iPhone X

Hétfő óta használom az X-et.

Az arcfelismerés hibátlan, nagyon kényelmes.
Az UI gyorsan megszokható, kényelmes, más eszköz használatakor okoz némi hirtelen parát az eltérő protokoll.
Amivel gondom van: nagyon ékszerszerű, túl szép, félek úgy használni, mint egy mindennapos eszközt, és ez nem jó, nem akarom én szolgálni az eszközömet. Tegnap céges buli volt, vettem rá gyorsan egy berúgás-friendly elöl-hátul plexitokot, ami elég vékony is, de azért az érintés precizitása romlott.

Ezt a full-screen őrületet nem értem, nekem ez nem akkora wow-faktor. Ezzel együtt jó eszköz, de a 7P után nekem nem lett volna indokolt a beszerzése, saját cash-t nem is tettem volna bele.

Úgy fest, jövőre megint el lehet adni az iPhone XI-et is :)))

https://24.hu/mobil/2018/01/11/a-kinaiak-csinaltak-meg-azt-amit-az-apple-es-a-samsung-meg-nem/

1 kedvelés

Nem gondolom hogy ujra belekerulne.

Hair-gate (Milos Forman még nem reagált :))))

https://24.hu/mobil/2018/01/11/kellemetlen-kitepi-az-emberek-hajat-az-uj-iphone/

1 kedvelés

Ezzel konkrétan megelőzték az Almásokat szerintem. Én nem vagyok híve a nagyonvékony, nagyondrága izéknek, de ez “b@ssz@ a fal alját” ahogy a vidéki francia mondja. 😀

Azt lehetett tudni már korábban a pletykákból, hogy az X-nél is megpróbálták megvalósítani a beszállító(k), de nem jött össze, most egy másik cég megcsinálta, csak nem nekik adta el először. De ettől még sztem ez olyan, amit nem hagyhatnak ki a szifonból, különös tekintettel a már-már abnormális vékonyítási kényszerükre, na meg lehet még drágábban adni. A XI-XII indulhatna mondjuk 450 ezerről :DDDD

Szerintem nem kerül bele újra inkább a face rendszert fogják tökéletesíteni.

Nem értünk egyet, van ilyen.
A faltól falig displayt nem tudják kikerülni a sima iphone-nál sem, akkor valamit csinálni kell az azonosítással, vagy ez, vagy az occsóbb is megkapja a f@sz id-t, de akkor mivel adnák el az X vonalat?

Erősebb HW, amoled…1-2 év lassan kivezeti az “olcsóbb” verziót és a drágább kerül a helyére mint mindig minden iPhone-nál.

1 kedvelés

Szerintem is tökön szúrás lenne, ha újra beleraknák. Ugyanis most az volt az indok, hogy nem került bele az ujjlenyomat olvasó, hogy sokkal biztonságosabb a face ID. Egy ilyen kijelentés után már nem léphetnek vissza.

1 kedvelés

Szerintem is elkepzelheto hogy pl egy uj SE be belrakjak, az hogy mit mondanak a szinpadon egy uj motyo bejelentesekor nem szamit, foleg ha hozzavesszuk, hogy elotte 15 perccel bemutattak egy masik uj cuccot, amiben meg nincs az a ficsor (lasd iX es i8 egyideju bemutatasa)

Tehát azt mondod, hogy a 700 dodós szifonba beépítik azt a technológiát, amivel (hozzáértők szerint) már az 1000 dodós X esetében is kevesebb hasznot realizáltak, csak hogyne legyen ciki. Ignorálva egy olyan - egyébként sztem sok szempontból használhatóbb és idővel feltehetően jóval olcsóbb - megoldást, ami a következő évek premium kategóriás smart phone-ok alap eleme lesz. Őszintén meglepődnék.

Gondoljunk bele az első ujjlenyomat olvasó milyen volt (5S), és milyen lett a végére. Na és milyen volt az első faceid (iphone x), szerintem nem a jövő megoldása lesz az ujjlenyomat olvasó.

Mondjuk ha belegondolok, hogy Premium kategória lesz, ha van benne FaceID, akkor tényleg elképzelhető, hogy csak a legdrágább fogja tudni. Viszont akkor sem tudom elképzelni, hogy a kijelző mögé meg betennék, mert a faltól-falig erő képernyő is felső kategóriás feature…
Szóval ha lesz is, akkor az úgy, ahogy most van (szerintem).

Iden felsokategoria volt (vagyos tavaly) iden mar az iphone 8 utodja is megkapja. Jovore pedig mar az mbp is.

Ebben az árkategóriában a samu és a huwe is full méretű kijelzős modellt kínál tavaly óta - milyen jó ezt kimondani :))) - sztem már idén is nevetség tárgya lenne, ha csak a 400 ezres x tudná. De persze ők tudják. Nekem egyébként a kijelzőbe épített ujj olvasó sokkal jobban tetszik. Nem mindig szeretek borotválkozni. :P

Felismer borostasan is 😉

Egyébként nekem is szimpatikusabb az ujjlenyomat érzékelő bár, lehet, hogy használhatóbb a faceid. Ehhez csak használni kellene, hogy megtudjam :D

Semmilyen kényelmetlenséggel nem jár, kb. mintha nem lenne semmilyen azonosítási protokoll. Telefon kézbe, és már használod is.

Nekem egyedül az volt kényelmetlen, hogy sokszor adódik olyan szituáció amikor csak rányomok a home-ra, hogy lássam mennyi az idő vagy milyen értesítésem van - vagy csak belenéztem valamibe.
Ezt az X-nél már nem tudtam megcsinálni, állandóan kézbe kell venni.