MacBook Pro 2016

Az oled panelre, meg a kizárólagos USB-C portkínálatra nem is mondok semmit, viszont ami tényleg valószínű, hogy beleteszik a laposabb Butterfly-billentyűket. Amikor kipróbáltam, nekem nagyon nem jött be. Gépelt már valaki olyanon hosszabb ideig?

Lehet egyáltalán nem is lesz benne billentyűzet csak egy hatalmas oled panel. :-)

Csak siri lesz benne :)

Meg egy indukciós töltős tok. Ha már elveszik a MagSafe-et. :D Mondjuk azt csipáznám… :D

De lesz hozza egy gumis"putonyos" extra aksi is. Kijelzo pedig nem lesz viszont lesz helyette 8 hangszoro :).

Amugy szerintem egetvero ujitas nem lesz raknak bele valami huu de uj cuccot (lasd 3d tacs) es kesz. Igaz ez teny a mbp designa elege kivan maxolva. Szerintem most a display lesz az erdekes. Meg az mp-t is felhozak 2015-os bocs akarom mondani 2016-os szintre.

1 Like

Én azért várom, hogy valamit villantsanak, és nem arra gondolok, hogy elérhető lesz több színben vagy, az OLED panelra (azt hiszem LENOVO már befürdött valami hasonlóval). De igen a TB3 / USB C, több ram, hosszabb üzemidő, 4 magos CPU welcome lenne :)

Ez mar alap lenne.

A múltkor kerestem notebook állványt és véletlenül találtam ezt: a Griffin rácuppant a mágnesre. :) Persze aranyáron.

https://griffintechnology.com/us/breaksafe-magnetic-usb-c-power-cable

Hát, ha nem lesz MagSafe, én biztos veszek egyet. A laptop még inkább aranyáron van… :D

Ha nem valami nagyon extra laptop tartót szeretnél akkor itt van ez. Én is nem rég vettem és ennyi pénzért teljesen f@sz@.

Eso, te már biztosan lecseréled a mid 2014-et?

Tuti, de valószinűleg ugyanezt veszem, csak 16 giga rammal.

Nekem Griffin Elevatorom van, ami sokkal drágább, viszont nem tud belefolyni a kávé a billentyűzetbe… :D

Köszi, igazából olyat kerestem, ami nagyon egyszerű és szellős, minél jobban tudjon levegőzni a gép, mert timemachine mentésnél konkrétan kis híján lyukat égetett az asztalba :))) Ilyesmi lesz a befutó:

http://www.ebay.co.uk/itm/Hercules-X-Stand-Portable-Cooling-stand-for-30-5-43-2cm-Laptop-Notebook-/301304752078?hash=item462729a7ce:g:axMAAOSwu4BV1IBF

Igen, azért is nem vettem még semmit, most 3 cm-re megemeltem lábakkal, és megvárom, mit szól a kánikulához, ha a passzív kevés lesz, veszek egy ventilátoros állványt.

Nekem meloban mindig pont rafujt a legkondi, soha nem ment a gep 25fok fele :D egy 17pb g4 volt meg mindig tudom kinel van es mukodik :)

1 Like

Ok, akkor a megoldás a márvány-ventilátor :))))

bele kell rakni egy akváriumba és feltölteni olajjal :)

Apple témában nemszabad prohardver forumot olvasni :), ott ami nem 800 forint már drága és ■■■■, teljesen mindegy mi az.

Nyilván, én is lassan 10 éve olvasom, viszont mostanábna már nagyon zavar az intel elleneségük a folyamaos panaszkodás, hogy minden drága, és nagyrész már csak a nevében pro a termékek 95% nagyon nem.