iPhone kérdésem nem nagyon lesz szerintem (nagyon nem szeretem), de ipad lehet :)
Hülye preferenciák.
Gép: mac
Telefon: kínai (Huawei jelenleg).
Televizió: Samsung
Erősítő: Denon
Ezekben vagyok márkahű (telefon kivételével legalább 15 éve ezek vannak).
És igen, itt a régiek vannak.
Pár emberkére még személyesen is emlékszem azokból az időkből, amikor még szerveztek sörözést a belvárosban (Deák tér közelében, ha jól emlékszem).
:D
Lehet.
Annó a Denon az arany középút volt.
Az álomerősítő nem házimozierősítő (meg nincs is annyira jó hangfalam hozzá), hanem egy csöves lenne, aminek az ára a mai napig az aranyéval vetekszik.
Ami jó lett volna az a Harman-Kardon. Ott meg annyival drágábbak a dolgok, hogy nem éri meg (számomra).
Zenére és mozira meg a Denon az egyik legkiegyensúlyozottabb…
Lg-Samsung:
Megvettem annó a mostani tévém. Körülbelül két hétig túrtam a netet, hogy találjak egy értelmes beállítást. Olyan kiégett volt a gyári beállítás, hogy katasztrófális.
Lehet, hogy egy LGvel ilyen nem lett volna.
Csak a hülye beidegződés :)
haat, izlesek es pofonok, tolem a HK 3 honap utan ment, egyszeruen nem tudtam mit kezdeni a hangjaval, raadasul mar mindent csak menubol lehetett allitani, meg azok a gyari “hangkepek”/opciok, visszavaltottam Onkyora, egy par B&W-vel
tvkhez ha erdekel itt valakit van egy linkem szivesen berakom, a kijelzoket hasonlitjak ossze parameter alapjan (aminek jelentos reszerol dugalmam nincs;)))) es megmondjak aszakmai tutit, persze ettol a nappaliban lehet masik kepet latnad jobbnak, szoval na :)
a samut csak nehez beallitani, de aztan koroket ver az lgre ;)