Az ablakok huzagatasa kozben jött vissza kijelzo, még a legelején állítottam a fényerőt, hátha jobban latom az ikonokat.
leszedtem a külső monitort, egyelőre működik a kijelzo, már csak az appleID-et kéne megtalalnom, mert az összes böngésző picsog, de frissíteni nem tudom őket, így pedig még egy szutykos freemailt se tölt be, a youtuberol nem is beszélve …
Dugd ra a kulso monitort, kapcsold be a mirroringot… Igy ezt megjegyzi, legkozelebb, ha ujra radugod, akkor mirroringolva lesz ujra. Nem tudom, hogy 10.9-re milyen brozert fogsz talalni, en inkabb az OS-t cserelnem ujabbra. Minimum, mindenkeppen arra, amelyik azon a modellen a legutolso tamogatott. Maximum pedig, arra, amelyiknel az igenyek es a lehetosegek talalkoznak.
már csorog le a High Sierra, hivatalosan az az utolsó támogatott Os. rá.
Véletlenül a Sierrát töltöttem le, az felment frankón, viszont a High-ból már csak a 13.02-es verzió van fent a hivatalos oldalon, azt hiába szedtem le, ha rákattintok a DMG fájlra, azt írja ehhez az update-hez a macOs 10.13 szükséges… ???
Ami az Apple oldalan linkelve van, annak jonak kellene lennie. How to download and install macOS – Apple Support (AU)
Uhm… Ha nem 10.13 a base OS-ed, akkor nem tudsz update-elni. App store-bol (ha korabban letoltotted mar) akkor le tudod tolteni a 10.13.x (nem tudom mi volt az utolso verzio) telepitojet (ez effektiv egy uj “telepitest” fog eredmenyezni).
ps.: ha mar fut a 10.13 akkor mar menni fog az update.
Snow Leo a gép “gyári” OS-e, találtam máshol alap 10.13-at, de ilyen fene tudja mennyire megbízható oldalról nem mertem leszedni.
Miert kell egyebkent mashol keresni? Az Apple link alapjan lejovo telepitovel mi a baj?
Van az a típus, aki (mindig) a saját feje után megy.
Lehet elbeszélünk egymás meleltt, vagy én nem látom az összefüggést.
Szóval Sierráról szeeretnék fel ugrani High Sierrára. (ez az utolsó hivatalosan is támogatott OS ami felmegy a gépre)
Az Apple oldalán csak 10.13.02. letöltés van ami egy upgrade, és csak 10.13. Os-el menne. De 10.13.as Os letöltés nincs, Software updatenél sem dobja fel a High Sierra lehetőségét.
Hol van az, ahol allitolag csak 10.13.02 van? A 10.13 illetve a tobbi Apple OS letoltesi linkjevel mi volt a baj? Az kiirt valamit? Azert nem azzal probalkoztal? Ha kiirt, akkor mit irt ki?
(szerző által törölve)
Czo linkjén az App Store-os letöltés nem működik?
Frissítést ne tölts le, az csupán a főverzió frissítése pl. 10.13.0 vagy .1 vagy .2 –> 10.13.3
Ok. Úgy fest én voltam a láma…
Nem tudom miért akartam minden áron a Google segítségével találatot rá…
Az mitől van ,hogy akárhányszor bezárom a böngészőt, mindig kilép a googlefiokból (YT) rohadt macera… idáig akárhányszor bejelntkeztem vhova, feljött egy ablak ,hogy jegyezze meg azt, ez már nincs…
Melyik böngészőt?
(Én csak akkor jelentkezem be, ha muszáj, így talán kisebb nyomot hagyok.)
Chrome , és a FF is…
Rohadt idegesítő, mert minden egyes alkalommal hiába írom be a jelszót érvénytelennek veszi pedig jó, majd megint be kell lépni, mert ■■■■ az egész… aztán a mobilra küld megerősítőt… és közbe 50 emailt is küld, teljesen feleslegesen…
Ez pedig rendszeresen beugrik:
More infora katt , szimplán megnyitja a Safarit, és az Apple oldalát.
Nem igazan van ertelme annak, amit irsz. Azt irod, hogy hiaba irod be a jelszot, azt ervenytelennek veszi, majd megint be kell lepni (amikor nem veszi ervenytelennek a jelszot?). Most akkor jo jelszot irsz be, vagy nem? Jo helyre irod a jo jelszot? Nem vagy pl . private browsing modeban? Nem lehet, hogy ezt direkt csinalja a Google? Mert pl. regi a bongeszo? Nem irja ki, hogy nem fogsz belepve maradni?
Java nelkul nem fog elindulni az a java alkalmazas, aminek az elinditasaval probalkozol. Tehat vagy ne inditsd el a java alkalmazasod (akkor ugye, nem fog feljonni ez az ablak), vagy telepitsd fel neki a JDK-t, ahogyan keri. Szerintem, ezt meg le tudod tolteni az Oracletol, bar nem tudom, hogy melyik volt az utolso verzio, ami 10.13-on elindult.
Chrome-ot nem nagyon ismerem, a FF maga jegyzi meg a jelszavakat (szemben a Safarival, ami a rendszer kulcskarikáját használja).
Nézzük a legegyszerűbbet: a jelszavadban nincs olyan karakter, amit beíráskor másnak kezel? (Felhasználói bejelentkezéskor előfordul, hogy a rendszer átvált US-kiosztásra, ehhez hasonlóra gondolok.)
/ A tévedéseket kérem javítani /
JDK-ból ez kell: Download Java for OS X 2017-001 - Apple Support