Keresek Minidisplay to Dvi/ Hdmi kábelt

Helloka.

Szükségem lenne egy Minidp - DVi vagy HDMI kábelre. (régebbi Imacre tennék külső monitort)
Bp-i átvétellel, persze pont karácsony előtt ütött be a jószerencse, így már nem nagyon találok sehol, hátha akad itt vki , akinél van egy felesleges. amit eladna. :slight_smile:

Szia ! Ezt találtam : Mini DP - DVI, DVI - minidisplayport adapter kábel átalakító - XIII. kerület, Alkatrész, kiegészítő - Jófogás

1 Like

Ez mini DP – mini DP

Feltúrtam egy dobozt, találtam egy mini DP - DVI adaptert, már nincs rá szükség (kikoptak alóla a gépek). Foxposttal el tudom küldeni.

2 Likes

Nézd meg a második és a harmadik képet.

Igen, bocs :slight_smile:

Nagyon szépen köszi, minden szempontból tökéletes lett volna, de elvittek az összeset… :see_no_evil:

Hello. Holnap még futok egy kört a városban hátha , ha nem jarok sikerrel, akkor viszont kereslek. :slightly_smiling_face:

Mini DP-VGA átalakítóm van három is (ne kérdezd miért). Ha esetleg segít szívesen adok egyet (XII. ker)

1 Like

Azert, igencsak megrazhatja a pofonfat aki ezt igy feltoltotte :smiley: Ha volt neki tobb darab, legalabb ugy forditotta volna, hogy mind a ketto vege latszodjon :DD

Szia. Lehet élnék a felajanlassal, nagyon a hegyen lenne? :roll_eyes: :sweat_smile:
Esetleg sima vga kabeled nincs pluszba?
Dvi kabelem van a monitorhoz. :slightly_smiling_face:

Böszörményi út mellett vagyok, Királyhágó tér közelében. VGA kábel… megnézem, de neked VGA-DVI átalakító kellene hozzá, azt nem találtam a mindenes dobozban :slight_smile:

Egy ősrégi VGA kábelt találtam :slight_smile:

1 Like

mikor tudnám atvenni??

(szerző által törölve)

Kb bármikor. Küldj egy kontaktot és felhívlak.

Nos átalakító, kabel meg van viszont szeretném hazsnalni a led világítás hibas imacet külső monitorral.
mi ennek a trükkje, egyáltalán megoldhato?
(maga a kijelzo jó mert ha megvilágítom, látom ami ott van, be is tudtam jelentkezni, és a wallpaper is faxan látható, ellenben az egeret és a menüket már igy nem igazán tudom kezelni… :see_no_evil: :sweat_smile:)
2010es unibody imac osx 10.9.5 rendszerrel
nagyjából alakul a zseblámpas irányítás, de a display menuben erre nem találtam beállítást, merre keresgeljek?

Siman, csak a system preferences/display -nel, kapcsold be a mirror modot. Mintha lett volna regen arrangement ful.

Nos…
Addig szotyiztam mig sikerült lámpával megtalalni a menüt, ott az arrangement almenuben zsonglőrkodtem, de a külső monitort nem tudtam így beuzemelni barmerre tettem, huztam a 2. kijelzos ikont, viszont nem ertem hogy, de az imac kijelzoje visszajott! :roll_eyes::upside_down_face:
elvileg még tukrozve vagyojk, mert ha jobbra elhuzom az egeret akkor eltud menni, nem akad fenn.
Mi a fene folyik Gyöngyösön??? :roll_eyes: :sweat_smile: :see_no_evil:

A tukrozes egy pipa volt az ablak also reszen. (szerintem, ha leveszed minimum korulire a fenyerot, akkor mukodhet, mert volt ilyen bug a 2009-2011 kozotti kijelzokkel.

1 Like