Netflix

Elérhető mostantól a netflix?
Most néztem az élő stream-et a CES-ről, ahol bejelentették (ha jól értettem), hogy az egész világon elérhető lesz a Netflix. Mindenhol.
Fel is mentem a netflix.com-ra és nem az van most kiírva, hogy nem elérhető a mi országunkban, hanem 8 euró az előfizetési díj!!!

1 kedvelés

Regisztráltam, megy és nézem. Most!

magyar nyelvű, vagy feliratos filmek vannak?
hogy működik ez a netflix?

Még nem néztem át, de a Jessica Jones-hoz nincs semmi magyar. :)

na, akkor szólj, ha találtál valamit. gyerekek is vannak a háznál

Még a webfelület sem magyar, alig pár nyelven elérhető csak. Szerintem magyar nyelven semmi sem érhető el. Sőt a House of Cards sem, ami nagy csalódás számomra :(

Nem piac a magyar nyelv ez van.

Ha ragyurnanak a felirat szolgaltatasra es gyorsan megkeresnek a helyi feliratozo ‘kiralyokat’ akkor nem hiszem, hogy akkora jogi akadalya lenne a dolognak, hogy egy ilyen cegnek mint ok nem erne meg igy nemzetkozive tenni a tartalmakat (egyebkent is jobb a feliratos film/sorozat a mar sokszor elmondott dolgok miatt)
ez igy a vilag nem angol ajku reszen (ill par nyugat europai orszagban0 nem kecsegtet sok felhasznaloval az elso ingyenes honap utan

“A sorozatos” oldalon olvastam egy hozzászólást, miszerint valaki felhívta az ügyfélszolgálatot (már másfél éve előfizető amúgy) és megkérdezte, hogy mikor lesz elérhető magyar felirat és azt válaszolták neki, hogy napokon belül. Egy másik ügyfélszolgálatost is felhívott, aki azt válaszolta, hogy hamarosan.
Tehát rajta vannak a témán, ezek szerint csak ki kell várni.
Amúgy találtam egy elég körülményes alternatívát a lejátszásra, de ahhoz át kell konvertálni a feliratot, stb…

én is :)

1 kedvelés

előbb-utóbb, megjelennek itt is a magyar tartalmak, ld. iTunes

Persze de nagyon sok sorozathoz, filmhez soha nem keszul magyar szinkron.

De minek mindent szinkronizalni? Eleg boven a jo felirat es joval egyszerubb es olcsobb megoldani.

Én sem preferálom a magyar szinkront, de tudom, hogy nagyon sokan meg szeretik. Én nem értem meg őket, ők nem értenek meg engem. De nem baj, a lényeg: tudom, hogy vannak ilyenek :D

1 kedvelés

En soha nem tanultam angolul inkabb csak az informatikaban es a jatekokban volt ra szuksegem. Igy olvasni realtiv sokat tudok de hallasbol nem megy. Nemetben elek itt tanultam igy ez meg megy hallasbol, viszont amerikai film nemetre szinkronizalva borzalom. A szaj mozgasa se jo es nem is az anyanyelvem. Munkaban es mindenhol nemetul kell beszelni kikapcsol egy magyar film.

De sok sorozat van amit feliratosan nezek mert elvezem az eredeti hangot.

Nalunk sokszor megy haterben film takaritas, fozes, mosas kozben. Olyankor se jo egy masik nyelven mert az agyad csak darabokat fog el belole.

nem technikai oldalrol de itt a segitseg

Erre már aznap rájöttem, mikor előfizettem. Mert muszáj volt. :)

1 kedvelés

Megnéztem most egy sorozat epizódot az HBOGO-n. Nézés közben felment a CPU terhelés. Na nem durván, de beindultak a laptop ventilátorai és azért kicsit zavaró volt. Természetesen Silverlight pluginnal ment (mi mással…). És a minőség meg igen ■■■■ volt.
Szóval ez az egy rész levette az akkumulátorom 50%-át. Máskor amikor torrentről nézek filmet hálózatról, sokkal jobb minőségben kb 25%-át szokta megenni a gépemnek.
Egyébként csináltam screenshotot a filmről. Tisztán látszik, hogy milyen gyatra a minőség.
Hm valamiért nem tudok screenshotot feltölteni, 100%-ig felmegy majd utána hosszú percekig nem történik semmi sem.
Tuti, hogy nem fogok előfizetni az HBO-ra…

én pl. most ott tartok, hogy rájöttem radikálisan kevesebb film érhető el, mint gondoltam, ezeknek a 90%-a nem érdekel, a többit láttam…

az egy hónapos free trial lejárta előtt meg fogom szüntetni a júzerem.

csalódás :/

1 kedvelés

azt mondják frissül folyamatosan, a hónap végén nézd meg.