Linkelj egy jó zenét!

Prodigy soha nem szeretem. Nekem kicsit mindig olyan volt, mint egy linkin park. Nem is hc nem is hip-hop, nem is techno… jójó de egyik műfajban se igazán kiemelkedő.

ujrakeverve flacban a mar akkor is lo-fiban 12biten samplingelt szetvezerelt zene :DDDDDDDD
talan kb mint az mtv-rol videora felvett anyag 4K ba konvertalasa :DDDD

1 kedvelés

nem a zenejukkel van alapvetoen bajom, mert egyebkent ujat hoztak es nem is rosszat, hanem csak belegondoltam, hogy Liam osszerakta a samplekat, recsegett, tul volt vezerelve, aztan meg jopar ev utan is ugyan azzal a w30 sal zenelgetett, aztan most ujrakeveri 24 biten :DDDD

1 kedvelés

ja, bocs osszemixeltem a leftfieldes valaszoddal ;)

Aki a videoklippet készítette, Zozyblue6, azaz egy egyiptomi pilótaismerősöm, Achmed Abadalla
A zene is remek, meg a klippek amiket csinál is nagyon jók.

1 kedvelés

Ez már csak a hozzáfűzött kommented miatt is megérdemli a szívelést, atyaég, ez a fórum nem pusztán az almás cuccok miatt kedves, hanem az emberek miatt is.

1 kedvelés

Ő a felesége, Kristy:
https://www.youtube.com/user/zozyblue5
Ő is klippeket csinál, kicsit lightosabb zenékhez.

Nesztek 😀

2:20-nála csávó szét tombolja magát 50e emberrel, a színpadon mögött áll két arc és beszélget :D

Amúgy az ének hallatszik, hogy nem a videóra lett keverve. (vagy ha igen akkor szarul)

Itt nincs gond az intonációval 😀

Jó utat Stephen!

3 kedvelés

Nagyon nemtok mit hozzáfűzni…talán ismeritek-)

Ja a szigetes koncert, ott voltam de szinte semmit sem láttam, durván sok ember volt, akiknek a 80%-ának gőze sem volt mi a túró zúz. Sebaj pletykálják hogy idén végre jön az új album tizenvalahány év után ideje-)

Akkor ide az Aszút javaslom-)
Lute
Tool kópia, angolok, első album, durván jók, éhesek, fiatalok, tessék csak meghallgatni a 3. számot, na ez az amit a Tool meg akar írni 12 éve. Oké ők sem kapkodják el, ez 10 éves-)
3 hete nem szakad ki a fülemből.
Most ingyen vihető !

Úúúúú nagyon szép vinilek. Gratula.
Ilyenkor áldom hogy nincs az erőlködőmön phono bemenet, költhetnék lemezekre is-)

https://www.facethemusic.hu
Van egy olyan érzésem, hogy manapság nem is azzal lehet kérkedni, mid van, hanem hogy mennyi pénzt b…sztál el rá. (Horrorisztikus vinil-árak, de egy CD ára is a duplája annak, amennyit esetleg megér. Hja, a sznobokra mindig érdemes ráhajtani.)

Sznobok? Itt?

Melyiknek örüljünk jobban?

2 kedvelés