Ó igen, szerintem a szentek is felkapták a fejüket, mert mindenki előkerült nemre, korra és származásra való tekintet nélkül. És a kedves édesanyja is.
Csak a ‘soha ne vegyél első generációs cuccot’-elv az igaz.
Ó igen, szerintem a szentek is felkapták a fejüket, mert mindenki előkerült nemre, korra és származásra való tekintet nélkül. És a kedves édesanyja is.
Csak a ‘soha ne vegyél első generációs cuccot’-elv az igaz.
Az lehet, de az sem garancia, ha elvileg kiforrott technikát veszel, lásd még a 2011 és 2013 között gyártott MBP-k sanyarú sorsú vga chipjeit, amit évekig nem sikerült tartósan odaforrasztani. Vagy mi vót vele. Te tudod a legjobban. :)
Azért ez nem meglepő. Opel corsaból is többet adnak el mint insigniából.
na pont ezert nem fogjak, tobb hasznuk van a majd ezeret eladott tepsi telefonokon, es ugyis meg(probaljak) magyarazni neked, hogy nem tudod ugyan de neked az a jobb
Én is szívesen használom az SE-met, és még szerintem sokáig fogom. A 4S-t cseréltem le rá, miután megjelent. Bár - mivel nem csak telefonálásra használom, legtöbbször jobb lenne már nagyobb kijelző… Talán még a 7-es méret majd belefér, de tényleg csak később, mikor az SE már annyira “elavult” lesz, mint a 4S annak idején.
Elnem tudom kepzelni hogyan bir ki neked 2-3 napot. Gyakoraltilag akkor hazza se nyulsz.
Nekem meg igyse birna ki ket napot.
Nekem is sokaig volt 5c de borzalmasan kicsi amugy. Persze akinek ketnapot megy annak mindegy. De nekem mar a vernyomasom attol felment ha valakinek irni kellett. Meg az i6 is brutalisan kicsi gepeleshez.
neked eleg lenne egy nokia 3110
;)
Vajon lesz SE 2 vagy SEs…?? vagy akármilegyen is a neve.
Itt-ott láttam már elképzelést, hogy milyen legyen. Annak alapján nem lenne rossz.
Mi lesz belőle?
Szerintem nem.
Én is valami hasonló “koncepciót” láttam…
A karácsonyi szezonban már több iPhone 8 fogyott, mint SE. Továbbra is piacvezető az iPhone szegmensen belül az iPhone 7, őt követi nemsokkal lemaradva a 6 (!) az X és a 6s.
Nem lett egy nagy siker a 8.
https://index.hu/tech/cellanaplo/2017/12/27/ezt_a_karacsonyt_is_az_apple_nyerte/
Mondjuk ez borítékolható volt, aki új telót akar venni az X-et vesz, akinek nincs annyi pénze inkább 7-est. Mert érezhetően olcsóbb a 8-asnál. Pedig akinek most egy jó időtálló telefon kell a 8as egy jó vétel.
Ezt kb. minden generációnál el szokták mondani, aztán mégse.
Ennek is vannak hibái, de jobb a békesség…
Aszongya az AppleInsider, hogy hamarosan megjelenik az iPhone SE 2. Nem lenne ellenemre, lassan csereérett az 5S.
Kivancsi leszek… Asszonynak csereerett a i6.