Szükségem lenne egy Minidp - DVi vagy HDMI kábelre. (régebbi Imacre tennék külső monitort)
Bp-i átvétellel, persze pont karácsony előtt ütött be a jószerencse, így már nem nagyon találok sehol, hátha akad itt vki , akinél van egy felesleges. amit eladna.
Azert, igencsak megrazhatja a pofonfat aki ezt igy feltoltotte Ha volt neki tobb darab, legalabb ugy forditotta volna, hogy mind a ketto vege latszodjon :DD
Böszörményi út mellett vagyok, Királyhágó tér közelében. VGA kábel… megnézem, de neked VGA-DVI átalakító kellene hozzá, azt nem találtam a mindenes dobozban
Nos átalakító, kabel meg van viszont szeretném hazsnalni a led világítás hibas imacet külső monitorral.
mi ennek a trükkje, egyáltalán megoldhato?
(maga a kijelzo jó mert ha megvilágítom, látom ami ott van, be is tudtam jelentkezni, és a wallpaper is faxan látható, ellenben az egeret és a menüket már igy nem igazán tudom kezelni… )
2010es unibody imac osx 10.9.5 rendszerrel
nagyjából alakul a zseblámpas irányítás, de a display menuben erre nem találtam beállítást, merre keresgeljek?
Nos…
Addig szotyiztam mig sikerült lámpával megtalalni a menüt, ott az arrangement almenuben zsonglőrkodtem, de a külső monitort nem tudtam így beuzemelni barmerre tettem, huztam a 2. kijelzos ikont, viszont nem ertem hogy, de az imac kijelzoje visszajott!
elvileg még tukrozve vagyojk, mert ha jobbra elhuzom az egeret akkor eltud menni, nem akad fenn.
Mi a fene folyik Gyöngyösön???
A tukrozes egy pipa volt az ablak also reszen. (szerintem, ha leveszed minimum korulire a fenyerot, akkor mukodhet, mert volt ilyen bug a 2009-2011 kozotti kijelzokkel.