Pedig az mar rezsicsökis lesz (napelemes) hutes-futes (mondjuk nem tudom mi lesz veluk ha ejszaka lehul az ido de na;)))
Ún. gazdasági totálkár. 130k a kijelzőcsere, biztosítást nem kötöttem, tokban volt, és vigyázós vagyok. Kiesett a kabátomból. És végig ezért utáltam az X-et, hogy túl nagy figyelmet követel, túl üveg, és túl javíthatatlan.
Nem uvegebb, mint a 8/8+ es csak egy kicsit uvegebb, mint a 7/7+ es a tobbi. Egyebkent erre van az AppleCare.
AppleCare…AppleCare. De kossel mar par forumtarsnak legyszives AppleCare+ -t magyarorszagon :-) Orulok, hogy vasarolhato itt-ott… Magyarhonban nincs.
Lakásbiztosítás? “leverte a huzat, macska”?
Jé. Erre van precedens?
Az utódját (XR) éppen ezért szolgáltatótól vettem, biztosítással.
Nekünk cseréltek már laptop, és macbook kijelzőt is, mert a “huzat kivágta az ablakot”, a váza meg épp ráesett. Nézd át szerződásed, vagy hívd fel őket, megmondják mire terjed ki a szolgáltatásuk.
Elhajtottak, valami falazaton belüli légmozgásra (aka huzat) vagy mi volt a definíció, nem fizetnek. Mindegy, szép próbálkozás volt. Pedig nagyon szépen leírtam a vihar minden mozzantát, ahogy feltépi a tetőablakot (pedig ezt már fizettek is, mert volt korábban).
Falazaton belüli légmozgás. Ezt a bikkfanyelvet, kész! Megalol :D
Ha ezt elmondhatnám a nagyapámnak, aki oly nehezen viselte a cúgot…