy foglalkoztok a témával de azért nem kell egymásnak esni.
ott tartok hogy
telepítettem az appot egy harmadik telefonra hogy kipróbáljam és login után már csak az a készülék kapja a 2lépcsős hitelesítéshez szükséges üzeneteket.
miután kipróbáltam - letöröltem, újra be kellett lépnem a céges telefonomban levő george-ba és onnantól az a telefon kapja (szerintem nem telefonszám alapján azonosít)
az alap probléma hogy a saját telefonomon (iPhone11) el sem jut odáig a program hogy loginolni tudjak, a kezdőkép betöltése előtt elhasal…
En nem inzultallak, de tokeletesen vazolva van, a nyitoban, hogy mi a helyzet. Elcrashel a totalisan inkompetens es toketlen fejlesztok fejlesztette csodaszoftver, anelkul, hogy a felhasznalo akarcsak egy byteot is elmentene az alkalmazas tarhelyere.