Linkelj egy jó zenét!

Kowáék egyik új száma:)

Húb… ez mekkora katasztrófa. 1 percig bírtam hallgatni. Már ők sem azok, akik több, mint 20 éve voltak. És értem én, hogy változni kell, de hogy ennyire???
Technikailag is katasztrófa szerintem. De hát lehet valakinek meg ez kell. De az nem én vagyok…

3 masodperc eleg volt :). Szimplan csak ■■■■.

1 kedvelés

November 2, de messze van még :(

1 kedvelés

Rettenetesen kiváncsi vagyok erre. Queen örök kedvenc. De a főszereplő miatt is érdekel nagyon!

Ugyanígy vagyok én is :) Ez a hang…
Sajnos én már nem hallhattam élőben Freddie-t, de anno a szüleim kint voltak a 86-os budapesti koncerten, nekem még felvételről nézve is fenomenális élmény volt.

1 kedvelés

A múlt szilveszteri bulink közös nevezője lett végül a Queen, előzetes szándék nélkül, nagyon vegyes ízlésű társaságban. Kb. 4-5 egyéb zenére jutott a vége felé Queen szám, fergeteg volt.

Egy colát?

“Régi de jó” kategória:

2 kedvelés

Ezt a jó klipet elpazarolni egy ilyen zenére :D

Nagyon youtube ellenes vagyok zenehallgatás teikntetében, de ilyenkor számomra is van értelme. Ezeket tuti le fogom szedni és hallgatni is fogom.

2 kedvelés

Érdekes klipp, jó zene? Döntsön a nép! :)

https://www.skoften.net/item/de_allerwtf_ste_muziekvideo_van_het_weekend_leningrad_kolschik

Borzalmas

1 kedvelés

Annyira nekem sem teszik, de legalább a zene jó. :P

Én a zenére gondoltam :D

Thug Life

1 kedvelés

Dzsásztin Bibőr visszavonul, jeee ennek örömére most felbontattam a 12éves csivaszt, megér ennyit, egy fa…al kevesebb, és most tuti megcsináltatom a Dzsásztin Metallica polóban pólómat-)

micsoda nap kérem pedig ■■■■■■ indult

1 kedvelés

Fel ev es uj mega visszatero koncert :D

2 kedvelés

Alig várják-)

1 kedvelés