iTunes Music

kihasználja? az ajánló ami a legjobban érdekelt számomra eddig borzalmas. kiváncsi lennék ki mit mond rá.

Nekem a Spotify jobban bejon. Nagy esellyel nem fogok elofizetni, a Spotifyt meg nem mondom le.

1 Like

neme igazából egyikse, mostanáig spotifyoztam, de az ajánló egyikben se müködik. (de most még az apple musicban valami borzalmasan ■■■■.

En Deezerrel kezdtem, az nem volt az igazi. Mi a bajod az ajanloval?

egyszerüen ■■■■ zenéket ajánl.

En a rdio-t hasznalom egy ideje nagy meglegedessel. Kicsit kevesebb zene van fent, de a nagy elonye, hogy webes player HTML5 es nem kell hozza flash.

rendes app nélkül nem is érdekel a lejátszó :). igazából én labelek/kiadók alapján szeretnék keresni végre ezekben a programokban mint egy lemezboltban régen.
(a stilust ugyse képesek eltalálni, náluk mindegy hogy egy zene techno, minimal, garázs vagy valami szar h.hardcore akkor is ráírják hogy elektronikus.)
Hétégente több száz megjelenést nézek végig reméltem az itunes music valamennyire segíteni fog ebben de ez még csak meg se közelíti az igényeimet.

Sajnos egyik ilyen szolgaltatonak sincs Linux es FreeBSD kliense, ugyhogy nekem marad a HTML5. :-)

Mert FreeBSD-t desktopnak mar tenyleg csak a legkockabb geekek hasznalnak, annak a szaz embernek en se portolnam a cuccomat. :D

2 Likes

Van valahol konkrét lista, hogy milyen előadók és albumok vannak fent? Elég szűk az előadók száma, akiket szeretek, és nagyon ritka az, amikor találok egy olyat, ami minden tekintetben megfelel. Legalábbis akárhány ajánló oldalt néztem, egyik sem tudott olyan előadót dobni amit szívesen meghallgatnék. Ha megvan az összes előadó/album amit szeretek, akkor már fél siker, akkor már érdemes lenne kipróbálnom. De addig nem akarom ellőni a lehetőséget.

irj egy párat és megnézem neked :)

1 Like

Legfontosabb: Switchfoot
Aztán: Pearl Jam, Foo Fighters, Queen, Robbie Williams, Seal, Pink Floyd, Incubus, John Butler Trio.
Nem halok bele, ha nincs, de jó lenne: Coldplay, Def Leppard, 3 Doors Down, Marilyn Manson, Maroon 5, Beatles

Mindegyikük fenn van.

2 Likes

uhh most azt hittem valami iszonyat brutál undergorund előadokat fogsz írni de ennek a 70% popzene :)
amugy igen ezek alap hogy fent vannak.

1 Like

Nem is tudok elképzelni olyan streamert, ahol nincs meg ezek közül bármelyik. Spotifyon is fenn vannak.

1 Like

Mármint mindem album megvan az első két kategóriából? Mert nem elég az, hogy ha 1-2 fent van vagy csak 1-2 hiányzik, hanem tőlük az összes kell vagy semmi :)

Hát, gőzöm sincs, mert nem ismerem a diszkográfiájukat. De regelj fel, nézd meg, aztán ha nem jön be, nem fizetsz elő. Nem igazán látok kockázatot ebben. :)

amugy most bocs nem kötekedés de ha ez a 8 előadod az ekkora kedvenced nincs még meg a diszkográfiájuk? komolyan? :) azért ne már 2015ben.

Nyilván meg van, csak nem legálisan. Legalábbis van ami megvan, de a nagy része nincs meg hivatalosan. Most hogy megtehetem, akkor ahelyett, hogy megvenném konkrtétan ezeket az albumokat, akkor inkább előfizetnék, de ha ezek mindegyike nem található meg, akkor meg megint csak felesleges előfizetni.

mindenhova ingyenes a regisztráció elsőnek, spotify-ra csak egy gombnyomás ha bevagy jelentkezve facere. igazából ha tényleg annyira érdekel akkor 3 másodperc megcsinálni.