iPhone X

Ha a biztonságot nem is nézzük, mert nem vagyunk miniszterelnökök - mármint a legtöbben -, nekem teljesen jó az ujjlenyomatos cucc, soxor ránézek - nem szemből - a csudálatos, nem fogadott hívásokról értesítéseket nem küldő zájfónra, hogy lemaradtam-e valamiről, de nem akarom feloldani, csak kijelző bekapcs az asztal szélén, magától elalszik. Igénytelen vagyok, na, mit szépítsük. :)))

Nem, legyinteni kell fölfelé (aka home gomb) a feloldáshoz, lehet léptetni a zárt képernyőn is, persze :)

Apple watch :)

Elvileg a legtobb banknal mar mukodik. Ez csak is az app fejlesztoin mulik.

most ravaghatnam hirtelen, hogy kurcsanyemutnyocevbajnailiberalbolsviksorosberencek, de szeirntem csak bfecka ;)
bocs
on

Pár hete volt hír, hogy nagyon komolyan visszavette az Apple a megrendeléseket, mert a vártnál jóval kevesebb fogy. Sztem itt lenne már az ideje, hogy vége legyen ennek az eszement, inverz árversenynek, ki meri drágábban adni a xarát. Elmebaj.

2 kedvelés

Hááát, elég könnyű elkerülni. Vagyis nem könnyű elkerülni, de nem lehetetlen.

De azert az hogy karacsonyi szezon utan visszaveszik a rendeleseket szerintem nem olyan meglepo. Az ilyen cikkekben mindig kicsit a karorvendest erzem mindegy melyik cegrol szol.

Nem az év végi gyártást vették vissza az új év elején - aminek nyilván nincs hírértéke -, hanem a vártnál jóval kevesebb fogyott, ezért az eredeti, tervezett rendelési menyiséget vágták vissza. Ennél érthetőbben nem tudom leírni.

Ugye. Óriási a média nyomása úgy a fejlesztésre, mint az eredményekre; képtelenség megfelelni. Túl nagyra nőtt a cég sajnos.

Az elorendelesek szamat visszavetek. De amugy mostmar ertem.

Amugy jo nagy clic bay cim. Varhato volt mar eegy honappal ezelott is hogy kovetkezo modell akar mas meretben is johet, persze eddig mindig megtartottak a kifutot olcsobb modellnek de azert erre is volt mar ellen pelda (iphone 5c).

Vagy, csak annyirol van szo, hogy ugy jar az X mint anno jart az 5. Amikor az 5s megjelent, az 5 lekerult a polcrol, es helyette volt az 5c. Siman lehet, hogy ha jon az uj modell, az X nem lesz tovabb arulva.

1 kedvelés

Pontosan errol van szo, es ez le is van irva a cikkben.

Nem szoktam ilyen pletykakat olvasni mostansag mar, mert az Apple minden ev elejen bezuhan, majd ahogy kozeledik az osz, egyre inkabb a pokolba lovagol. Aztan csodak csodajara megjelenik mindeidok legjobb iPhoneja es szarnyalnak az eladasok, majd az elso 3 honap utan csokkennek, karacsony utan egyenesen bezuhannak hogy aztan nyar vegen ujfent a pokolba lovagoljunk.

1 kedvelés

Pokolba lovagol es bele all a foldbe 😂

O igen, a bezuhanas, a foldbe allas vegul pedig a pokolba lovaglas. Restellem, hogy a foldbe allast elfelejtettem megemliteni.

1 kedvelés

Oke most elnezem, de maskor figyelj oda kerlek :D

Hwsw.hu voltak egy idoben ilyen cikkek.

Kevesebb iPhone fogyott nagyobb nyereséggel…

Úgy gondolom búcsút inthetünk az eddig sem túl alacsony áraknak. A hiénák megérezték a vér szagát…

2 kedvelés

Megmondtam: új székház …