Macbook Pro 2015 Late

A fent említett gépemben az egyik bill mechanikája eltört (így log a gomb) sajnos apple nem képes egy billt cserélni csak komplett billt. Valaki betudná linkelni ebayen mi az ami tényleg jó a gépembe? (az a fehéres x műanyag mechanika).

1,5 éves a gép nincs gari, amúgy nem bírtam megszokni ezt a billt a régi 5.2 MB 1000x jobb volt, ez lesz az első dolog amiért tuti cserélni fogom a gépemet majd mert ez a bill kategorián aluli.

“scissor” a neve annak a feher izenek, viszont igy hirtelen, ahonnan en korabban powerbookokhoz es macbookprokhoz rendelgettem gombokat (powerbookmedic.com), ott nincs a 2015 retinahoz semmi sem. Melyik gombod van a levegoben? Kerdezd meg nem “hivatalosan” az almariumot, hatha van most egy ilyen visszakuldott topcaseuk es hajlandoak kipattintani a jo gombot es bepattintani a torottet. Apple pedig itt mar csak egyben csereli a top caset, ami tartalmazza a billentyuzetet, a trackpadet es az akkumulatort is.

K gomb. A gond hogy en nem Magyarorszagon elek. Itt megkerdeztem a helyi apr-tol, de csak uj komplett billt tudnak rendelni.

Olvasd tovabb a topicot sokat fog erni.

Es amugyse akarok varni heteket amikor egy 2 forintos muanyago kene cserelni. Talatam mar egy csomot de szerintem egyikse az en gepemhez.

Feladom fecka…

Most már ne huzz fel mondtam olvasd végig azt a rohadt topicot

Komolyan feladom neked annyi eszed van mint egy papagajnak.

Adminok lehet felhasznalot tiltani?

Milyen geped van pontosan? 2015-ben csak early es mid van.

bocs nem late hanem mid.

Akkor 15-os? Hany herzes?

Ovatosan valaszolj! Nem GHz-re vagy MHz-re vagyunk kivancsiak :D (sorry, nem hagyhattam ki)

En a model numberre vagyok igazabol kivancsi :D

megmondtam 2015 MBP mid és amúgy 13" de szerintem billben nincs különbség a 13" és 15" között.

áááá most már belezavarodtam :D

szóval 2015-ös early 13"

Inkabb nezd meg az about this macban, hogy MacBookPro99,2 es ennyi infoban minden benne van :)

1 Like

Ezek mind scissor clipek. Mi a geped model szama?

A1502 valamit írnom kell még mert nem engedi elküldeni.

amugy ‘k’ gomb

Tehat akkor azert nem szerepel sehol sem a Late 2015 kulon, mert valszeg ugyonaz, mint a Late 2013, Mid 2014. Legalabbis az ‘A1502’ lehet az osszes. Akkor mar csak annyi kell, hogy ki kell valasztanod az eltero scissorok kozul, hogy melyik van a te billzetedben, es megrendelni tetszolegs oldalrol a K gombot. En a powerbookmedicrol mar tobbszor rendeltem, mindig minden megerkezett.

Már próbálkozok, de valami brutális katyvasz ez az oldal.

http://www.thebookyard.com/advanced_search_result.php?keywords=scissor+clip

Az tuti, hogy standard clip kell neked, a tipust kell kinyomozni.

És közbe meg lett a megoldás: http://www.ebay.com/itm/Apple-MacBook-Pro-13-A1502-2014-2015-Keyboard-Key-Keys-Plastic-Clip-Hinge-/122266051218?var=&hash=item1c779fe292:m:mXab2Vus7twSOa3Mp6PiaAw