iPhone SE

En nagyon nem biznek benne.

Ugy legyen!

Én ne legyen több 500$-nál.

Hát apple mércével elégé magasak az elvárások :D

Én vennék a gyerekeknek meg a feleségnek. Magamnak már nem, sajnos nagyon kézreáll az egyel nagyobb méret…

En vegul lecsereltem az SE-t…
Olyan sokszor kellett mar email-t meg uzeneteket irogatni, diktalni, hogy rendesen guvadt a szemem…
Ugrottam egy meretet:

i8 plus… az SE meg marad a csaladban.

1 kedvelés

az ket meret ;)

3 kedvelés

https://www.apple.com/hu/shop/buy-iphone/iphone-se/4,7-hüvelykes-kijelző-64gb-piros

Hát mint ha csak a 6s-t látnám :D

Nekem jó lesz, ha kimúlik a 7-esem. Minden megvan benne, amire szükségem van.

1 kedvelés

Azért az szíven ütött, hogy a fehérnek is fekete az eleje. Pedig dalmatám van…

3 kedvelés

nekem a piros tetszik, le is cserélem szerintem a 7 plust, úgysincs gibbon kezem…

En is ezt mondom 2 eve, de nem akar a 6s plus megallni (szerencse a penztarcamnak :) )

1 kedvelés

Kimúlt a 7-es. Elcsábultam a még kisebb méret miatt. (Meg persze a jobb akksi miatt)

Egyelőre nagyon tetszik.

4 kedvelés

Csak kíváncsiságból: hogyan múlt ki a 7-es?

Az SE nem kisebb, mint a 7-es. Az 12 mini.

1 kedvelés

Karácsonykor küldött egy üzenetet, hogy az akkumulátor állapota kritikus, keressek fel egy szervizt. Én meg úgy voltam vele, hogy várok az SE3-ra. Aztán már januárban nem bírt egy teljes munkanapot, 13 óra körül kérte a töltőt, pedig napközben csak telefonálásra használom. Márciusban odáig jutottunk, hogy 67 százalékos akksival felvettem egy hívást, ami 5 percig tartott, közben leégett a fülem, olyan forró volt. Majd a hívás után sárga akku, 17%. Besárgult a kijelző is egy foltban. Végül is, 3 és fél évet kibírt, az egész jó. A 6s-től egy év után megváltam, mert az meg télen random kikapcsolt. Az oldalborda boldog az SE2-vel, a lányomnak is még ■■■■■ a 8-asa, a fiamnak is még jó a 7-ese, ezek szerint csak én jártam így.

13 mini lett végül. Mert van szép zőőd. Meg 128 giga.

Egyértelműen nagyon függ a használattól. Van nálam egy iPhone 7 tesztként. Feltöltöttem teljesen, mikor teszteltem. Majd kb két héttel később vettem észre, hogy még mindig 50%-on van az akksija. Nincs SIM kártya benne, nincs WIFI hálózaton, nincs egy darab program sem feltelepítve rá, ami nem gyári.
Az én saját készülékeim is amúgy aránylag jól bírják. Kb 6 évesen adtam oda a gyermekemnek az iPhone 6+ készüléket. Míg nálam volt, átlag 1.5 napig bírta az akksija, tehát minden másnap este feltettem töltőre és reggel vettem le. Az újabb 7+ is hasonlóan bírja jelenleg. Bár ezt használtan kaptam meg, az akksija érezhetően rosszabb volt, mint a korábbi telefonomnak. Mégis egy idő után beállt arra a szintre, amit a korábbi telefonom produkált.

Megtennétek, hogy ránéztek egy hasonló, több ébresztést is tartalmazó konfigurációra?

Nálam egy 2007-es modellen 15.4.1-el simán reprodukálható.

15.4 -vel jo, most updatelek, utanna a duhongoben megtalalsz :smiley:

szerk: ide irom mert upgrade utan is jol mukodik SE2,