iPhone SE

Ki fog venni iPhone SE-t?

Nekem most egy teljesen jól működő 5S-em van, de ha lehal, és még lehet SE-t kapni, akkor arra fogok váltani.

Szerintem az se most minimum 2 evig marad!

Tervezem. A 4s mar kisse oregecske.

Ha 3 hónappal ezelőtt érkezik, akkor kb 50% esélye lett volna ennek. Szóval lehet akkor is a 6S-t vettem volna.

remélem még az 5S-em minél tovább húzza, ha meghal, akkor sanszos az SE, persze kérdés, hogy mit mutatnak be ősszel és mennyire leszek szerelmes - hozzáteszem, már egy jó ideje nem vagyok

Örülök, hogy visszakerült az Apple kínálatába a 4"-os készülék. Az iPhone 6-osok a méretük miatt nem tetszenek. Én is remélem, hogy az SE maradni fog egy jó darabig. Ha az 5S-em lehal, akkor ez lesz a következő.

Ha netan meghal a 3GS-em akkor tuti ilyen lesz a kovetkezo, de az a franya meg mindig nagyon jol birja… arrol nem is beszelve milyen iszonyat stabil az ios 5.1-el.

Nálunk asszonypajtás fog kapni egyet :) Kicsit várok még, hogy legyen több teszt róla. Szerintetek sokat zuhan az 5S ára? Ha 100 körül marad az 5S akkor biztos SE, de ha lejjebb megy az ára akkor lehet 5S lesz…

En is neki akarom, nyaralasra ami igaz egy honappal lesz a szulinapja elott de megelolegezni titokban. Szamara tudom hogy a kamera a nagyon vonzo bennne. Szerintem ha nem extremen olcso az 5s mar nem logikus megvenni. Igy hogy nyari keynote elott kivezetek, jovore erkezo ios11 szerintem mar megse kapja.

En is aksi teszteket varok meg, meg majus 4. Hetebe mennek addigra mar lesz MM, saturnban is, ahol meg olcsobb is mindig egy kicsit.

Engem most ezzel meggyőztek egy rövid kitérő után…

en is fogok ilyet venni)
Bar mindegyik iPhone-bol kaptam egy-egy peldanyt (a legelso iPhone-tol kezdve), en tovabbra is csak egy oreg 4S-t hasznalok mindig)

Nekem is nagyon tetszik meg mindig a 4/4s de mar kicsi. Legszivesebben pluszt vennek csak az ara elborzaszt :D iphone6 mostmar kimondottan rossz vetel. Igy megvarom mi lesz a 7es. De baratnomnek tuti SE ha az aksi tenyleg hozza a +30%-ot.

13 posts were split to a new topic: Apple Store checkout probléma

Ha két hónapja nem újítok be egy 6s-re (4S -> 6S), akkor most biztosan vennék. A 6S-hez képest, szerintem az ára is jobb. Bár most már annyira megszoktam ezt a nagyobb kijelzőt, hogy a !"-os nagyon picinek tűnik. Viszont nem egy álom a 6S. Annyira csúszik, hogy most először tokban van a telefonom, mert félek, hogy kicsúszik a kezemből.

Ezt egyáltalán nem tartom valószínűnek. Először a 4S és 5 telefonokat fogják kivezetni. Pontosabban nagy valószínűséggel először bejelentik, hogy az iTunesba már csak 64 bites alkalmazást lehet feltölteni egy bozonyos idő után. (Nem tudom az iPad hogy all 64 bites terén, melyik verziótól van benne.) Majd a bizonyos idő után nem sokkal kivezetik.
Szóval szerintem még nagyon messze van, mire kivezetik az 5S-t főleg azért, mert szerintem az lesz a mostani 4S utódja, amit görgetnek egy ideig.

64 bit csak airtol van. Eddig kivezetes utana a kovetkezo os-t mar soha nem kapta meg a keszulek.
5s-hez meg jo fejek lesznek es az idei jon korlatozottan de jovore tuti nem. Amugy az 5s sem 64 bites ha jol tudom.

Az 5S volt az első 64 bites. Igen, egyébként kicsit kevertem a korábban tapasztalt dolgokat, ettől függetlenül egyelőre nem látom okát annak, hogy az 5S-t kivezetnék. Valószínű, hogy korábban kivezetik azokat a készülékeket, amik nem 64 bitesek.

Szerintem maradnak a szokasosnal amikor befejezik a forgalmazast, abban az evben meg kap os updatet mivel szerintem egy evig kotelezo is nekik. Utana pedig vege. 5s lehet meg venni 16gb nagyobb meretben?

Apple storba mar csak 6s, 6, 5 SE - mas eladoknal gondolom meg lehet venni.