Amufy nem reagaltam a laptopra.
Tudsz mondani egy arat 256os ssdvel, 4k kijelzo, 16gb ram. 15" mert ha jol lattom 13as nincs az ASUS N552bol. Probaltam keresgetni de mobil net meg telo, nem talalok ilyet. Kivancsi lennek az arazasra.
Az asus unibody amugy?
Mondjuk arra is kivancsi vagyok apple mikor lesz hajlando frissiteni :D
Full hd keves 4k sok a ketto kozott van meg kijelzo?
Muanyag gep… Br irot 2016ban minek? Aksi ido mennyi?
Tuti ez lesz a 13"as mbpben (ez is).
http://m.prohardver.hu/hir/befutott_egy_uj_skylake-u_csucsprocesszor.html
i7, mostani se sokkal olcsóbb volt amikor bemutatták (sőt). Jah persze asztali i3 erősebb 10szer akkorra fogyasztásnál :)
i7 nem alapfelszereltésg hanem egy opció.
Most esik csak le ebből a mondatodból, hogy emiatt nincs árcsökkenés, hogy ha egy újabb processzor-családból kerül bele egy processzor, akkor ne kelljen amiatt árat emelni. És mondhatják azt, hogy ugyanazon az áron sokkal jobbat adnak…
Ebből nekem nem esik le, hogy miért is kell macet használni :) Jah vagy szarkazmus??? :D
Az igazából olcsó modell volt és szerintem leginkább usa iskolai oktatásába készült, plussz a becsalogato gép. (sáld leggyengébb imac).
Nem azért melegszik mert U szériás ez baromság, hanem azért mert azt álltalában ultrabookban rakják ahol közel sem ideális a hűtés. Sőt mivel a dtp keret alacsonyabb így jobban hűthető.
Az MBA szerintem lassan megszünik (vagy átalakul és uj nevet is kap), szerintem az egyik legrosszabb vétel most az applenél az mba.
Azert a Mac Mini egy asztali processzorral szetolvadna hamar. :-)
Ezek a gépek nem video rendere készültek. Tessé már megérteni, nem arrra van! Facebookra meg word-re elég? elég.
Milyen kinai notebookban van asztali processzor?
vs.
Az iMacben mobil processzor van? Regebben asztali volt meg…
Ez piaci pozionálásnak hívják, nem diletáns hülyék ülnek ott. Komolyan nem értem, nem hülyék lnek ott egyszerüen pozicionálnak termékeket, me glehet nyugodni valószinüleg több száz ember melózik ezen.
De szerintem pont ez volt a baja korábban a 4 magos minivel, hogy túlontúl jó áron volt egy munkára is használható gép és kannibalizálta a munkára való gépeket. Tehát saját maguk alatt vágták ki akkor a fát. Ezt orvosolták a 2014-es Mac Minivel, volt is nagy felháborodás ![]()
De hiába mondod, nem fogja elfogadni W2Unix. Majd 2 nap mólva kezdjük előröl:
- ■■■■ az alaplapra forrasztott ram
- nincs 4 magos mini
- nincs dvga
- drága
- ■■■■ az ár/érték arány… stb
gyakorlatilag még sincs igazi alternativa egyik gépre sem.
Likeoltam, de utálom, hogy igaz ![]()
Azt a gépet senki nem érti miért árulják :D