na elégé sokat nyomogotam ma, összefoglalva ez az iTunes music most még beta ez biztos, a felhasználói felület borzalmas, az ‘önnek’ rész pedig gyakorlatilag nem müködik.
a beats 1 rádió kommersz gagyi. a stilusok szerinti rádió (elektornikus) pedig értelmetlen gyakorlatilag olyan mintha a rock alá vennénk a metáltól kezdve a hardcoron át a a rock and rollig (szóval gyakorlatilag nulla).
Találtam egy jelentős különbséget. Az iTunes Musicban sokkal több magyar zene van.
Szerk: Nem is emlékeztem, hogy a Rock Színház Jézus Krisztus Szupersztárjában Gregor József is benne volt. Mekkora már… :D
Az jo mert zagar, colorstar es yonderboion kivul nem hallgatok magyar zenet azok pedig regota megvannak :)
Az lehet, de más meg esetleg hallgat magyar zenét, és neki érdekes lehet, hogy hol talál több ilyen tartalmat. :)
Akkor ő volt az egyetlen, aki tudott énekelni… :D
Azt beszélték róla, minden műfaj érdekelte a zenében és zenén kívül is. Jó humorú és nagyszerű ember volt.
Én is maradok Spotify-nál. Apple Music-ra nem tudok reggelni, mert nincs kártyám, nem értem, ha szeretném kipróbálni, akkor ahhoz minek a kártya, most kipróbálhatom vagy nem? Agyrém ez a stikába lehúzás.
Nem kell kartya fel kell tolteni annyival az egyenleged amennyi az elofizu. Nekem is ugy megy.
Magyar iTunes Gift Card nem létezik. Vagy már igen?
Milyen egyenlegem? :) Nincs bankszámlám, mindent kp intézek, most nem akarom kifejteni, hogy miért csinálom így…
Az iTunes egyenleget fel lehet tölteni iTunes Gift Card-dal is, ez olyan, mint a mobil feltöltő kártya, de úgy tudom, a magyar storehoz érvényes kártya nem létezik.
Na az pedig jó lenne…de hát mi Apple-éknél balkániak vagyunk :)
En bankon keresztul is feltudom tolteni az egyenleget, gyakorlatilag online veszek giftcardot. Igaz ez nemetorszgban van.
Dublinban a Tescoban a pénztárnál vannak elhelyezve, a rágók és a Cadbury csokik mellett. Vettem egyet, de csak az ír Store-ba volt jó, amihez ír bankkártya kellett.
Itt: http://store.apple.com/hu/help/gifting ezt írják: Az Apple Online Store áruházban kétféle ajándékkártyát vásárolhatsz: Apple Store ajándékkártyát és iTunes ajándékkártyát.
De iTunes Kártya vásárlási lehetőséget nem találok.
Kb. egy hónapja indult el itthon is.
Szerk.: Tévedés esete forog fenn.
Ezt én is megtaláltam. :)
“Ne feledd, hogy az Apple Store ajándékkártyái beválthatók az Apple Online Store áruházban és az Apple-üzletekben, az iTunes Music Store áruházban azonban nem. Ha az az iTunes Music Store áruházban szeretnél vásárolni, iTunes ajándékkártyát kell használnod.”
Kérek eredeti Cadbury csokit! Nálunk tök drága, és biztos az is halálba van cukrozva, mint a hülye Milka!
Én nem vagyok tőle hasraesve, valamivel kevésbé édes, mint a Milka, de nem sokkal. Ami nagyon ász, az a finn Karl Fazer. Nincs valaki Helsinkiben esetleg? :)
:DDD
Azok tényleg finomak, legalábbis bonbonban, táblásat még nem ettem.
Én is ajánlok egyet: Willie’s Cacao. Azt itthon is kapni, csak kicsit nagyondrága. Az étcsokijai elképesztő finomak, a tej nem különösebben izgalmas.
eljött a pillanat feladom. kimondom számomra ■■■■ ez az iTunes music, majd egy év mulva megnézem amikor vége a beta időszaknak :D
mondjuk van egy megérzésem hogy az iOS9 valamelyik updatje fogja elhozni a hazsnálható felületett.
biztos én vagyok a béna de hol kell lemondani az iTunes musicot? (és hol tudom visszaigényelni a pénzt mert ugye kedvesen levonta az összeget a csomag váltásért…) feladom egyszerűen értékelhetettlen ■■■■ az egész.