iTunes Music

iTunes -> Account -> View Account -> Settings resz alul -> Subscription -> Manage -> Automatic Renewal: Off

1 kedvelés

Én váltani fogok. Hallgatok magyar zenét is, ezen a téren földbe döngöli a Spotifyt.

1 kedvelés

Azt érti valaki, hogy miért olcsóbb itthon a cucc? Az apple.com-on 10 USD / 15 USD a single meg a family subscription, itthon meg 5 EUR / 8 EUR.

Na ezt nem gondoltam volna. Azt hittem a spotify felhasználók nem fognak váltani, mert felesleges, lehet megbízhatatlan, stb…
Én úgy érzem még várnom kell egy pár hónapot a próba időszak előtt, hátha addigra befoltozzák a hibákat.

A Spotify felülete szerintem sokkal kezelhetőbb, átláthatóbb, de mint tudjuk ‘content first’. :)

mert a piachoz árazák.

eltudnám viselni az itunesnak hogy roszakat ajánl vagy rossz a felülete, de a kettő együtt már sok.

Jó lenne, ha a gépeket is a piachoz áraznák :)

szolj az INTEL-nek hogy a magyar piacra olcsobb procit gyártson :)

1 kedvelés

ki esőt vet, …
ki esőt vett, …
kiesőt vett, … az itunes-ra vált?

Szerintem máma már ne hasadj tovább… :D

alma-maghasadás

Egyébként most nézem, hogy a topic címe nem kifejezetten fedi azt amiről szól. Inkább Apple Music kellene, hogy legyen a neve.

Amúgy erősen gondolkodom, hogy előfizetek a családi csomagra. Bár ahhoz a páromnak venni kellene egy újabb készüléket. :)
Azt hiszem szivesen hallgatnék meg új előadókat az ajánlása alapján, még ha nem is igazán ajánl jókat.

Viszont azt tudja valaki, hogy hogyan kell használni a csillagozást? Mert még a szolgáltatás előfizetése nélkül lehetőség van csillagozni. Viszont tegnap bejelöltem kb 4-5 számot, és ma meg egymás után lejátszotta őket. Azt vártam tőle, hogy csillagozás alapján jobban választ a könyvtárából. De ezek szerint csak az alapján lehet kérni ajánlást és csak arra jó? Meg hogy gyakrabban játssza le. Ami jó lenne, csak ne ismételné sokszor, mert akkor meg ráunok. :)

Gyakorlaitlag csak techno,minimal,deep-et likeoltam szandekosan ehez kepest csak hip-hop ajanl :) spotify ezen a teren sokkal jobb. Es nem csak 20 eves szarokat probal legyomoszolni.

Az tudja valaki, hogy a Spotify ingyenes verziója és fizetős verziója között van-e különbség minőségben?
Mert kíváncsiságból meghallgattam ugyanazt a számot a spotify-ban és ami nekem meg van 320kBit/s-ben és van különbség. Mintha sokkal mélyebb lenne és kevesebb magasa lenne (lehet, cask a magasak hiánya miatt érzem a több mélyet). Nem egetverő különbség, de észrevehető. Vajon az Apple tömörítése lehet, hogy jobb?

ha jól tudom nagyobb bitrate is választható spotiy prémiumnál, de nagyon úgy fest a dolog hogy megszünik ott is a free.

Akkor viszont így lehet jobb, mint az apple féle, ahol nem lehet választani és csak 256Kbit/s van.

Talán témába vág, mivel előkerült a minőség.

Van itt egy link. 6 szám, mindegyik 3 verzióban, melyek közül az egyik (mindig összekeverve) egy veszteségmentes (wav). Nagyon kíváncsi lennék, hogy hányszor halljátok meg, hogy melyik az mp3 és melyik a veszteségmentes verzió:

http://www.npr.org/sections/therecord/2015/06/02/411473508/how-well-can-you-hear-audio-quality

1 kedvelés

alaplapi hangkártya egy sennheiseron-ear füles 6ból 3szer elteláltam a wav-ot kétszer 320kilobites mp3egyszer pedig a 128as (és pont a SUZANNE VEGA-nál nyomtam a 128ra ahol csak vocal van) amugy azt mondom én is 320as mp3 és wav között nincs igazi különbség az emberek 95% csak placebo.

második alaklom alaplapi hagkártya, AKG 270 studio füles 4telitalála és kétszer 320as mp3 :) MOZART, és NEIL YOUNG löttem mellé :)

ui.: barátnőm is letesztelte, egyszer se találta el :)