Keresek Minidisplay to Dvi/ Hdmi kábelt

A java meg csak ezutan jon…

(nincsmentsegem) :slight_smile:

Csak keményen! :slight_smile:
(Most ültem le a géphez, a pörkölt mellé mögé.)

…vagy a gep van az asztalon es Te is ott ulsz (a porkolt es a gep kozott)… vagy a gep a padlon van, de akkor…

Megprobalok megujulni az uj evre :slight_smile: nem igerem, de megprobalom :slight_smile:

Hali.
Szóval mint korábban is írtam( emlékeim szerint), random mód ugrik fel ez a Javas ablak, indított programtól függetlenül.
A YT-os dolgot egy új jelszóval tudtam orvosolni.

Az nekem elegge gyanus lenne, hogy valami csak ugy el akar indulni.

1 Like

Telepítetted a javasolt Javát?

Még nem… Elég boomer kérdés, de milyen szerepe van amúgy felhasználás szempontjából?

Java alkalmazas elinditasahoz szukseges a Java kornyezet.

Került valami a gépre, ami igényli. Itt van szó hasonlóról, de az Apple oldalán már zsákutcába jutunk.

Át kellene nézni Activity monitorban az összes folyamatot (és kitalálni, melyik lehet a ludas), valamint a LaunchAgents–LaunchDaemons-mappákat (a Library és a Users/… /Library mappában).

(Telepítsd nyugodtan, nem sok vizet zavar.)

1 Like

Köszi. Leszedtem ami a linken van, aztán meglássuk ! .)

Lőttem pár screen shot-ot.

Screen Shot 2024-12-30 at 15.33.55
Screen Shot 2024-12-30 at 15.34.16

Említettem, hogy a régebbi Adobe-szoftverekhez kellett a Java, azt a com.adobe-t dobd ki onnan, azután újraindítás… illetve előtte a telepített Adobe-knál nézd meg, hogy a „Check for update" ki van-e kapcsolva. Bár ha már felraktad (a Javát), akkor mindegy.
(Az összes futó folyamatot kellett volna megnézni, nem az első 21-et különféle szempontokból.)