Szintén tegnap jött ki:
Erről nem bírok lejönni :D Persze kell hozzá egy humorérzék. :p
Jézuss! :)
:(
En ezt a Welle:Erdball-tol ismertem, nem is tudtam, hogy feldolgozas.
Azt mondjuk youtube-on csak konvertfelvetelen talaltam meg:
Komoly szintekkkel dobaloztok:))))
Ki dolgozott fel kit, mar csak annyi a kérdésem :)))
A trabant kituzo azert rulez :)))
Genesis: Mama
Az egyik legérdekesebb dal a zenekar azon korszakából, amikor már Collins volt az énekes, pont az előtt készült, mielőtt végképp beolvadtak volna a mainstream-be. Hihetetlen, hogy ilyen végtelenül egyszerű dallamokkal milyen elementáris energiát tudnak átadni. Kis érdekesség: a dal védjegyévé vált sátáni kacaj Phil Collinstól eredetileg nem is volt a dal része, csak a felvétel alatt – szokás szerint – marháskodó Collins szórakozott a szünetben, de annyira megtetszett mindenkinek, hogy végül benne hagyták.
Chromatics: Lady (nagyon szépen húz)
Egy generáció himnusza volt. Távol a sokcsillagos éttermektől, magánrepülőkől és Aston Martinok zajától egy kicsit magunkra maradtunk a legesleújabb kor kiábrándultságával. Mert tudni nem mindig vidám dolog. Még a furcsa figuráknak sem.
“But I’m a creep, I’m a weirdo.
What the hell am I doing here?
I don’t belong here.”
2.40-től az a run… :)
Hát zseni ez a “gyerek”. Iszonyat jól énekel.
Amúgy a stílusban még a Muset szerettem régen.
Az uj “Bjork” a csaj, ez egy kicsit emeszthetobb projektje:
ez meg a ‘szolo’ projekt (kb uyanabban a felallasban:)
Az ilyen néma zenék nagyon tetszenek :D Ezek nem szólnak tényleg semmiről sem :D
Nem bírtam végighallgatni. Szörnyű, ahogy aláintonálnak és egyáltalán nem tudnak együtt énekelni.
Jó, persze lehet van valami mondanivalója, és sejtem is, hogy miért készült. Az egyetlen egy pozitívum, hogy valószínűleg tényleg élőben vették fel… ha ennyire szörnyű.
És szerintem szarul is van keverve.
Az ugye megvan, hogy ez egy próba a próbateremben?😀
Az lehet, de tök úgy tűnik, mint ha egy klip lenne. Bár ahogy most jobban megnézem a címet, benne van a Facebook live, azaz valószínű élőben játszották fel Facebookra. Akkor így talán már megbocsájtható ez a klip. :)
Ez megvan de attól még nem szól jól.
haaat ez szvsz mar elege megment az agya, az elso 3 albuma az elektonikus zenei alapmu, azota szamomra ertelmezhetetlen amit muvel,
Na igen nem öregedett valami jól, de még azért ma is rendben van. Mondjuk a vocal sávon egy határozott mute gomb jót tenne neki :D