Én még idesorolnán a Macbook Pro 2007-es és 2008-as gépeket is. Bár ott inkább a hardware-rel voltak gondok, szerintem nem volt benne olyan egység, ami ne ment volna tönkre a környezetemben 3 gépen… ezek haltak meg pár éven belül: alaplap, alaplapi videókártya, természetesen Suerp Drive, winchester, ventillátor, nekem még a képernyőn is megjelent egy csík és persze akksi, bár az szerintem természetes.
Azert ez szanalmas… A vilag penze naluk van, es egy keyboard-ot keptelenek megcsinalni normalisasn
Azert van benne valami, nekem most lett kesz a 2007-es MBP. Azert itt is vannak mernoki megoldasok.
Amugy en mindig szerettem volna egy ilyet
Nekünk volt, olyan szerelmes voltam bele, mint egy ló. :)
Imadom en is foleg, hogy kicsit kopott meg karcos. De @idioty igaza van, 1,5 honapja van nalam, azota kb ez a harmadik napja, hogy ossze van rakva es mukodik. De meg mindig nem az igazi, ujra lett pasztazva silver artic-al, de meg mindig eleri a cpu a 95-102 fokot, ha 100%-on van hajta. 100 fok a limit az intel oldala szerint. Kicsit tanacstalan vagyok, mert az elozo raszaradt gyari paszta utan se javult a helyzet… kapott 2db zsir uj ventit, de ez se segitett rajta… a GPU-t viszont sikerult 80-rol 70-re levinni. Szoval vagy ez a proci ilyen gyarilag es ez a normalis mukodese, vagy nemtudom mivan vele.
Nekem 17" PB-m volt, azt a gépet imádtam nagyon. Brutálisan a jövő volt amikor kinyitottam :)
Most a jövő már a MBP-n kívül van… De egy időgép most is.
Kinyitod és a múltba tekintesz :-)
Azért ezt így nem mondanám, a laptop gyártók 95% még mindig azt csinálja, hogy az aktuális MBP-t körbe rajzolja :D
Nalam a mai napig teljesen stabilan mukodik egy Early 2008-as MBP, High Sierrat hasznalok rajta.
Jo lett ez is, csak ez a melegedes zavar… siman lehet, hogy egy gyengebb peldanyt fogtam ki. Idle-ben meg normal hasznalatnal teljesen jo 50-70 kozott mozog.
Az nem problema szerintem. Az enyemnek kb 95-100 fokos processzorig nem is hallani a ventilaltorait, de mivel a CPU 105-ig melegedhet, igy ugy vagyok vele, hogy ez teljesen normalis (mindig is ilyen volt).
Hmmm… akkor lehet, hogy megsem szedem szet. :)
Hehe most a dell M szerias gepei neznek igy ki orok forma
A minap fogdozatam egyet es nem ertettem miert tetszik annak ellenere, hogy milyen vastag…
Azért így 2018-ban az a “tács” pád :D
Nekem ez az asszimetrikus megoldás sosem tetszett, nem tudnék középen ülni előtte, el kéne csúsztatnom balra, hogy használható legyen. Vesszen a numpad!
Nekem is mindig ez a bajom az összes ilyen laptoppal.
Viszont vannak olyan területek, ahol kell a numpad. Szerencsére az én munkámhoz egyáltalán nem kell! :)
Lehet venni usb-s numpadot!:-D
Dolgoztam raktarban ahol gyakorlatilag 99%ban csak a numpadot hasznaltuk. Viszont ezeken a teruleteken jellemzoen nem laptopot hasznalnak. Szoval nagyon kis % az ahol valojaban num.pad es laptop kell.
Szamomra az a nevetseges tacspad meg rosszabb komolyan ilyeneket 1999ben pakoltak laptopokra :D
Tessek, a CPU elerte a 100-at, a ventillatorok pedig elkezdtek jobban porogni (mar nem csak 1 pixel szeles a sebesseget mutato grafikon).
Koszi, kb ugyanilyen nalam is, akkor nem szedem szet ujra… :)